Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » My heart belongs to you » Hoofdstuk 11

My heart belongs to you

26 mei 2010 - 19:57

915

1

201



Hoofdstuk 11

De volgende morgen was ik vroeg wakker. Ik zag dat Alexandra ook net wakker was. Ze neuriede een liedje terwijl ze haar omkleedde. Heey meid lekker geslapen vroeg ze toen ze zag dat ik recht op zat. Hmm gaat wel. Ik kleedde me ook aan en liep met Alexandra naar de leerlingenkamer. Het was zaterdag dus we hoefden ons niet te haasten. Ik plofte op de bank voor de haard en gelijk kwamen er een paar meiden aan die graag wilden weten wat er was gebeurt. Ik vertelde ze wat er was gebeurt voordat de rest erbij kwam. Toen ik bijna klaar was voelde ik dat er iemand achter me stond. Voor ik me om kon draaiden schraapte iemand zijn keel. Anastacia ik zou jou nooit wat doen, al zou ik er mezelf voor moeten opofferen. Alsjeblieft, je moet me vertrouwen smeekte Draco. Ik wist even niet wat ik moest doen. Er schoten verschillende gedachten door mijn hoofd. Ik kreeg ligt tranen in mijn ogen. Ik... ik weet het niet. Ik zag aan Draco dat zijn hart brak, net als het mijne. Anastacia stotterde hij, ik zag dat er een traan over zijn wang liep. Alexandra trok me mee naar een hoekje. Meid je moet doen wat je zelf het beste lijkt. Maar hou wel in je achterhoofd dat hij er waarschijnlijk niks aan kan doen. Zijn ouders zijn ook dooddoeners. Kijk eens naar hem Anastacia, je ziet gewoon aan hem dat hij het echt niet wist. Ik wil je niet dwingen maar draai je om en vertel hem wat je voelt. Ik deed wat Alexandra zei en keek met betraande ogen naar de jongen waar ik nog steeds zo veel voor voelde. Ik liep langzaam naar hem toe, en kon het niet laten om zijn kin vast te houden en een kus te drukken op zijn lippen. Awhh...' zei iedereen tegelijk. Jullie kijken op en kijken elkaar weer aan. Tegelijk moeten jullie lachen. Ik hou van je Draco en ik geloof je. Draco sloeg zijn armen om me heen en drukt een kus op mijn mond. Ik voelde zijn tong mijn lippen strelen, en opende ze uitdagend. Ik sloeg mijn armen ook om hem heen en voelde hoe zijn tong met de mijne speelde.

Die middag ging ik met Draco naar Zweinsveld. We kochten bij Zacharinus zakken vol snoep. Vlak voor we terug gingen naar Zweinstein dronken we in de Drie bezemstelen heerlijke boterbier. Ik rekende af en liep naar Draco die buiten stond te wachten. Hij pakte mijn hand en samen liepen we weer terug. Het was super gezellig me lieverd zei Draco toen we bijna bij Zweinstein waren. Ik vond het ook super. Ik lachte lief naar hem en gaf hem een kus op zijn wang. Die avond hadden Draco en Blaise zwerkbal training. Ze hadden over twee dagen een wedstrijd tegen Huffelpuf. Als ze die zouden winnen stonden ze op plaats 1. Alexandra en ik liepen samen terug naar de kerker waar onze leerlingenkamer zich bevond. We hadden besloten die avond een gezellig meidenavondje te houden met de meiden van Zwadderich. Daarom had ik ook zoveel snoep in gekocht. Snel gingen we onze kamer veranderen en alles klaar zetten. Het was een zeer geslaagde avond tot we beneden een deur hard dicht hoorden slaan en iemand hoorde vloeken. Snel liepen we naar beneden. Ik schrok toen ik zag dar Draco woest zijn bezem op de grond gooide en op de bank ging zitten. Voorzichtig liep ik naar hem toe en ging naast hem zitten. Ik keek hem en sloeg snel mijn armen om hem heen. Lieverd wat is er, waarom ben je boos vroeg ik voorzichtig aan hem. Ik mag dit jaar niet meer zwerkbal spelen vanwege die stomme klootte Potter. Owh als ik hem krijg dan zweer ik je….. Draco zei niks meer om dat ik hem vol op zijn mond pakte. Lieverd rustig je laat je toch niet kisten door hem. Ik ben niet alleen geschort hoor als je dat denkt. Ik moet ook nog strafregels schijven bij die dikke pad. Je bedoelt Omber zei ik voorzichtig. Draco keek nog steeds woest. Wanneer moet je naar haar toe dan, en voor hoelang. Ik moet morgenavond om acht uur tot tien. Waahhttt zo lang waar slaat dat op riep ik luid. Kom we gaan naar boven, er moet een manier zijn om er onder uit de komen. Ik trok Draco van de bank en liep met hem naar boven. Ik deed de deur achter hem dicht en plofte op zijn bed. Draco ging naast me zitten en ik trok hem een beetje tegen me aan. Zal ik hier vannacht blijven zei ik tegen hem.
Ja, als je dat wilt. Tuurlijk, ik haal snel even een pyjamabroek en een hemdje en dan kom ik terug. Snel liep ik naar onze kamer waar Alexandra haar aan het omkleden was. Ik slaap vannacht bij Draco oke. Misschien kan Blaise dan wel bij mij slapen zei ze met een glimlach. Ik pakte mijn pyjamabroek en een hemdje, gaf haar een knuffel en liep snel naar Draco. Hij was zich nog aan het omkleden. Snel kleedde ik me ook om en ging in zijn bed liggen. Al snel kwam Draco naast me liggen en sloeg hij zijn handen om je heen. Ik draaide me om en kuste hem op zijn mond. Al snel vielen we in slaap. Ik droomde over Draco dat hij ruzie had met Potter. En dat Omber met haar grote hoofd Draco straf gaf.


Reacties:


Ezzlot
Ezzlot zei op 26 mei 2010 - 20:00:
Oeh^^ Lekker bij Draco slapen.

Ik ben gewoon JALOERS!