Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Timeless [Jonas Brothers] » Chapter 3

Timeless [Jonas Brothers]

28 mei 2010 - 22:11

596

5

205



Chapter 3

~ Elise Point of Vieuw

'S.O.S, S.O.S DAVID! Ik heb je hulp nodig', zeg ik hysterisch. 'Meid, eerst praat iets zachter! Je weet toch dat we daar een wachtkamer hebben waar nu allemaal doodsbange mensen zitten te wachten, omdat jij hier hysterisch zit te doen', zegt David droog en wijst naar de wachtkamer. Mijn ogen gleden over de bange gezichten die mij aanstaren. 'Maakt u zich geen zorgen. Het was privé, dus maak u niet zorgen. Niemand ligt op streven... Denk ik... Uuh hoop ik ieder geval...
'En jij bent de hulpje van Dr. Carrey', zegt een jongen die in de wachtkamer zat de wachten. Hij zat onderuit gezakt en had een zonnebril op. 'Uuuh ja', zeg ik aarzelend. 'Okee, we gaan er allemaal aan', zegt hij jammerend.
'Nou nee meneer en ik moet weer verder', 'Verder met je privé leven!'. 'Nee, met mijn werk',zeg ik geïrriteerd en loop weg.
'Wat een sukkel was diegene'. 'Misschien, maar de mensen zijn zeker niet bang. Je was erg subtiel', zegt David grinnikend. 'Maar nu iets anders. Ik heb een super duper groot probleem/verhaal'. David knikte. 'Nick Jonas heeft me uitgevraagd!, zeg ik met een rood hoofd. De mond van David viel open van verbazing, letterlijk. 'Je vangt vliegen', zeg ik lachend en doe zijn mond dicht.
'Aaaah', kwam uit David mond. Het was een super hoog meisjes gilletje. Alle dokters en mensen die rond liepen kijken ons raar aan. 'Is het echt waar? Wat heb je gezegd? Als je nee hebt gezegd dan ga je eraan. Ik zei toch dat jullie een perfecte koppel waren. Ik ben gewoon paranormaal'. Ik perste een glimlach uit. Nou, Dr. Carrey kwam precies binnen op dat moment en zei dat ik privé en werk gescheiden moet houden. 'En zelf zit zij te flirten met Dr. Mc Dailey!'.
'Weet ik, maar wil jij ervoor zorgen dat er een bed komt de staan in de kamer naast ons. En de papieren van de verzekeringen. Mag ik die even?', zeg ik lachend. 'Wie is de beste receptioniste van het ziekenhuis?', zegt David heel overdreven. 'Jij'. 'Brave meid. Hier is de papieren en ik vraag wel aan Kim of ze een bed in de kamer wilt zetten'. Ik perste snel een glimlach uit en pakte de papieren. En ik probeer weg te lopen, alleen ik knalde keihard tegen iemand aan. 'Au', zeg ik en wrijf weer over me kont heen. Ik lag weer op de grond net als een half uurtje geleden. 'Je hebt echt iets vandaag met de vloer', zegt David lachend achter de balie. 'Sorry', mompelde een jongen die tegen me aanliep. Ik merkte nu pas dat het onbeleefde jongen in de wachtkamer was. 'Maakt niets uit!'. Ik probeerde weer op twee benen te staan. 'Ik help je wel!', zegt de jongen en helpt me overeind. 'Wat ik jouw iets vragen? Weet jij waar Nick Jonas zijn? Ik ben zijn broer'. 'U--uh... Ja. Ik weet waar hij zit, moet ik u er naar toe brengen'. 'Is goed en Oja sorry van daarnet', zegt hij. 'Is goed, meneer Jonas'. 'Noem me Joe'. 'Oké'.
Samen lopen we naar Dr Carrey's kamer met haar tieneridool als patiënt. 'Hier is het!', zeg ik en doe de deur open. 'Hé Bro, zegt Joe als hij zijn broer ziet. 'Ik zie al dat je kennis hebt gemaakt met onze fan', zegt Nick grinnikend. 'Ben jij fan?', zegt Joe en kijkt me raar aan. 'Ik ben niet fan' zeg ik en voelde me rood worden. Er kwam een grijns op Joe's gezicht. 'Jij bent echt wel fan, 100 % zeker', zegt Joe grinnikend. 'M-aar...


Reacties:


xEmma
xEmma zei op 30 mei 2010 - 10:06:
David is cool
Und Joe und Nick ook(:
Ik wil meer
Snel verder<3
Xoxo


Merel
Merel zei op 29 mei 2010 - 16:28:
Joe <333

Snel meer???


Nynke
Nynke zei op 29 mei 2010 - 0:27:
WHiieee


saphira
saphira zei op 28 mei 2010 - 22:31:
Haha! Wat een geniale opmerking van Joe!
snel verder pleasee!


Cullengirl
Cullengirl zei op 28 mei 2010 - 22:18:
haha, geweldig! toe Joe dat zei inde wachtkamer dacht ik al van... dat is gewoon zoo Joe, dat is gewoon een Joe-opmerking! en blijkt het nog Joe te zijn ook...

Ik heb hier nu effe vette zelflol