Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » .: Finding Identity :. [TK] » 8. Telling the truth

.: Finding Identity :. [TK]

1 juni 2010 - 21:58

433

0

181



8. Telling the truth

[i]Ik glimlach en begin dan te gapen. Lisa lacht. 'Ik maak alvast een bed voor je klaar. Je zult vast wel moe zijn.' Ze staat op en loopt naar boven. Ik begin weer naar de tv te staren. Een of andere film is aan de gang, maar ik heb er geen oog voor. Ik wil gewoon zo snel mogelijk mijn geheugen terug![/i]

Met vermoeide ogen wordt ik wakker, en gelukkig op een manier zonder dat ik onder het afval lig of dat ik het koud heb. Integendeel, ik lig heerlijk warm onder een dikke en zachte deken. Ik heb mogen slapen in de logeerkamer van Lisa's zus. Vreemd genoeg heb ik kunnen slapen, ondanks alle onbekende indrukken.
Beneden hoor ik wat gestommel. Waarschijnlijk zijn Lisa en Cheryl al wakker. Lisa heeft gezegd dat ik naar beneden mag komen wanneer ik goed ben uitgerust. Naar mijn gevoel is dat aardig gelukt. Maar zal ik haar de waarheid vertellen? Dat ik eigenlijk als een stuk afval ben wakker geworden? Ik weet het niet.. Ze zal me niet geloven.

Na me even goed te hebben uitgerekt, besluit ik naar beneden te gaan. Ik schiet snel m'n kleren aan, deze keer van Lisa, die me toch wat beter zitten. Cheryl zit op de bank met brood tv te kijken. Haar ogen zijn op mij gericht wanneer ik de kamer binnenkom.
'Gutenmorgen.' zegt Lisa, die aan tafel de krant zit te lezen. Ik glimlach. 'Ook goeiemorgen.'
Ik moet nog steeds even wennen aan dat Duits, aangezien ik merk dat ik niet alles op snel tempo kan verstaan. Maar ik weet gewoon niet wat m'n moedertaal is. Dat ben ik dus ook compleet vergeten..
'Heb je lekker geslapen?' vraagt Lisa dan. Ik knik en ze lacht. 'Ah, mooi zo. Ga maar bij Cheryl zitten, dan maak ik wat eten voor je klaar.'
Een beetje ongemakkelijk zet ik me naast Cheryl op de bank neer. Ze kijkt me weer aan. Toch merk ik dat ze het gister niet boos bedoelde. Het is meer nieuwsgierigheid volgens mij.
Ik kijk naar het beeldscherm om haar blik af te wenden. Het enige wat ik zie zijn twee pratende mensen, meer niet.
'Waar kijk je naar?' vraag ik als het akelig stil blijft.
Cheryl schraapt even haar keel. 'Oh, ik volg het eigenlijk niet zo. Een of ander interview met een hoge piet.'
Ze zapt weg naar een andere zender, waar muziek wordt gedraaid. "MTV" staat er boven in beeld.
'Maar waarom ben je eigenlijk hier als ik vragen mag?' Cheryl propt het laatste stukje brood naar binnen. Haar ogen zijn weer compleet zwart gemaakt, net zo zwart als haar haar. Voor ik antwoord wil geven, die ik overigens niet kí¡n geven, komt Lisa met een bord brood aanlopen.
'Ik heb Noa gister van straat meegenomen, omdat ze geen onderdak heeft.'
'Maar, dan ben je dus..' begint Cheryl vrijwel meteen. Lisa kapt haar af.
'Nee, ze is geen zwerver. Misschien heeft ze het wel moeilijk thuis.'
Ik kijk weg, naar m'n handen. Moet ik het zeggen? Ik kan toch niet liegen?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.