Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Our Magical forbidden Love [afgelopen <3] » H5

Our Magical forbidden Love [afgelopen <3]

28 mei 2010 - 22:50

564

3

217



H5

Nathan (POV)

Als ik binnenkom in het huis van Crystal valt Saphire me meteen op. Ze is een knap meisje, dat zag ik meteen. Maar ook nog aardig, en dat komt in mijn wereld bijna nooit voor. Soms zou ik wel willen dat ik een gewone jongen was. Zonder geheimhoudingsplicht. Als tovenaar heb je het ook niet makkelijk. Zeker niet met 2 eikels als broers en 3 trutten als zussen. Ze hebben het me eigelijk ook verboden om naar dit feest te gaan. Maar ik doe het toch. Saphire heeft een aantrekkingskracht die ik niet kan weerstaan. Volgens mij licht het aan haar groene ogen, die glinsteren als de zon schijnt. Ogod, ik ben echt niet goed bij mijn hoofd. Ik word nu ook nog poëtisch. Niet meer denken Nate, ga gewoon naar haar toe. ZIJ zal je heus niet pijn doen. mijn broers daarentegen. Ik zie dat ze achteruit gedreven wordt door een irritant uitziend jongen die haar aanbiddend aankijkt, niet dat ik hem dat erg kwalijk neem. Op dat moment loopt ze tegen mijn borst.

Saphire (POV)
Als we buiten zijn loopt hij naar het kleine vijvertje dat in de hoek van de tuin ligt. 'Ga even zitten, want ik moet je wat vertellen.' Blijkbaar kijk ik heel geschokt want hij begint te glimlachen. 'Ik beloof dat ik je niet zal bijten.' Nu moet ik ook glimlachen. 'Even terug naar wat ik wilde vertellen' Als ik goed kijk zie ik nu dat hij degene is die bloost. 'Saphire, ik vind je heel erg leuk, wil je een keer met me uit ofzo??' Hij kijkt zo ontzettend schattig en verlegen dat ik het niet kan laten om zijn armen om zijn nek te slaan. 'Ja dat wil ik heel graag.' Hij buigt zijn hoofd naar het mijne en nét als onze lippen elkaar willen raken, Komt Crystal gillend naar buiten rennen. Lekker dan.

'Saphire, ik moet je echt iets super leuks vertellen heb je.... Dan ziet ze mij en Nate nogal verstrengeld zitten. 'O, sorry.' Ik zal wel weer naar binnen gaan..' Ze knipoogt naar me en ik wuif haar met een hand weg. 'We komen zo Crys. Dan draait ze zich om, grijnst nog een keer naar me en loopt dan weer naar binnen. Nate heeft zich een beetje teruggetrokken en kijkt een beetje genegeerd naar de grond. 'Dus, zeg ik: ook een beetje genegeerd, wat nu?'
Nu begint hij te grijnzen, 'Ik stel voor dat we naar binnen gaan, en maar eens kijken of we ook samen kunnen dansen. hij pakt me bij mijn hand en trekt me mee naar binnen. Er staat een popnummer op en we beginnen te dansen, maar nog voor het einde van het nummer, verandert het liedje in een slowdance. Hij pakt me vast en ik leg mijn handen in zijn nek en mijn hoofd op zijn schouder. Crystal kijkt me vanaf de stereo vrolijk aan en knipoogt weer naar me. Ik glimlach dankbaar terug. 'Dus Saphire, wat gaan we nu doen', fluistert hij zachtjes in mijn oor. 'Ik haal mijn schouders op. 'Weetniet, maar ik vind dit op zich ook wel leuk.' Hij trekt mijn hoofd van zijn schouder. en kijkt me aan. 'O maar ik heb nog wel iets leukers misschien. Onze hoofden buigen zich weer naar elkaar toe, en deze keer kunnen onze lippen de kus afmaken. Ik geloof niet dat ik ooit iets mooiers heb meegemaakt dan dit.


Reacties:


V0nneke
V0nneke zei op 30 mei 2010 - 20:03:
En de klas dan?
Ik zou dat echt nóóit in de buurt van de klas doen!

Nog steeds leuk btw


Ezzlot
Ezzlot zei op 29 mei 2010 - 16:05:
YEAAAAAH! ZOENEN!





SusieSimon
SusieSimon zei op 28 mei 2010 - 22:58:
Mooi! Mooi!
Echt heel erg leuk
ga je snel verder?
En mag ik weer een melding?
Je schrijft echt ontzettend goed
xx