Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Live Like We're Dying » Schoenveters!

Live Like We're Dying

26 mei 2010 - 22:38

552

1

295



Schoenveters!

Heej! <3 Laat me weten wat je er van vind? Xx

Joe pov
'Deze kant op!' Riep Kevin. Nick en Joe volgden hem en renden een zijsteegje in. Een gillende massa van fans kwam voorbijgestormd. 'Is de kust veilig?' Zei Joe die voorzichtig naar de hoek liep en om het muurtje keek. 'Boef!' Joe schudde zijn hoofd. Hij stond op en zocht de oorzaak van zijn valpartij. Er lag een meisje op de grond die alle spullen uit haar tas aan het oppakken was. Joe bukte en hielp met oprapen. Tussendoor bekeek hij het meisje. Ze had bruin haar en donkere ogen. Ze droeg een spijkerbroek met een vest en all-stars.

Yara pov
Yara's ogen vielen op de schoenveters van de jongen. Ze lachte even, ze kende niet veel mensen met rode schoenveters. Toen keek ze op naar de jongen. Ze herkende hem; het is Joe Jonas! Ze schudde haar hoofd even en ging verder met het oprapen van haar spullen.

Joe pov
'Zo, dit is het laatste.' Zei Joe die haar een tasje aan gaf. 'Dankje.' Zei Yara en ze glimlachte even. 'Het spijt me, ik lette niet goed op. Hoe kan ik het goedmaken?' Zei Joe. 'Oh, maakt niet uit...' Ze maakte haar zin niet af.
Yara keek naar zijn schoenveters. 'Nou... Ik zou je schoenveter wel willen hebben.' Zei ze lachend. Joe trok een raar gezicht. 'Mijn schoenveter?' Zei Joe. Yara knikte. Joe lachte en leunde op Nick zijn schouder terwijl hij zijn schoen uitdeed. Behendig begon hij zijn schoenveter los te maken van zijn schoen. Kevin keek onbegrijpend toe. 'En aan wie geef ik mijn schoenveter eigenlijk?' Zei Joe lachend. 'Ik ben Yara.' antwoorde ze lachend. 'Oké, nou ik ben Joe, dit is Kevin en dit is Nick.' hij wees naar zijn twee broers. Ze glimlachten even naar elkaar. Joe had inmiddels de veter uit zijn schoen gehaald. 'Asjeblieft.' Zei Joe. Dankbaar nam Yara de veter aan. Joe keek twijfelend naar zijn schoenen, een met veter en de andere zonder. 'Haha, wil je een schoenveter van mij? anders loop je naast je schoenen.' Zei Yara lachend. Joe knikte.

Kevin pov
Yara was wel de raarste fan die hij was tegen gekomen, nou nee niet eigenlijk. Het is raar als een fan je schoenveter wil maar hij heeft gekkere fans meegemaakt. Yara is tenminste rustig. 'Oké, Joe we moeten nu echt gaan. Straks komt die groep fans er weer aan.' Zei Kevin. Joe knikte terwijl hij de schoenveter van Yara aan nam. Joe leunde weer op Nick en begon zijn nieuwe schoenveter van yara in zijn schoen te strikken.

Yara pov
'Het spijt me, maar ik moet gaan.' Zei Yara die zich omdraaide. 'Waar ga je heen?' Riep Joe. ''Je zou me toch niet geloven.' Zei Yara. Joe liep naar haar toe. 'Probeer maar.' Zei hij. 'Oké, ik ga naar de fopwinkel om een raar hoedje te kopen.' Zei Yara serieus. 'Wat? Waarom?' Zei Joe. 'OMdat dat leuk is, gewoon wat geks doen. Mensen die dat niet doen leven niet echt.' Zei Yara. 'Owh nee? Ik leef echt!' Zei Joe. 'Nou, volgens mij snap jij het hele idee niet.' Zei Yara. 'Laat het me dan zien.' Zei Joe. Yara dacht even na. 'Oké, vanmiddag om 13.00 op deze plek.' Zei Yara. Joe dacht even na. 'Nou, oké dan.' Zei Joe. Ze draaiden zich om en liepen elk een andere kant op. Joe voegde zich weer bij zijn twee broers.


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 26 mei 2010 - 23:58:
Schoenveters
Ik wil Joe zijn schoenveters wel