Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » .: Finding Identity :. [TK] » 18. Just one wrong look Tom

.: Finding Identity :. [TK]

1 juni 2010 - 22:04

350

0

225



18. Just one wrong look Tom

[i]Opeens hoor ik kort een paar gilletjes en ik kijk naar de richting die de gespannen fans op kijken. Twee andere bodyguards en vier anders uitziende personen komen de kamer via een andere deur binnenlopen: Tokio Hotel.[/i]

De bodyguards geven aan dat we allen naast elkaar in een rij moeten gaan staan, voor de handtekeningen. Ik kijk even snel naar Tom, die me nog niet in de gaten heeft. Hij heeft het te druk met zo min mogelijk alle meiden aankijken en alleen op hun blaadje een krabbel neerzetten. Maar nog één verkeerde blik van hem naar mij, en ik ga naar buiten..
Cheryl laat een diepe zucht los van de zenuwen. Haar handen trillen als een bejaard vrouwtje en met moeite haalt ze een foto van Tokio Hotel uit haar tas, ook eentje voor mij. Bill loopt voorop met handtekeningen uitdelen, en komt al dichterbij. Daarna volgen Tom, Georg en Gustav. Geruststellend leg ik mijn hand op haar schouder. Wanneer ze naar me omdraait, glimlach ik.
'Het komt goed.'
Bij mij beginnen de zenuwen ook al aardig op te spelen. Ik ben bang dat ze merken dat ik geen fan ben, dan zou ik echt voor lul staan.
Voordat ik het weet staat Bill voor Cheryl.
'Haai.' brengt ze hakkelend uit. In een pijlsnel tempo kijkt Bill haar even aan, heel eventjes maar en lacht. 'Haai.'
Hij kijkt haar verder niet aan. Misschien ook wel goed, want anders lag ze nu op de grond. Snel krabbelt hij zijn handtekening op haar foto en staat in één stap voor mij. Zonder twijfel begroet ik hem ook.
'Hé Bill.'
Bill kijkt op, maar langer dan wat hij bij Cheryl deed. Er lijkt verbazing in zijn donkere ogen te zitten. Zelfs een glimlachje komt niet tevoorschijn. Shit, denk ik dan en wend verlegen m'n blik af. Volgens mij merkt hij het. Of het zijn verdomme weer m'n ogen.
'Ook hoi.' komt er uit z'n mond, net zo verbaasd als zijn blik.
Na zijn handtekening loopt hij verder naar de volgende fan. Mijn hart zit in m'n keel. Meteen daarop komt Tom aanlopen. Eerst bij Cheryl.
'Haai.' zegt ze zacht, nog amper bekomen van Bill. Tom zet nog sneller zijn handtekening neer dan Bill en gaat voor mij staan, met z'n ogen alleen op mijn foto gericht. Eén vage of rare oogopslag, Tom. Het hoeft er maar eentje te zijn..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.