Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » I met a Stranger ... » 2. I Met a Stranger ... Saving my Life

I met a Stranger ...

22 juni 2010 - 21:28

1507

1

214



2. I Met a Stranger ... Saving my Life

Lees meer om er achter te komen.. Isabel en Brad komen elkaar tegen.. LEESLEES> GEEF REACTIE PLEASEE

Ik heb maar tot nu toe een reactie gekregen.. maar goed ik ga verder ...

Isabel's Point of View

Ik loop even van mijn auto naar mijn vriendin's huis , Jeanette ze is een jaar jonger dan mij heeft eerder een blond haar blauwe ogen en is meer gedurfd dan mij, als ik advies nodig heb dan kom ik bij haar terecht..

'' Jean je bent weer terug van vakantie ..? ''.. ik zag haar omkijken en even lachen..ze liep naar me toe en gaf me een knuffel..'' Isa ik heb je zo gemist.. ''.. we gingen een beetje bijpraten over haar vakantie in Parijs waar ze zogenaamd die leuke jongen ontmoette Paul ..

'' Maar Isa ik zag hem de dag nadat hij met mij had afgesproken al met een andere blondine de winkels in lopen hand in hand.. '' .. Ik had mijn lach moeten in houden, het was niet alsof ze al officieel waren maar Jeanette had altijd van die rare trekjes waardoor ik meer van haar hield als zusje..
'' Zullen dan maar gaan ? ''. .ik keek haar aan
'' Gaan ? '' . Ze begon te lachen
'' Ja Isa gaan naar shopping.. ''.. Fuck...ik kwam niet hier om te shoppen een probleem van Jeanette ..ze is een shopaholic in plaats van als ze liefdes verdriet heeft chocola te eten gaat zij shoppen... Goed dat haar ouders maar rijk zijn..

Dus zoals gezegd namen we mijn auto en gingen we richting Delft Shopping mall .. We lachten onderweg en ik parkeerde ergens en ter voet gingen we opzoek naar de Bijenkorf..
we liepen en in Jean die ging meteen opzoek naar iets '' leuks'' wat voor mij betekende te bloot en aandacht vragend.

na een tijdje werd ik het zat en ik wist dat Jean nog een uurtje daar zou zijn dus ik riep naar haar dat ik even wat zou gaan drinken bij een klein terrasje genaamd Tropicana '' Jean ik ben bij Tropicana.. kom je daar over een uurtje '' .. Ik hoorde een geschreeuw wat bedoeld was om mij te overtuigen dat het goed was om te gaan..

Dus ik liep even door en voor dat ik het wist was ik tegen iemand aan het botsen, ik voelde iets warm en hard tegen me aan botsen.. Even deed ik mijn ogen dicht en verwachten een koude harde grond tegen mijn hoofd maar het kwam er nooit.. ik voelde wel twee sterke armen om mijn heup die mij vasthielden van vallen.. Ik trok mijn handen van mijn gezicht
en werd ontmoet met 2 mooie diepe groene ogen waar je knikkende knieën van krijgt




Brad's Point of View

Fucking Drew... hij moest zo nodig een nieuwe pak voor zijn Sollicitatie gesprek.. hij kon niet gewoon een van zijn 20 pakken aan doen.. nee hij had een nieuwe nodig. .maar waarom moest ik mee..

'' Drew ik ga even wat drinken halen ...'' . hij knikte ... ik liep weg.. niet dat ik hem nog tegen kom vandaag en dat weet hij wel.. langzaam lopen waarschuwde ik mij zelf.. zo straks val ik in iemands armen.. grijnsend naar mezelf loop ik wat langzamer om zoiets te voorkomen.. Ik hoor geschreeuw en kijk eventjes om en zie kinderen spelen..
BAM... Wat The Fuck ? Ik voel iets zachts en warms tegen me aan lopen .. ik doe mijn ogen open ..en schrik me dood..
Ik zie het allemaal in slow motion voor me spelen... Isabel liep tegen mij aan.. ik ruik haar heerlijke parfum..haar zachte handen komen voor haar ogen en verstoppen haar mooie gezicht voor mij ze lijkt te vallen en voordat ze valt grijp ik in.. ik pak haar bij de heupen en hou haar stevig vast.. langzaam voel ik haar handen wegvallen van haar gezicht.. ineens word mijn aandacht getrokken voor haar zachte lippen die zo roze zijn dat ik ze haast wil voelen of ze wel zo zacht zijn als ze eruit zien.. en ik zie haar ogen bewegen onder haar oogleden en knippert even voordat ze haar ogen open doet..

Haar ogen worden groter als ze naar mij kijkt haar lippen openen een beetje en ze relaxt.. het lot staat aan mijn kant .. ik laat haar lost maar voordat ik het weet wiebelt ze nog een keer op haar benen en ik hou haar weer vast.. '' Gaat het '' ..vraag ik bezorgd.. haar wangen verkleuren in een mooi licht roze kleurtjes dat haar steeds mooier maakt wat ongelofelijk is .. ze knikt.. '' Zal ik wat drinken voor je bestellen.. '' ze knikte weer.. ik liet haar lost en samen liepen we zonder wat te zeggen over een tafeltje en ik riep de ober even naar ons toe... Er kwam een meisje aangelopen met superkort rokje aan.. Waar ik een hekel aan had.. kleren waar je lichaam wilt showen. waarom kunnen die meisjes zich niet aankleden zoals normale mensen .. zoals Isabel.. zucht.. '' Graag iets voor de dame en een biertje voor mij .. '' .. Het meisje keek Isabel aan .. '' Een Spa rood alsjeblieft.. ''.. Het meisje draaide zich rond en liep verder... voor het eerst hoorde ik haar mooie stem van dichtbij..

'' Ik denk dat we elkaar beter officieel kunnen voorstellen.. niet dat een van ons elkaars naam niet kent.. '' ik lachte naar haar... ik zag haar glimlachen.. '' Isabel .. White .. Erg bedankt voor het helpen .. '' .. Brad James.. het was me een genoegen.. ''... ze keek op en glimlachte.. '' Vertel me wat over jezelf.. '' .. vroeg om het gesprek te starten ... ze keek mee aan en scande mij met haar ogen.. '' Ik ben 18 jaar en heb net mijn studie beëindigd .. Ik woon samen met mijn ouders.. ik hou van zingen en wil later graag dingen doen waarmee ik kinderen in arme landen hun de kans wil geven om hun talent te verhullen aan de wereld.. want volgens mij heeft ieder kind recht op een Carierre.. ik weet het klinkt misschien raar dat ik niet eerder hulp aan ze bied met kleding en eten.. maar volgens mij heeft het lot dat gedaan en daar kunnen wij niks aan doen.. hoe vaak we ook proberen. '' .. ik luisterde aandachtig naar haar.. Ik had eerder gedacht dat ze een dokter zou willen zijn.. maar dit klinkt een fantastische plan.. nog meer pluspunten over haar.. '' Wat een indrukwekkende plan.. '' zei ik tegen haar.. ze bloosde weer..

'' Alstublieft '' Het meisje kwam met onze drinken.. we dronken wat en ik betaalde even onze dranken ..

'' Waarom vertel jij niet wat over jezelf Brad.. '' .. ik hoorde mijn naam voor het eerst uit haar mond komen... ze lachte naar mij .. '' Nou je kent me vast wel van mijn ontzettend interessante Carrier in dit stad.. '' ik wou even kijken wat haar reactie hierop was.. ze keek op en liet haar tanden even zien als ze lachte .. '' Bedoel dat je een belangrijke onderwerp bent onder de meisjes hier als een van de Knapste jongens.. '' .. Ik keek haar aan.. en lachte terug.. '' nee dat andere.. mijn criminele kant. '' .. ze keek op en haar ogen en gezicht zachte eventjes uit..

''.. Brad ..ik bepaal mensen niet op hun daden maar op hun gevoelens wat ze denken bij wat ze doen.. ik weet zeker dat je daarmee wat wou laten merken aan iemand.. '' .. ik keek haar aan ze zei de woorden die ik wilde zeggen .. maar.. '' Eigenlijk lieg ik een beetje.. Omdat je mij gered hebt zie ik je wel als een held.. '' en ze knipoogde naar mij ...

Ik zat vast.. mijn hoofd was dit allemaal aan het opnemen maar kon er niks van uit maken.. ze keek me aan alsof ze iets verkeerds zei.. '' ik wilde je nie- .. '' ik brak haar af en pakte haar hand zachtjes vast.. '' Dat betekent veel voor me.. en omdat je mij een kans hebt gegeven om mezelf te laten zien ... zal ik je keuze waard maken.. dankje.. '' Ik was zo dol op haar.. ze heeft z'n grote hart.. Ik hou van je Isabel... was het maar zo makkelijk om het hardop te roepen .. ze glimlachte en knikte tegelijkertijd.. nog steeds hield ik haar hand vast.. '' Wil je wat met me afspreken .. '' .. voordat ik wist wat ik zei zat ik mezelf te slaan in mijn hoofd.. natuurlijk wil ze dat niet waarom zou ze... '' Ik zou heel graag met je wat leuks willen doen .. '' zei en ik stopte met denken.. '' weetje het zeker dat je met mij wil worden gezien .. '' vroeg ik het zou me niet verbazen .. '' Brad wil je ophouden.. ik WIL met jou afspreken en het boeit mij niks wat anderen denken over jou of over mij.. '' en tot mij verbazing glimlachte ze naar mij.. ik hoorde iemand haar naam schreeuwen .. ik kijk om en zie haar vriendin.. '' Ik spreek je nog wel Brad.. hier is mijn nummer en bel je mij nog voor onze afspraakje ? ''

ze gaf me een kaartje uit haar tas met haar nummer erin.. ze liep naar mij toe en gaf me een knuffel.. ik stond verbazingwekkend te weten wat ze doen en knuffelde haar terug.. ze liep wat terug en fluisterde in mijn oor .. '' blijf niet lang wachten voor een telefoontje... '' zei ze en gaf me een kus op de wang en liep meteen terug.. zonder terug te kijken...

--------

Heeeeey Peoplee.. graag reactie geven,

xx
Saharr


Reacties:


milosafarm
milosafarm zei op 21 juni 2010 - 13:15:
wow! egt fucking leuk! wil meer
door schrijven please