Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Live Like We're Dying » Iedereen kan dansen

Live Like We're Dying

28 mei 2010 - 15:00

882

2

299



Iedereen kan dansen

Yara pov
'Hm, even kijken.' zei Yara terwijl ze de lijst bekeek. Joe bekeek ook een paar dinge op de lijst. 'Dansen.' Zei Yara. 'Nou, dat is makkelijk, dat kan iedereen.' Zei Joe lachend. 'Op het strand.' Zei Yara. 'Owh, ja. Nou dan moeten we naar de andere kant van de stad.' Zei Joe die diep nadacht. 'Nee, dat is echt te ver.' Zei Yara. 'Nee, wacht! Kom vanavond om 7 uur naar mijn huis! ik moet nog wat doen!' Zei Joe enthousiast terwijl hij wegrende. 'Oké, waarom?' Schreeuwde Yara hem nog achterna, maar ze kreeg geen antwoord. Yara draaide zich lachend om en liep terug naar het meer.

Een paar uur later...

Joe pov
De deurbel ringde door het huis heen. 'Ik ga wel!' Riep Joe die de trap af stormde. Hij opende de deur en zag Yara staan. 'Hee' zeiden ze tegen elkaar. Yara liep achter Joe aan de woonkamer in. Waar Nick tv zat te kijken. 'Hey Nick, weet jij wat Joe allemaal gasat uitvoeren?' Zei Yara. 'Ja, maar dat mag je nog niet weten, Joe wil het je zelf laten zien, of niet Joe?' Zei Nick lachend. Joe knikte even een kreeg een beetje een rood hoofd. Yara liep achter Joe aan naar de schuifdeuren die naar de achtertuin leden. Joe ging achter Yara staan en legde zijn handen op haar ogen. 'Oké, nog ene paar stapjes.' Zei Joe lachend. 'Haha, mag ik al kijken?' Zei Yara. 'Niet spieken!' Zei Joe. Joe haalde zijn handen voor haar ogen weg. Yara moest even wennen aan het ligt. Naar hun zwembad lag allemaal zand, er hingen allemaal lampjes in de bomen. 'Wauw! heb jij dit allemaal gedaan?' Zei Yara. Joe knikte enthousiast.

Joe pov
Joe zag Yara's ogen stralen van blijdschap. Ze pakte zijn hand vast en trok hem mee. Hij schrok er een beetje van. Yara trapte haar slippers uit en liep het zand op. Joe trok zijn schoenen uit en liep ook het zand op. Joe ging op het zand zitten en keek naar Yara. 'Wat?' Zei Yara die zag dat Joe naar haar aan het staren was. 'Niks, ik kijk alleen.' Zei Joe lachend. 'Waarom dat?' Zei Yara. 'Nou, je zou toch dansen.' Zei Joe verwachtingsvol. 'Niet alleen gek! Jij gata met me dansen!' Riep Yara. Joe schrok even. 'M-maar ik kan helemaal niet dansen en er is geen muziek!' Zei Joe in protest.
http://www.youtube.com/watch?v=B7cf9IVvovE
Ze hoorden de schuifdeuren opengaan en er kwam een langzaam muziekje uit de kamer vandaan. 'Nick..' Zei Joe verbitterd. 'Awh! Kom op! we hebben al muziek!' Zei Yara. 'Maar ik kan niet dansen!' Zei Joe nogmaals. 'Kom op! Iedereen kan dansen!' Zei Yara. Joe schudde zijn hoofd heen en weer. 'Owh, dus de grote Joe Jonas kan niet dansen?' Zei Yara geamuseerd. Ze toverde haar liefste gezichtje tevoorschijn en maakte puppyoogjes. 'Dat is flauw! Nu dwing je me!' Zei Joe. 'Weet ik, is het niet leuk?' Zei Yara blij die Joe aan zijn arm omhoog trok. Ze gingen tegen over elkaar staan. 'Oke, pak met die hand mijn hand vast.' Zei Yara. Onhandig voerde Joe haar opdrachten uit. 'Oké, en nu leg je jouw vrije hand op mijn zij en ik mijn vrije hand op jouw schouder.' Zei Yara. Joe slikte even en legde zijn hand op de heup van Yara. 'En nu gewoon mee dansen met de muziek, jij leidt want jij bent de man. En ik volg jouw stappen.' Zei Yara. Onzeker maakt Joe zijn eerste stappen, Yara volgde hem. 'Dit valt best mee ja.' Zei Joe die wat zelfverzekerder werd. 'Ja, maar nu moet je er op letten en proberen om niet naar je voeten te kijken.' Zei Yara. 'Maar dat kan niet, het gaat automatisch. Hoe krijg ik dat voor elkaar?' Zei Joe. 'Je moet kijken naar je danspartner.' Zei Yara. Joe slikte even en keek Yara aan. Ze leek nu nog mooier dan dat ze al was, met de lichtjes die schenen op haar huid. Het was verslavend, naar haar kijken. Zonder het te weten dansten ze gewoon door terwijl de muziek al afgelopen was. 'Dankjewel, dit wou ik altijd al eens doen.' Zei Yara in poging de stilte te verbreken. 'Dansen met een rare jongen op het strand?' Zei Joe nerveus. 'Nee, maar wel een leuke jongen'.' Zei Yara glimlachend. 'En? Staat dit ook op jouw lijstje?' Zei Yara. 'Nee,maar ik denk dat ik maar een lijstje moet maken.' Zei Joe. 'Oké, waarom?' Zei Yara. 'Dan kan ik deze avond erop zetten.' Zei Joe. 'Ja, het is inderdaad leuk.' Zei Yara. 'Dus, wat heb jij allemaal nog op je lijstje staan?' Zei Joe. 'Nou, ik heb eigenlijk nog maar drie.' Zei Yara teleurgesteld. 'En welke zijn dat?' Zei Joe. 'Nou, ik wil graag dat mijn boek wordt uitgegeven, en ik wil nog een keer naar een vliegveld, en dan op het eerste vliegtuig dat vertrekt stappen. Gewoon om te zien waar ik uit kom.' Zei Yara. 'Oké, en de derde?' Vroeg Joe nieuwsgierig. 'ik- uhmm..' Stamelde Yara, die een rood hoofd kreeg. 'Je kan het mij wel vertellen hoor.' Zei Joe. 'Oké, ik uhm...' Stamelde Yara, maar ze kon haar zin niet afmaken. Joe zijn mobieltje rinkelde. Duizenden gedachten raazden door het hoofd van Yara. Joe nam zijn mobieltje op en liep een paar meter verder. Blijkbaar was hij druk in gesprek.


Reacties:


Cullengirl
Cullengirl zei op 28 mei 2010 - 21:12:
dit verhaal is chill!! ik wil weten wat haar 3e opdracht is!...
is het met Joe zoenen?? (kheb geen flauw benul waar ik dat vandaan haalde)


Nynke
Nynke zei op 28 mei 2010 - 15:11:
Whaaah omg!