Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Lucky, this has been happened <--afgerond » 8

Lucky, this has been happened <--afgerond

30 mei 2010 - 18:22

2172

3

325



8

Cilla:
- de volgende ochtend -
Ik word uit mezelf wakker. ik voel een hand over mijn hoofd gaan en mijn ogen zijn in een keer open. 'o heb ik je wakker gemaakt? dat was niet de bedoeling. Het spijt me echt, sorry.' ratelt Tom die geschrokken zijn hand terug trekt. ik glimlach. 'het was niet erg hoor. ik moest toch wakker worden.' Tom zucht en grijnst even moeilijk. 'ik wilde je echt niet wakker maken maar ik kon het gewoon niet laten. je was zo verdrietig vannacht.' ik kijk hem verbaasd aan. verdrietig? vannacht? ik kan het me niet eens herinneren. Tom ziet mijn vragende gezicht. 'je werd vannacht huilend wakker. je wilde dat ik niet in de buurt kwam en je was flink overstuur. pas na een half uur kon ik je kalmeren en ben je tegen me aan in slaap weer gevallen.' ik begreep echt niet waar hij het over had. ik had toch gewoon geslapen? ik schud mijn hoofd en stap het bed uit. ik loop naar mijn tas en begin schone kleding eruit te pakken. er zit niet veel kleding in mijn tas. twee schone setjes, meer niet. ik heb maar twee tassen. een logeertas en een tas met dierbare spullen. meer heb ik niet mee kunnen nemen van thuis. thuis... bij de gedachtes aan thuis word ik al weer verdrietig. 'KAPPEN MUTS!' roep ik tegen mezelf en Tom kijkt me verbaasd aan. hij snapt totaal niets van mijn gedoe. 'sorry ik ben moeilijk aan het doen.' zeg ik terwijl ik mijn tas weer dicht doe en mijn toilettas pak. 'even douchen.' mompel ik en ik verdwijn de badkamer in.

als ik aangekleed en wel uit de badkamer kom zie ik dat Tom zich ook heeft aangekleed en nu moeilijk zit te doen met zijn dreads. Lachend loop ik naar hem toe. 'jij hielp mij gister dus nu help ik jou.' zeg ik terwijl ik achter hem ga zitten op het bed. de dreads van Tom zitten flink in de knoop maar met mijn vingers krijg ik ze wel uit elkaar. vervolgens wrijf ik de speciale wax voor dreads erin en bind de dreads bijeen met een elastiekje. 'voor elkaar.' zeg ik terwijl ik op sta. 'dank je. ik heb altijd ruzie 's ochtends met mijn haar.' zegt Tom. samen lopen we naar beneden. 'zijn de anderen nu al eens wakker?' vraagt Larissa als we binnen komen. iedereen zit al behalve, en hoe kan het ook anders, Bill en Regina. 'nee die slapen nog.' zeg ik en Larissa zucht en staat op.
'ik ga ze wel wekken.' zegt ze waarna ze naar boven loopt.

na pas een uur is iedereen beneden. Bill en Regina hebben een giechelbui en moeten telkens glimlachen. Georg vraagt even of ze stil kunnen zijn zodat hij het programma kan vertellen.
'wel David deelde mee dat we morgen worden opgehaald om naar de studio te gaan om de nieuwe singel opnemen. en verder moeten we deze maand het volgende doen.' hij pak een lijstje van tafel en schraapte zijn keel. ' singel dus opnemen, fotoshoot voor de singel, filmopname voor de nieuwe clip, fanmeet hier in de buurt, concert einde van de maand, soundcheck drie dagen daarvoor en dan vervolgens einde van de maand weer verder met de tour.' Even is het stil. 'oké dus dat is het programma. Maar waarom een soundcheck drie dagen van te voren!' zegt Gustav om de stilte te verbreken. ‘omdat het anders niet in de planning past. De zaal word namelijk de eerste helft van de dag gebruikt voor een ander evenement. Onze mensen kunnen de zaal dan wel ombouwen maar niet soundchecken vanwege de geluidsoverlast die dan bezorgt zal worden.’ We knikken en kijken naar Mike die zijn keel schraapt om de aandacht te vragen. 'niet zo sip meisjes, er is genoeg tijd om nog leuke dingen te doen. Zoals boodschappen bijvoorbeeld!’ zegt Mike met een grote grijns. iedereen knikt en hier en daar klinkt wat gekreun. 'na het ontbijt gaan we, oké?' deelt Mike mee en vervolgens sta ik op en loop nar de keuken om even een ontbijtje te maken. Lilly komt naast me staan en helpt me. 'Gustav is leuk, niet?' zegt ze tegen me en we giechelen beide. ik moet haar wel gelijk geven. zo slecht ziet Gustav er niet uit alhoewel hij niet mijn typ zou zijn. we giebelen een tijdje over de jongens als Regina de keuken ook in komt. 'laat mij ook even meegenieten van de roddels meiden.' zegt ze. gelijk komt Laris ook de keuken in. 'ja niet beginnen zonder mij hè?!' Lilly zet thee en we nemen lekker plaats rond de keukentafel. we praten een flink end heen. De meeste gespreksstof gaat over jongens, mode, make-up en onze hobby's. kortom meidendingen. het is al één uur als Gustav komt vragen of we nog mee gaan. de kopjes gaan het aanrecht op en vervolgens moeten we ons in de woonkamer opsplitsen in twee groepjes. een groepje die de boodschappen gaat doen en een die de specifieke dingen van het lijstje moet halen in het winkelcentrum. omdat we niet helemaal uit kunnen komen wie bij wie in de groepen gaat besluit Mike briefjes te trekken. 'groepje een voor de gewone boodschappen word: Cilla, Regina, Larissa en Bill. Tom, Georg, Gustav en Lilly, jullie gaan de andere dingen halen van het lijstje. ik ga met de gewone boodschappengroep mee. ik zie jullie weer om 5 uur hier oké?' Iedereen knikt. Lilly kijkt ons met een pruillipje aan. als enige meid mag ze nu mee. maar Lil red zich wel. we trekken onze jassen aan en gaan lopend naar het winkelcentrum. de anderen gaan met de auto van Tom.

Bill :
Het boodschappen doen ging gelukkig goed. onze groep had op wonderbaarlijke manier het voor elkaar gekregen mij onherkenbaar te maken en we hadden alles van het lijstje keurig afgewerkt.
de andere groep had ook alles van het lijstje gehaald maar precies allemaal van een ander merk of kwaliteit. Lilly was pissig geworden op de jongens. 'ja luisteren? ho maar, dat woord kennen ze al helemaal niet!'

nu hadden we alle boodschappen opgeruimd en waren we bezig onszelf in de auto van Tom te proppen. iemand van de crew had die ’s ochtend vroeg gebracht. We zouden nu naar het zwembad gaan.
ik had Regina op mijn schoot getrokken. de auto van Tom was weliswaar groot maar er is lang niet genoeg ruimte in voor ons allemaal om een beetje normaal te kunnen zitten.
Cilla zat naast Tom op de bijrijders stoel. de rest van de jongens had allemaal een meid op schoot. de meiden waren druk aan het kletsen en wij zaten er achter met elkaar te communiceren.
eenmaal bij het zwembad kroop Reg van mijn schoot af. eigenlijk had ik haar veel langer op mijn schoot willen houden. ik was gewoon gek op dat meisje! maar als we wilde gaan zwemmen moesten we eerst de auto uit...

in het zwembad kropen we snel allemaal een kleedhokje in en gooide onze spullen in een kluisje. toen ik Regina bekeek kon ik mijn ogen moeilijk afwenden.
ze droeg een bikini in het baby roze en er zaten aan de bandjes zwarte strikjes. op het broekje zaten kanten randjes van badstof. haar lichaam kwam er mooi uit en mijn ogen rolde zowat uit hun kassen. 'Bill je kwijlt.' Fluistert Larissa tegen me terwijl ze een tikje tegen mijn openstaande mond geeft. Larissa draagt een bikini met haltertopje in het geel met paarse bloemen. hoewel de kleuren absoluut vloekte is het wel heel leuk voor een bikini vond ik. toch bleef Regina mijn toppunt van pracht.

we liepen naar het zwembad zelf en leggen de handdoeken op een stoel en springen vervolgens het water in.
na een tijdje lekker aangetuttelt te hebben in het water roept Regina luid;'zo, en wie durft er van de wildwaterglijbaan?' ze wijst op een enorme glijbaan die er flink stijl uitziet en een flinke stroomversnelling heeft. niemand reageert. 'ja ik ga mee!' roep ik vrolijk. Tom begint te lachen.'nou ik wil wel zien hoe jij daar vanaf gaat. je bent altijd al zo een mietje!' ik geef mijn twin een boze blik maar Reg trekt mij lachend mee naar de trap.

Eenmaal boven heb ik een beetje spijt van mijn vrolijkheid. het ziet er nu toch echt wel hoger uit. Regina lacht en trekt me neer. zelf ging ze voor me zitten. 'ben je bang Kaulitz?' zegt ze plagend. voor ik iets kan antwoorden zet ze zich af en we glijden gillend en lachend een heel stijl stuk naar beneden.
ik zou willen dat dit eeuwig kon duren. mijn grote liefde, degene aan wie ik mijn hart wil bewijzen, zit nu voor me en ik hield haar stevig vast. nooit zou ik haar meer loslaten, nooit!
'Bill ben je echt bang ofzo je knijpt!' giert Reg. 'nee hoor, ik ben bang dat jij verdrinkt zo klein kindje als jij bent.' voor ik het weet plonsen we al in het water. Eenmaal boven water doet Regina net alsof ze verdrinkt. ik duik haar op. 'zei ik het niet? klein kindje? je verdrinkt zowat. ze giechelt.'gelukkig heb ik een badmeester die me red hè?' ik kijk diep in haar donkere ogen en zie een wereld vol. 'is de bioscoop in mijn ogen spannend?' vraagt ze spottend. 'welke film draait er?' ik grinnik. 'welke denk je? die over mijzelf natuurlijk!' ze begint te lachen en ik smelt zowat van binnen. 'nou ik zie anders een hele andere film in jou ogen. een veel mooiere.' ze streelt met haar hand langs mijn wang. haar hoofd lijk iets dichterbij te komen maar op dat moment wordt het magische moment verstoord.
'hé tortelduifjes! komen jullie? we gaan wat eten!' galmt Tom. juist, hij heeft natuurlijk weer de perfecte timing, denk ik met sarcasme in mijn hoofd. ik krijg hem nog wel.
Regina en ik krijgen beide een rood hoofd als we elkaar weer aankijken. 'zullen we dan maar naar de maag van Tom gaan? anders loopt die straks weg zonder je broer.' grapt Reg. ik kan er wel om lachen maar ergens vind ik het jammer.

Tom:
Ik had veel zin om te gaan zwemmen. het was alweer een tijdje geleden dat ik in een gewoon zwembad was geweest. De meiden vlogen eenmaal bij de omkleedhokjes aangekomen snel naar binnen. er waren nog een paar kleedhokjes vrij en ik rende zowat naar het hokje naast dat van Cilla. 'haast Tom?' vraagt Georg lachend. 'haha, nee, ik doe de meiden na.' grap ik ook al is dit gelogen. ik wil gewoon naast Cilla!
we kleden ons om en ik ben een van de eerste die de hokjes uitkomt. ik draag mijn favoriete zwembroek. een wijde natuurlijk in het groen met zwarte gitaarfiguurtjes. Bill had me die een keer gegeven voor mijn verjaardag. iets origineler wisten we niet en we zouden in de vakantie naar een mooi eiland ergens in het zuiden gaan en daar was een zwembroek wel zo handig. alleen had ik hetzelfde verjaardags idee gehad als Bill . ik gaf hem namelijk ook een zwembroek! een zwarte met een figuurtje in het wit. die zou hij waarschijnlijk nu dragen.

ik lach om het binnenpretje. 'wat is er zo leuk?' vraagt Lilly die plots naast mij staat. 'je laat me schrikken meid!' zeg ik waarop ik gelijk een vuist tegen mijn arm aan krijg 'ja ja, ik begrijp het. maar het was gewoon een binnenpretje meer niet hoor!' Lilly moet lachen. ze draagt een badpak in het azuurblauw. een heel neutraal badpak maar wel zo mooi. donker paarse en gif groene randen zitten aan de zijkant van het badpak en er zit een strikje bij het begin van haar boezem. stiekem merk ik dat mijn mannelijke hormonen opspelen. ik moet toegeven, Lilly ziet er niet slecht uit. een heel mooi lichaam, bruinige tint, beetje gespierd voor een meid en een vrolijk gezicht. voor mij niet zozeer speciaal maar wel erg leuk om te zien.
verderop staat Bill met Larissa te kletsen. ook Larissa ziet er niet slecht uit in haar bikini.

'Lilly weet je dit wel zeker? ik durf niet zo goed.' hoor ik Cilla vanuit haar hokje roepen. Lilly zucht. 'muts! kom er gewoon uit dat ding staat je geweldig! je hoeft niet bang te zijn!' het deurtje van het kleedhokje van Cilla gaat open en onzeker komt ze het hokje uitgeschuifeld. nu voel ik mijn mannelijke hormonen echt wel opspelen!
Cilla draagt een bikini in het zwart. met rood zijn accentjes aangebracht zoals op haar linkerborst een krullerig rood figuurtje en badstof kanten randjes. de bandjes lopen gekruist op haar rug en haar slanke benen zien er prachtig uit. evenals de rest van haar lichaam natuurlijk. en ondanks dat ik van meer getinte meiden hou vind ik haar super bleke huid juist mooi. Cilla merkt me op en kijkt blozend naar beneden. Hierna beginnen Lilly en zij te giechelen. ikzelf volg haar blik naar mezelf van onderen en krijg een kop als een boei. zo snel ik kon vlucht ik naar de wc.


Reacties:


MyReflection
MyReflection zei op 2 juni 2010 - 21:33:
juist, hij heeft natuurlijk weer de perfecte timing, denk ik met sarcasme in mijn hoofd.

ikzelf volg haar blik naar mezelf van onderen en krijg een kop als een boei. zo snel ik kon vlucht ik naar de wc.

Ik geloof dat Tom een probleempje heeft, maar dat maakt het zeker wel leuker.

snel verder,
x


dreamerangel
dreamerangel zei op 31 mei 2010 - 19:04:
hahahaha! snel verdeer


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 30 mei 2010 - 18:26:
snel snel snel verderr