Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Love is on it's way » Erop of Eronder

Love is on it's way

30 mei 2010 - 8:57

558

0

205



Erop of Eronder

Nynke pov
‘Oké meiden! Wakker worden! We hebben weer wedstrijden te winnen!’ riep Nynke. De meiden sprongen hun bed uit en kleedden zich aan. Ze liepen enthousiast naar het veld toe. ‘Oké, iedereen aanwezig?’ riep Andie. ‘Dan gaan we nu opsplitsen en naar de onderdelen!’ riep Andie Inge kwam aangelopen. ‘Je had mijn hulp nodig?’ Zei ze tegen Nynke. ‘Ja, je moet met Jenny en Amy naar het meer voor de zwemwedstrijd. Inge knikte en nam de meiden mee.

Inge pov
Ze stonden aan het begin van het meer. ‘Oké alle deelnemers bij de start.’ Riep Andie. Amy en Jenny gingen klaar staan. ‘Oké, zodra je er in duikt, zoveel mogelijk onder water zwemmen voor je boven komt, dan ga je sneller.’ Zei Inge. Amy en Jenny knikten. ‘Denk je echt dat die techniek werkt?’ Vroeg Joe die achter haar stond. ‘Ja, ik heb jarenlang wedstrijd zwemmen gedaan.’ Zei Inge grijnzend. ‘We zien wel wie er wint.’ Zei Joe. ‘Is Nick ook bij de hindernisbaan?’ Vroeg Inge. Joe knikte, ‘Volgens mij kan hij het wel goed vinden met je zus.’ Zei Joe lachend. ‘Ja, dat dacht ik ook al.’ Zei Inge. ‘Klaar voor de start? Af!’ riep Andie. De deelnemers doken het meer in. ‘Waar zijn de jouwe?’ Zei Joe. ‘Daar.’ Zei Inge die naar een lege plek in het water wees. ‘ik zie ze niet hoor!’ Zei Joe paniekerig. Toen kwamen Amy en Lilli boven water, op de plek die Inge had aangewezen. Een paar meter voor de rest. ‘ik zei toch dat die techniek werkte?’ Zei Inge blij. Joe zuchtte.

Nynke pov
‘Hup Bindi!’ riep Nynke over de hindernisbaan. Bindi tikte Megan aan en Megan begon over de obstakels te klimmen. ‘Hup Megan! Je bent er bijna!’ Riep Nynke. Megan tikte Lilli aan en Lilli rende weg. Maar een jongens van paarse team liet Lilli struikelen. Lilli viel op de grond. Nynke rende er snel naartoe. ‘Lilli? Lilli gaat het wel?’ Riep Nynke terwijl ze naast Lilli neerzakte. Nick kwam er ook aangerend. ‘Mijn voet doet pijn.’ Zei Lilli. ‘Geen zorgen, ik help je wel.’ Zei Nick. Hij tilde Lilli op, Lilli sloeg haar armen om Nick heen. Nynke liep met hun mee. Ze liepen het hoofdgebouw binnen. Lilli had een schram op haar enkel. Nynke pakte de verbanddoos en haalde er een pleister uit. Voorzichtig plakte ze het op Lilli haar schram. ‘Gaat het weer?’ Zei Nick. Lilli knikte en huppelde vrolijk verder. ‘Goed gedaan.’ Zei Nynke. ‘wat heb ik goed gedaan?’ zei Nick. ‘Lilli geholpen.’ Zei Nynke. Nick glimlachte even. Er viel een stilte. ‘Nynke! Nynke! We zijn door naar de volgende ronde!’ riep Lilli die weer naar binnen kwam gestormd. ‘Wat? Hoe kan dat?’ Zei Nynke. ‘De luipaarden zijn gediskwalificeerd voor vals spelen!’ Riep Lilli die Nynke om de nek vloog. Ze liepen met z’’n drietjes naar de binnenplaats, waar Andie al op het podium stond om de uitslagen te vertellen. ‘Oké, we gaan weer naar de stand kijken.’ Zei Andie.
Lippenstift: 1
Gratis gehaktballen: 2
Vrachtauto: 1
Luipaarden: x
‘En gratis gehaktballen gaat aan de leiding met twee punten!’ riep Andie. Er klonk een applaus. ‘Morgen begint de zoektocht. Jullie worden ergens in het bos gedropte en dan moeten jullie als eerste weer op het kamp komen! Wie als laatste binnenkomt vallen af en dan zijn de finalekandidaten bekend!’ riep Andie. Allemaal gingen ze op bed, zo moe waren ze.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.