Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » .: Finding Identity :. [TK] » 21. I've found you, finally

.: Finding Identity :. [TK]

1 juni 2010 - 22:06

221

0

169



21. I've found you, finally

[i]'V..Verene?' zegt Tom met een lichte trilling in zijn stem. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Het is nog allemaal zo vaag. De flashbacks, de steek toen ik Tom aankeek.. 'Ik dacht dat je dood was..' Tom knippert met z'n ogen en blijft me aankijken. Dan opeens komt hij nog dichterbij en houdt me stevig vast.[/i]

Tom's omhelzing voelt zo vertrouwd aan, zo bekend alsof het lijkt dat ik hem al jaren ken. Ik sluit m'n ogen en ruik zijn mannelijke geur in zijn shirt. En dat deed het hem.. Waar ik al weken op hoopte gebeurde precies op dat moment.
Beelden, flashbacks en scènes spelen zich achter elkaar af in mijn gedachten, zonder steek of andere kwellingen. Ik voel letterlijk hoe al deze puzzelstukjes zich verbinden en in m'n gedachte blijven zitten. De herinneringen die ik kwijt was over de jongens, over Tom..

Tom!?

Een immens grote schok gaat door m'n lijf. Het doet niet zeer, maar ik word meteen weer naar het heden getrokken. Tom's greep verzwakt zich en langzaam laat hij me los. In één klap heb ik al mijn herinneringen terug gekregen..
Tom houdt me bij beide schouders vast en kijkt me diep in de ogen aan. Tranen zwellen achter m'n ogen op en, ik kan het niet helpen, laat ze de vrije loop gaan.
'Tom, ik..' breng ik vol verschillende emoties uit. 'Het sp-'
Zijn vinger raakt m'n lippen en ik word gedwongen mijn mond te houden.
'Ssst..' zegt Tom zacht met glimmetjes in zijn ogen. 'Het is al goed, ik heb je terug.'
Meteen begraaf ik m'n gezicht in zijn wijde vest en huil alles eruit. En Tom.. die houdt me vast alsof hij me nooit meer laat gaan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.