Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » .: Finding Identity :. [TK] » 3. Feeling lost

.: Finding Identity :. [TK]

1 juni 2010 - 21:56

330

0

165



3. Feeling lost

[i]Een man in een net pak komt van links haastig aanlopen met een mobieltje tegen z'n oor. Hij heeft het zo druk dat hij bijna tegen een vrouw opbotst. Ik kijk hem na alsof ik nog nooit een mens heb gezien. Heeft niemand me dan ooit tussen het afval opgemerkt?[/i]

Onzeker meng ik me tussen de mensenmassa. Eerst lijkt het alsof niemand me opmerkt, maar na een tijdje voel ik gewoon de blikken op m'n rug branden. Ik begin me al somberder te voelen. Waar moet ik heen? Waar moet ik beginnen?
Alle winkels, links en rechts, puilen uit van de mensen. Sommige lopen met grote tassen te zeulen. Het doet me niks, integendeel. Het enige waar ik aan kan denken is "onderdak", voor zolang het nodig is. M'n hart gaat als een gek tekeer en lichtelijk voel ik m'n ogen vochtig worden. Maar wat heeft het voor zin om te gaan huilen? Niemand die me wilt helpen, niemand die me ook maar ziet staan..

Dan valt m'n oog op een grote reclameposter, dat tegen het raam hangt van een parfumerie. Het is niet veel wat er op staat, en ook totaal niet bijzonder. Maar toch blijft mijn blik gefocust op het plaatje. Een of andere vrouw met een parfumflesje in haar handen met de naam "Noa Perle".
M'n ogen blijven eventjes hangen op "Noa", tot de deur naast me open gaat en een vrouw me met afkeer aankijkt. Waarschijnlijk door m'n kleren. Ik zucht en vervolg mijn weg weer verder naar niets. Hoe verder ik de grote winkelstraat in loop, hoe meer mensen me nastaren. Zelf heb ik nog geen idee waar ik ben beland. Alle namen van de winkels blijken alleen maar Engels te zijn, waardoor ik de neiging heb om te denken dat dit Engeland is. De gesprekken van mensen heb ik ook niet goed op kunnen vangen, om te weten te komen welke taal ze hier spreken. Iedereen lijkt het veel te druk met zichzelf te hebben.
Wanneer ik bijna bij het einde van de straat ben, kijk ik nog één keer goed om me heen, om misschien nog een straatbordje te kunnen spotten. En net voor ik het op wil geven, zie ik vlak voor m'n neus een wegwijsbord staan. "Mauerstraße".
Is dat niet Duits? Maar dan ben ik in..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.