Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Our Magical forbidden Love [afgelopen <3] » H4

Our Magical forbidden Love [afgelopen <3]

28 mei 2010 - 19:00

501

2

191



H4

Saphire (POV)

Die middag als ik uit de school kom lopen staat Crystal op me te wachten. Nouja, ze staat niet bepaald stil maar stuiterd op en neer. 'Saphire!! ben je daar eindelijk. We hebben nog zo veel te doen. Jij moet nog een leuke outfit en ik en we moeten nog wat eten inslaan. En alweer rateld ze maar door en door. We stappen in mijn auto en rijden naar het centrum. We lopen door de stad, kopen een leuke outfit, slingers, eten, drinken en feestverlichting. Ook krijgen we een opmaak/haar en nagels beurt in het warenhuis. We hoeven ons alleen nog maar om te kleden en dan zijn we er klaar voor. De reden dat we ons optutten is omdat Crystal achtien wordt. Ik wordt pas over een maand achtien. en ik vind dat opzich niet zo erg. Daarna wordt alles zo serieus. Als we bij haar huis aankomen. beginnen we alles te versieren en klaar te maken. Ook trekken we onze kleren aan. Ikzelf heb een leuk jurkje gekocht (zwart) met zwarte en zilveren pailletjes, en ook nog een grote riem rond mijn middel met daaronder hele mooie zwarte pumps. Het staat goed bij mijn eigen zwarte haar en knalgroene ogen. Crystal staat te flippen dus ga ik haar maar even helpen.

'Wat is er Crystal??' vraag ik.
'Nou, ik hoor net dat Tyler ook komt.'
Ik knik begrijpend. Crystal is al jaren verliefd op hem, maar hij zag haar nooit echt staan. Tot de laatste dagen.
'het komt allemaal goed, je ziet er echt prachtig uit. Ik weet zeker dat hij je vanavond niet kan weerstaan'. Ze lijkt tevreden met dit antwoord.
'zeg Saphire, ben jij eigelijk op iemand verliefd?"
Ik bloos een beetje: 'hm eigelijk niet echt, ik wordt niet zo snel verliefd denk ik'. Crystal trekt haar wenkbrauwen op, 'Weet je dat zeker, want toen ik de naam Nathan zei vanochtend keek je wel een klein beetje te vrolijk.
Ik voel mijn blos over mijn wangen kruipen.
'Ik weet het niet hoor Crystal, hij is heel aardig en knap enzo. Maar of ik er nou verliefd op ben?'
Ze knikt begrijpend.
Ik ga gauw verder op een ander onderwerp en een halfuur daarna bellen de eerste gasten aan.

Ik heb nog maar amper tijd om aan Nathan te denken. Ik praat met een heleboel mensen, dans met een heleboel mensen. En probeer Dave van me af te schudden. Hij is bezig om te proberen om met mij te slowen maar ik loop steeds sneaky een klein beetje achteruit. Totdat ik plots niet meer verder kan. 'Hè! roep ik uit. Hier zou geen muur horen te staan. Ik draai me om en zie dat Nate me glimlachend aan kijkt. 'Sorry, heb ik je laten schrikken?' Ik bloos. alweer.'Die jurk staat je mooi, je zou vaker zwart moeten dragen, dan vallen je ogen nog meer op.'' Ik kijk hem aan. 'vind je dat echt?' Kom zegt hij dan, ga je mee een stukje wandelen'?' ik knik. 'Natuurlijk. En samen lopen we richting de grote tuin van Crystal.


Reacties:


V0nneke
V0nneke zei op 30 mei 2010 - 20:00:
Ja, ze zou eens nee zeggen tegen Nathan!

Leuk


Ezzlot
Ezzlot zei op 28 mei 2010 - 19:05:
Oeh, ZOENEN!
Maar het is echt mooi geschreven
En natuurlijk is ze op hem, dí»h...