Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » .: Finding Identity :. [TK] » Prologue.

.: Finding Identity :. [TK]

2 juni 2010 - 1:17

248

0

189



Prologue.

Wel eventjes een waarschuwing: het gaat nog een tijdje duren voordat Tom en de boys er in voorkomen, maar des te meer realistischer toch?:$

BRRZT!
..
Er volgt nog een schok. Het voelt zo onwerkelijk. Alsof een stroomschok zo dun als een naald dwars door mijn hoofd heen boort en er vervolgens uit m'n ogen vandaan schiet. Bij elke schok voel ik een ondraaglijke pijn opkomen, maar het lukt niet te gaan schreeuwen. Mijn geest lijkt niet te zijn verbonden met mijn lichaam, terwijl ik toch de pijn kan voelen. Niets lijkt zich meer te bewegen. Mijn armen, mijn hoofd.. Zelfs ademen lukt niet meer.
Is dit soms doodgaan?

De zwarte leegte wordt langzaam omringd door geluiden van buitenaf. Het geraas van voorbijgaande auto's, mensen die langs lopen... Hoe meer ik me op de geluiden concentreer, hoe meer gevoel ik terug begin te krijgen. Een ijzige wind heb ik ondertussen langs mijn wang voelen vliegen. Waar ben ik beland?
Dan plots merk ik dat mijn armen om mijn benen zijn geslagen, waardoor ik waarschijnlijk in een in elkaar gedoken houding lig. Vreemd genoeg voelt alles behalve mijn gezicht warm aan.
Met al mijn kracht probeer ik mijn ogen te openen, die bijna vast lijken te zitten. Toch willen ze open. Ik moet even goed knipperen om een duidelijk zicht te krijgen, alsof het jaren geen daglicht heeft gezien.
Het is niet veel wat ik zie, maar ik weet wel dat dit niet de hemel is. Voor me staat een bakstenen muur vol graffiti, en als ik beter om me heen kijk lijkt het erop dat ik in een verlaten steeg ben beland, vol kartonnen dozen, kranten en ander afval...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.