Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » .: Finding Identity :. [TK] » 19. Why he's.. looking for me?

.: Finding Identity :. [TK]

1 juni 2010 - 22:05

500

0

164



19. Why he's.. looking for me?

[i]'Haai.' zegt ze zacht, nog amper bekomen van Bill. Tom zet nog sneller zijn handtekening neer dan Bill en gaat voor mij staan, met z'n ogen op mijn foto gericht. Eén vage of rare oogopslag, Tom. Het hoeft er maar eentje te zijn..[/i]

Maar ik blijf aardig en ook tegen Tom zeg ik gedag.
'Hoi Tom.'
Tom blijft nog altijd alleen naar de foto kijken terwijl hij vliegensvlug zijn handtekening erop krabbelt.
Hij kijkt heel even op, net zo snel als hoe Bill bij Cheryl deed, tot hij zich realiseert dat ik het meisje ben die hij aankeek tijdens het concert. Hij kijkt me een beetje verschrikt aan. Maar ook ik schrik van hem. Die ogen, die mond.. hij is, ken ik..
'H..hoi.' zegt hij nogal moeizaam.
Precies op het moment dat ik zijn stem hoor, schiet er weer een steek door m'n hoofd, alleen zonder een of ander vaag beeld. Het doet deze keer niet echt pijn gelukkig, maar wel vervelend dat het op zo'n moment moet gebeuren.
Omdat er nog meer fans op Tom staan te wachten, moet hij verder naar de volgende. Toch merk ik dat hij eigenlijk wilt blijven staan. Nog steeds met z'n wazige blik op mij gericht loopt hij verder naar het meisje naast hem, die behoorlijk moeite moet doen om niet te gaan gillen. Ik begin verward met m'n ogen te knipperen. Mijn hoofd tolt door de steek, maar ook omdat..

'Noa, wat ga je doen?' vraagt Cheryl geschrokken als ze ziet dat ik richting de deur loop naar buiten. Ik trek het even niet meer. Een paar beveiligingsmannen stappen verbaasd opzij en laten me naar buiten.
Ik blijf vlakbij de deur staan en moet even een paar keer goed inademen. Het lijkt alsof er nieuwe beelden m'n gedachte willen binnendringen, maar het lukt niet waardoor mijn hoofd weer pijn begint te doen. Nog steeds staan de fans achter de dranghekken te gillen. Ik lijk maar de helft van het volume te horen.
'Kom op..' kreun ik zacht en dwing mezelf om de beelden binnen te laten, maar het lukt nog steeds niet. Ik druk op m'n slaap voor de pijn.
'Gaat het?' hoor ik een zware mannenstem achter me. Het is één van de beveiligingsmannen. Ik knik. 'Jahoor..'
De man loopt terug naar binnen. Wanneer de pijn wat weg begint te zakken, zucht ik eens diep. Zal ik terug naar binnen gaan?
Langzaam loop ik terug naar de deur. De beveiligingsmannen kijken me even aan, en als ze me herkennen laten ze me binnen. De jongens zijn al weg en de fans maken aanstalte om naar buiten te gaan. Cheryl zit op een stoel, nog bij te komen van haar shock.
'Blij met je handtekeningen?' vraag ik lachend. Cheryl kijkt met een glazige blik op en lacht.
'Ja helemaal..'
Ze lijkt ver van de buitenwereld te zijn, maar als ze doorheeft dat ik voor haar sta, is ze in één tel weer terug.
'Waar was je heen?' vraagt ze dan en wrijft over haar gezicht.
'Oh ik,' begin ik wat twijfelend. 'Ik had frisse lucht nodig.'
Met een plof ga ik naast haar zitten. Wanneer ik haar foto met handtekeningen wil bekijken, komt er een man voor me staan. Een bodyguard..
'Was jij net naar buiten gegaan?' vraagt hij op een strenge toon. Ik knik en kijk Cheryl even angstig aan.
'Tom wilt jou spreken..'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.