Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » All I want for christmas is you { ... Bill ... } » Part three : Christmas 2005

All I want for christmas is you { ... Bill ... }

23 dec 2008 - 19:24

510

1

163



Part three : Christmas 2005

Bill en ik waren die kerstdag juist 1 jaar samen. We waren nu al beide 16. Bill deed de laatste tijd al heel geheimzinnig. Hij begon wel over sex te praten enzo maar ik dacht er niet verder over na. Bill was alleen thuis dus besloten we bij zijn thuis kerst onder ons 2 te vieren en hij had speciaal tijd voor mij gemaakt. Ze waren al in augustus doorgebroken met Durch den monsun en had bij gevolg niet veel meer tijd voor me, maar Kerstmis moest hij met mij vieren zei hij. Ik was zo gelukkig toen Bill me zei dat hij tijd voor me maakte. Ik hou echt zielsveel van die jongen.

We hadden rond 6 uur afgesproken bij Bill zijn thuis. Hij ging voor alles zorgen, ik moest er alleen goed uitzien zei hij. Ik deed dus mijn uiterste best voor Bill. Ik keek echt uit naar die dag. We waren wel al vaker bij elkaar blijven slapen als Bill nu terug kwam van tour ofzo, maar je voelde dat deze nacht anders zou worden, specialer als alle anderen. Kortom een avond om nooit meer te vergeten.

Je wandelde op een rustig tempo naar zijn huis en klopte aan. Bill deed open en hij zag er weer zo mooi uit. Hij had zijn half lange zwarte haren perfect gestijlt. Ik had mijn haren ondertussen al bruin-blond geverfd. Toen ik binnenkwam zag alles er zo romantisch uit. Het rook naar zelfgemaakte lasagne en in de woonkamer lag een soort kussen voor de openhaard met kaarsjes rond. Overal stond kaarsjes, alles was zo romantisch.

Ik gaf Bill een passionele tongzoen en hij begeleidde mee naar het eten. Hij had het zelf gemaakt en hij was zo trots op zijn koop kunsten. De lasagne was echt verrukkelijk en met zoveel liefde gemaakt. Na het eten bracht Bill me naar de woonkamer. We gingen op het grote kussen liggen en knuffelde en kuste onschuldig. We hadden nog een romantische film gekeken, 'The notebook', Ik herinner me echt nog alles tot in de details zo romantisch en perfect was het.

Na de film was het al redelijk laat, rond zo 11 uur denk ik. Bill kuste me in mijn nek en hoorde hoe hij zwaarder begon te ademen. Ik moet toegeven ik kreeg het ook wel benauwd. Bill ging met zijn handen onder mijn bloesje en deed alles heel voorzichtig uit, juist of als ik breekbaar was. Zijn kleren waren ook al snel uit. Hij deed een condoom om en ging heel voorzichtig in me. Eerst deed het wel een beetje pijn, maar Bill fluisterde allemaal lieve dingen in mijn oor. Het voelde zo juist met Bill. Hij was echt geweldig en we hebben het allebei uitgeschreeuwd van genot. Dat was de avond die voor altijd in mijn geheugen zal gegrift zijn. Dat moment kon niemand me afpakken. Die zelfde avond hebben we daar naakt langs elkaar geslapen met natuurlijk een laken op ons. Er waren geen woorden meer nodig alleen de aanrakingen zegde genoeg. Het was echt pure liefde …

Was het goed?

==> Next: Christmas 2006


Reacties:


BILLSxKETTE
BILLSxKETTE zei op 23 dec 2008 - 19:37:
Het was geweldig
Je beschrijft het echt realistisch, dat maakt het zo mooi..
wil je me weer zeggen als de volgende er is?

<3xo.