Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Our Magical forbidden Love [afgelopen <3] » H3

Our Magical forbidden Love [afgelopen <3]

28 mei 2010 - 19:00

430

4

209



H3

Saphire (POV)

Als ik de volgende ochtend wakker word, ben ik meteen in een vrolijke stemming. Oke, ik moet me melden om 8 uur. Maar voor de rest is het een mooie dagen. Er zijn namelijk 3 goede dingen: 1. Het is prachtig weer. 2. vanavond heb ik een groot feest. 3. Ik zie Nate vandaag weer.

Als ik om 8 uur op school aankom, zie ik dat Crystal op me wacht. 'Hee meisje, ben je daar eindelijk. ik sta al vijf minuten te wachten. Oja en over mijn feest van vanavond. Jij wil me vast wel helpen met de voorbereidingen. Er moet nog zo veel gedaan worden, maar dan moeten we vanmiddag eerst nog even winkelen. ga je mee??' ze ratelt maar door en door. Ik knik op de goede momenten ja en nee, terwijl ik rondkijk of ik Nate zie. 'Weetje wat mij een goed idee lijkt. zegt Crystal plotseling, we kunnen die nieuwe familie uitnodigen voor mijn feest. Misschien zit er iemand bij voor ons!' Ik merk dat mijn gezicht duidelijk opklaart. 'Ja lijkt me een leuk idee. Heb je nog een paar uitnodigingen over voor ze?'' ze kijkt in haar tas en knikt naar me. 'Oke Saph, jij zit toch naast die Nathan, als jij dan deze uitnodiging aan hem geeft. 'Ja zal ik doen, knik ik terwijl ik met dezelfde big smiley als onze mentor op mijn gezicht rondloop.


Na biologie ren ik zowat naar het mentoruur. Maar deze keer niet alleen om Dave te ontlopen, nee, dit is veel belangrijker. Ik ga gauw op mijn plaats zitten terwijl ik wacht tot Nate naar me toe komt lopen. Ik haal opgelucht adem als ik zie dat hij net op tijd de klas inloopt. hij ziet er vandaag nog knapper uit dan gisteren. Dus probeer ik maar een gesprek aan te knopen
'Hey Nate'
'He Saphire.'
'Mijn vriendin Crystal vroeg of ik je dit wilde geven. Het is een uitnodiging voor een feest bij haar thuis. Wil je komen?' Ik klonk gewoon gretig.
'Uhm, Ja ik denk dat ik wel kan komen!'
'Gezellig Nate.'
'Ja lijkt me ook!' Hij klonk best enthausiast. Misschien vond hij wel iemand leuk. Of misschien vind hij Crystal wel leuk. Of Linde, of Steffie of. Oke. Rustig Saphire niets aan de hand.
De les ging te langzaam voorbij.
Aan het einde van de les begon hij deze keer een gesprekje.
'Dus, Ik zie je vanavond??'
''Ja stamelde ik, ik ben er gewoon.
'Nou dan zie ik je dan.' En na een laatste knipoog verdween hij de klas uit.
en mijn eerst gedachte erna was: Het is maar goed dat ik vanmiddag met Crystal ga shoppen!


Reacties:


Ezzlot
Ezzlot zei op 28 mei 2010 - 19:01:
Oeh, hij knipoogde
Ik wil meer Ik moet gewoon meer
Dus jij gaat nu verder schrijven


V0nneke
V0nneke zei op 28 mei 2010 - 18:22:
P.S.

Ik wil wel een hoofdstuk hebben om te lezen als ik zondagavond/Maandag terug kom hè?


V0nneke
V0nneke zei op 28 mei 2010 - 18:22:
Ik was nog nét niet weg
Maar ik ga nu wel echt
Kei leuk stuk

Whoeeeeee...Knipoog



SusieSimon
SusieSimon zei op 28 mei 2010 - 18:18:
Leuk! Leuk!
ga je snel verder?(sorry wil echt niet zeuren )
Mag ik weer een melding?
xx