Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » .: Finding Identity :. [TK] » 5. My name..

.: Finding Identity :. [TK]

1 juni 2010 - 21:56

291

0

199



5. My name..

[i]Zo zit ik een paar minuten, maar voor mijn gevoel duurt het een eeuwigheid. Mijn hoofd voelt letterlijk leeg. Het enige wat erbinnen rond dwarreld is dat ik me waarschijnlijk ergens in Duitsland bevind, da's alles wat nu belangrijk voor me is. 'Leuk hè, eenden.' hoor ik plots iemand in het Duits zeggen..[/i]

Vreemd genoeg versta ik het niet op de manier alsof Duits m'n moedertaal is, maar alsnog weet ik het te kunnen verstaan. Verbaasd kijk ik op naar de persoon die tegen me praat, zowiezo verbaasd dat er iemand tegen me wí­l praten.
Een vrouw van begin dertig met lang bruin haar kijkt me glimlachend en tegelijkertijd bezorgd aan. Zou zij dan wel medelijden met me hebben?
Ik glimlach even, de vrouw zal immers toch zo weer weg zijn. Maar dat dacht ik verkeerd.
'Ik kom hier altijd met m'n dochter om de eenden te voeren.' vervolgt de vrouw dan. 'Blijkbaar is dit de enige plek in heel Berlijn waar het nog een beetje groen is.'
Ze komt naast me zitten, maar toch met een beetje ruimte tussen ons. Waarschijnlijk omdat ik er zo vies uitzie. Ik klem m'n handen tussen mijn knieën terwijl ik weer naar de eenden staar. Waarom lukt het me niet om iets te zeggen? Het lijkt alsof ik letterlijk m'n stem ben kwijtgeraakt..
'Kom je hier ook vaak?'
De vrouw kijkt me een beetje triest aan. In haar ogen zie ik toch wat medelijden spelen. Twijfelachtig schud ik m'n hoofd en meteen voel ik weer tranen opkomen als ik bedenk dat ik dit voor de eerste keer zie, voor zover ik me herinner.
Dan voel ik haar warme hand op m'n schouder. Voor het eerst voel ik weer wat warmte door mijn lijf.
'Waar zijn je ouders?' vraagt de vrouw dan. Ik merk dat ze bij mij wilt blijven, wat me meteen weer ongelooflijk veel hoop geeft. Maar ik hou het niet meer. De tranen rollen al over mijn wangen en vallen op m'n vieze shirt.
Het blijft eventjes stil, tot de vrouw me een vraag stelt die ik liever niet had willen horen.
'Hoe heet je?'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.