Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Running Away » 2.

Running Away

27 mei 2010 - 0:11

782

7

469



2.

Nena PoV

Met mijn te grote zonnebril op, blote voeten, een wit zomerjurkje, en ontblootte witte tanden rijd ik op het meest hobbelige weggetje van Alabama. Mijn favoriete weggetje. Als je autoziek bent, ken ik je niet. Ik houd van dit soort weggetjes, al kun je er niet al te snel. Anders verloopt het niet helemaal soepel meer. Zeker niet als ik mijn gordel niet om heb.
Whisky begint te piepen, en ik sta abrupt stil. Ze vliegt naar voren, en ik weet niet of ik moet lachen of bezorgd moet zijn. ‘Whis?’ vraag ik, half grinnikend. Ze antwoord vrolijk blaffend, en ik klop op mijn schoot. ‘Kom eens Whis’ roep ik haar, en ze springt via haar eigen stoel op mijn schoot. Ik krab achter haar blonde oren, en sluit mijn ogen. ‘Voel je die zon?’ weer blaft Whisky vrolijk. Wat is ze toch lief. Ik open mijn ogen weer, en geef weer gas, zachter dit keer. Tevreden gaat de Labrador liggen, om zelf te genieten van de warme zon. We worden nog steeds heen en worden gehobbeld, maar zodra ik de hoofdweg bereikt heb blijven we op één lijn. De hitte is in doorzichtbare golven boven het wegdek te zien, maar ik ben er inmiddels gewend aan geraakt. Ik sla de radio aan, en meteen maakt Bob Marley mijn trommelvliezen kapot. Luidkeels zing ik mee, wat Whisky redelijk irriteert, omdat ik haar wakker heb gemaakt. Ze springt weer terug naar haar eigen stoel, en legt haar kop op de deur. De wind is niet koud, maar nog altijd frisser dan geen wind. Zo zou ik voor altijd willen rondrijden. Ik, Whisky, en Bob Marley. Op de radio. Al zou de echte Bob Marley niet erg zijn.

Live the life you love

‘I’m home!’ schreeuw ik nadat ik de deur dichtgooi. Meteen rent Len op mij af. Ik zucht, en sla mijn armen maar om haar heen. ‘Heb jij geen huiswerk?’ vraag ik haar terwijl ik haar een beetje van me afduw. ‘Nee’ antwoordt ze met een “e”ť van vijf secondes, waarna haar stem omhoog schiet. ‘Nou, ik wel’ zeg ik bot. Verdrietig loopt het kind weg, om weer verveeld op de tafel te tikken. ‘Kom Whis’ murmel ik en ik loop mijn kamer in. Nog een beetje verbaasd om mijn plotselinge stemmingswisseling trippelt ze achter me aan. Met een plof belanden mijn boeken op mijn bureau. Na tien minuten leren over Napoleon die oh-zo-goed was, ondanks zijn lamme hand - wat een egoïst was het eigenlijk - hoor ik Whis snurken. Met een kreun laat ik mijn hoofd op mijn bureau vallen. ‘Love the life you live, uh, Bob?’ mompel ik onverstaanbaar. Ik kreun nogmaals, en grijp dan in het rond op mijn bureau tot ik op mijn iPod stuit. Gewonnen met een danswedstrijd. Ik zet hem - met enig geweld - aan en zet de koptelefoon op mijn oren. ‘They tellin’ me it’s beau-‘ ik onderbreek mezelf en sta op met een grote grijns. ‘I believe them and I will know, the World behind my Wall’

Vier uur ‘s nachts, Len staat over een uur op. Ik bijt op mijn lip, omdat ik weet, dat je pas doorhebt wat je hebt als je het verlaten heb. Maar dit wil ik. Dit moet ik. Nog een laatste keer lees ik mijn briefje door, ik wil niet dat mijn eerste afscheid belabberd is.

Hey Len, Sky, Jeniah, Drew, Bob and Dorothy. And, of course, mom and dad.

You see, I wanna see the world. Yep, that’s actually pretty much it. Listen to “World behind my wall”ť once, please. Because it’s the reason I left. And Marley of course. Oh please, take good care of him. The dog, I mean. I’m taking Whisky with me. I can’t live without her. No, it’s not like I don’t love you, but I want her to see the world too. And I know you will see it too, once you’re ready. I believe in you.

Loves, your Nena.*


Oké, het is alsnog belabberd. Maar ik heb nooit afscheid genomen, dus ik moet nog oefenen. Bye.

Love the life you live.

*Hey Len, Sky, Jeniah, Drew, Bob en Dorothy. En, natuurlijk, mam en pap.

Zie je, ik wil de wereld zien. Jep, dat is het eigenlijk wel. Luister alsjeblieft één keer naar “World behind my wall”ť Het is de reden waarom ik wegging. En Marley natuurlijk. Oh, alsjeblieft, zorg goed voor hem. De hond, bedoel ik. Ik neem Whisky met me mee. Ik kan niet zonder haar leven. Nee, het is niet dat ik niet van jullie houd, maar ik wil dat zij de wereld ook ziet. En ik weet dat jullie hem ook zien, wanneer jullie klaar zijn. Ik geloof in jullie.

Liefs, jullie Nena.



Thanks Dorothy, voor je naam? ^^"


Reacties:

1 2

Bodine
Bodine zei op 21 juni 2010 - 22:41:
Zal ik maar niets zeggen?
Oh, ja, toch:
ME LIKES! ^^


xSoParanoid
xSoParanoid zei op 28 mei 2010 - 22:31:
het is echt mooi ='D Ik vind het echt mooi.
ik weet echt even geen reactie snel verder <'3


Freaking
Freaking zei op 27 mei 2010 - 18:31:
Deze is ook echt geweldig!
Ik heb er gewoon geen woorden voor.

Snel verder!

<33


KolaLollie
KolaLollie zei op 27 mei 2010 - 18:22:
uh.

wachtwacht. iktwijfel. tussen'MAGIKJEHANDTEKENING?'roepenof
voormeuitstarenenbedenkenhoegeniaaljijbent.
hebjijeigenlijkeenhandtekening? :x
ikniet. maardatwistjeal. denkik. wistjedat?
letvooralnietopmij. iksuckinreacties.
nevermind. datmaaktjounietmindergeniaal,enditnietmindergeweldig. <3
ennuzitLiebeIstinmijnhoofd. omdatzeNenaheet. ^^''
ikwilLiebeIstnietinmijnhoofd. ikwilBobMarleyluisteren. ^^''
jouwschuld. maarIdon'care. <3
enWhiskyisgeweldig.
dehond. nietdedrank.
ofeigenlijk-
nee. ikzegniets.

datwasvastdegrootsteonzindiejeooitgelezenhebt.


XxMangelBxX
XxMangelBxX zei op 27 mei 2010 - 16:51:
Oké, het is alsnog belabberd. Maar ik heb nooit afscheid genomen, dus ik moet nog oefenen

Hahaha
Ge-wel-dig :3

Love it :3

Snel wieder? *kijkt lief*
Xx. <3