Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » .: Finding Identity :. [TK] » 28. I can't..

.: Finding Identity :. [TK]

1 juni 2010 - 22:10

268

0

184



28. I can't..

[i]Georg en Gustav zuchten en staan met tegenzin op. 'We zijn zo terug.' zegt Georg en samen lopen ze de vrouw achterna. Pas als ze een paar seconde uit het zicht zijn, dringt het tot me door dat ik en Cheryl hier ook weg moeten. Maar.. M'n ogen worden groot..[/i]

'Shit.' zeg ik hard tegen mezelf en ren de gang op naar Tom en Bill. Maar de kamer waar ze in zouden moeten zitten is leeg. Een lichte paniek breekt me uit terwijl m'n hart op hol slaat. Waar zijn ze gebleven? Ik kijk rond in de gang, maar er is helemaal niemand te bekennen.
'Tom!' roep ik wanhopig, maar er komt geen antwoord. De echo van m'n stem galmt nog even na, tot er een stilte achterblijft. Het maakt me bang. Ze kunnen toch niet al weg zijn..?
Ik ren naar het einde van de gang, waar een grote deur open staat naar buiten. Vlak voor ik buiten kom, blijf ik staan bij de opening. Een paar stemmen weergalmen dof door de gang.
'..nee, maar dat zien we dan wel weer.'
Er valt een hele last van me af wanneer ik Tom's stem herken. Meteen draai ik me om en zie dat de jongens net de kamer in willen lopen.
'Ik ben hier..' kan ik nog net hard genoeg uitbrengen. Voor Tom de kamer inloopt, ziet hij mij staan en haast zich naar me toe. Als hij voor me staat zie ik de lichtjes in z'n ogen fonkelen.
'Heb je het al gehoord Noa?' vraagt hij en grijnst. Ik knik langzaam. 'Ik ben echt blij dat je weer met ons mee gaat.'
Een zucht verlaat m'n mond, waardoor Tom me verbaasd en bezorgd aankijkt.
'Wat is er? Je bent verplicht mee te gaan hoor.'
Ik merk dat hij probeert om me aan het lachen te maken, maar op dit moment zal dat niet lukken.
'Dat is juist het probleem Tom.' zeg ik zacht. 'Ik kan niet mee..'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.