Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » I can't keep my hands out the cookie jar » Let's party, or not?

I can't keep my hands out the cookie jar

23 dec 2008 - 18:04

493

3

296



Let's party, or not?

[Shin pov.]

Ik heb net mijn Myspace profiel bijgewerkt als mijn telefoon gaat. “Hallo”¯. “Howdy, Strify hier. Heb je zin om vanavond mee te gaan stappen? Er is een nieuwe club geopend en ik heb gehoord dat hij echt fucking hot is! Ik vind echt dat we hem moeten checken, dus ga je mee?”¯. Even blijf ik stil, verbijsterd van Strify zijn enthousiasme. Daarna zeg ik dat het goed is en spreek af hoe laat ik bij hem zal zijn.

Ik, Strify, Kiro en Yu staan te wachten bij de bushalte. Luminor is niet mee, hij zei dat hij geen zin had. Ik vind het wel gezellig dat Yu mee is. Ik vind hem meestal wel grappig, al is hij soms wel wat bot. De bus komt en Strify zegt dat hij wel betaald. Even later stopt de bus bij onze halte en stappen we uit. Het is nog even lopen naar de club. Yu heeft de hele tijd amper wat gezegd. Dat is best wel vreemd voor zijn doen, maar het heeft vast een goede reden.
Als we de club binnen zijn begrijp ik waarom Strify zo enthousiast was, het ziet er echt vet uit! De zweer is goed en we merken het allemaal. Zelfs Yu lijkt een beetje vrolijker te worden. Het wordt vast een leuke avond.

[Yu pov.]

Vanochtend vond ik een potje blauwe pilletjes onder de kast. Ik denk dat ik weet wat er gebeurd is. Ik bedoel, toen, ‘die avond’. Ik weet het alleen niet zeker, daarom ga ik straks één van die pilletjes uitproberen. Dat heb ik in de bus besloten. Toen ik net binnenkwam twijfelde ik even. Misschien verpest ik de goede zweer die hier hangt, maar ik moet het gewoon weten. Ik voel nog één keer in mijn zak naar het potje pilletjes. Ik ga het doen. Ik gebaar naar Strify dat ik naar de wc ga. Daar ga ik een hokje in en maak het potje open. Ik voel me nu net zo’n junkie. Die liggen dan altijd out in wc-hokjes, tenminste in films. Ik stop een pilletje in mijn mond. Ik houd mijn kiezen stevig op elkaar en mijn ogen dichtgeknepen. Als ik merk dat er niets gebeurt open ik mijn ogen en kijk verbaast naar het potje pilletjes in mijn hand. Ik doe het dekseltje erop en stop het potje terug in mijn zak. Dan loop ik weg uit de wc’s. Ik had het fout, het waren geen drugs. Bij de bar zie ik alleen Strify staan. “Waar zijn die andere twee blondjes?”¯ vraag ik. Mijn eeuwige vrolijkheid is terug. “Shin is aan het dansen met een heel knap meisje, ze kwam op hem af en trok hem zo mee. Kiro die is naar huis, hij was opeens chagrijnig”¯. Ik kijk Strify een beetje verbaast aan. “Hoe komt Kiro opeens chagrijnig?”¯ vraag ik dan. “Geen idee, toen dat meisje Shin mee trok dronk hij zijn glas leeg en zei dat hij naar huis ging”¯.


Reacties:


LiekeLithium
LiekeLithium zei op 29 dec 2008 - 11:49:
woot..

snel verder

xoox


xSoraya
xSoraya zei op 24 dec 2008 - 0:05:
Gweldig.!
Now i want to know more about the pills.

Snel Verder.


desilisious
desilisious zei op 23 dec 2008 - 22:13:
hij is vet hip koewliejoelie =D
dush snel verder gaan! ik wil weten hoe het met die pillen zit =D


xxx big hugz
dees