Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » .: Finding Identity :. [TK] » 1. Where.. am I?

.: Finding Identity :. [TK]

1 juni 2010 - 21:54

217

0

187



1. Where.. am I?

[i]Het is niet veel wat ik zie, maar ik weet wel dat dit niet de hemel is. Voor me staat een bakstenen muur vol graffiti, en als ik beter om me heen kijk lijkt het erop dat ik in een verlaten steeg ben beland, vol kartonnen dozen, kranten en ander afval...[/i]

Een pijnlijke scheut gaat weer door m'n lichaam. Dit keer niet van een of andere schok, maar puur door angst.
Ik probeer me te bewegen, ondanks een berg kranten dat op me ligt. Met m'n handen, die boven de berg uitsteken, duw ik de kranten weg. Ze glijden van me af. Tot grote verbazing zie ik dat ik ingewikkeld ben in een soort van wit verband, om m'n hele lijf behalve mijn armen en benen. Als een mummie..
Vreemd genoeg kan ik niet bevatten wat er met me aan de hand zou kunnen zijn, want op de een of andere manier 'denk' ik niks. Mijn hoofd is leeg.
Ik probeer steunend met mijn handen tegen de ijskoude muur, op te staan. Als ik overeind kom, lijken m'n benen bijna geen gevoel te hebben, waardoor ik weer net zo snel zit als dat ik ging staan. Ik zucht en voel een lichte woede opkomen. Waarom lukt het me niet te staan?
Door mijn wilskracht probeer ik het nog een keer. Dit maal voel ik alsnog een tinteling in m'n benen, maar ik blijf me steunen tegen de muur. Zo blijf ik een tijdje staan en heel langzaam komt er gevoel terug. Ik zucht en sluit eventjes mijn ogen. M'n lange, verwilderde bruine haar valt over m'n schouders heen.
Ik moet hier weg, nu..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.