Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » How insane can it be? | Justin Bieber » ~1.

How insane can it be? | Justin Bieber

1 juni 2010 - 22:15

608

2

245



~1.

Ashley Newton Point Of View:

Relaxed fietste ik naar school, we hadden eerste uur vrij maar ik was al wat vroeger weggegaan. Want Samantha, Lacey en ik moesten nog iets afmaken voor een project, het is best uniek voor ons dat we dat zo vroeg doen, of dat we er wat aan doen, maarja, we staan nu iets van een 4 ofzo, dus moeten we het even ophalen. Terwijl ik mijn appel nog opeet fiets ik het schoolplein op, ik zet mijn fiets in de stalling neer en loop naar binnen, ik zie ze al zitten bij de lockers. Snel geef ik ze een knuffel en hang mijn jas op, we lopen samen naar het "Leerplein" om dus nog wat aan het project te doen. Ik moest nog aardig wat op de computer doen dus begon ik meteen, ik werkte al vond ik het zelf goed door en was uiteindelijk klaar, Lacey was al klaar en Samantha hoefde nog maar een paar dingen te doen. We zetten het in elkaar en liepen gezamelijk weer naar boven om het bij de balie in te leveren. En dan waren we nog 10 minuten te vroeg ook, we liepen maar naar de aula om daar te gaan zitten. Toen ik me had neergezet in zo'n stoel daarzo, begonnen we een beetje te lullen. "Zullen we vanmiddag chillen?" vroeg Lacey. Samantha en ik stemde allebei in, en daarna ging de bel. We zaten gelukkig bij elkaar in de klas, gelukkig hadden we vandaag maar tot het 5e dus waren we zo klaar. We begonnen met Engels, mijn beste vak, ik haat het dan ook niet, ik hou van Engels, je weet maar nooit wanneer je het nodig hebt. Zo gingen alle lessen wel goed vandaag, ik had gewoon mijn dag.

Als dan toch eindelijk de bel is gegaan, lopen we met zijn 3en naar buiten, "Parkje?" Vroeg ik. En Samantha en Lacey stemde allebei in. We liepen erheen, en gingen op het gras zitten. We waren een beetje aan het kloten met wat muziek, toen ze een leuk liedje opzetten, van Esmee Denters. - Love Dealer - Ik zong lekker mee, met mijn ogen dicht ging ik achterover liggen. Toen het liedje afgelopen was keken ze me verwonderd aan. "Is er wat?" Vroeg ik ze dan ook verbaasd. "Je kan echt goed zingen weet je dat!" Gilde/riep Samantha half uit. Ik rolde met mijn ogen en begon ergens anders over. We werden heel melig en gingen met elk liedje heel erg serieus meezingen, toen Lacey opeens met het idee kwam om het op te nemen, ik vond het wel een grappig idee, en zetten mijn mobiel neer zodat hij het zou filmen. We gingen - Love Dealer - weer doen. Ze vonden dat ik de "Belangrijkste" zingstuk moest zingen dus deed ik dat maar, we probeerden het heel serieus te doen, maar ik geloof dat het helemaal nergens naar klonk. Toen we het filmpje hadden gemaakt, was het al tijd om naar huis te gaan. Ik gaf ze een knuffel en zei dat ik het vanavond op youtube zou zetten. Ik liep weg zwaaide nog een keer, en fietste naar huis.

Thuis aangekomen liep ik meteen door naar boven, het eten wacht maar. Ik plugte mijn mobiel in mijn laptop en uploadde het liedje op youtube, als beschrijving schreef ik; Just having fun with friends, they say I sing good, but don't listen to that. We're just having fun! <3 Toen ik nog een beetje had gemsnt riep mijn moeder om te gaan eten. Ik liep naar beneden en ging aan de eettafel zitten, om te eten. Straks zal ik wel kijken of ik reactie's erop heb gekregen.


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 2 juni 2010 - 9:22:
Whahha vet


missxangel
missxangel zei op 1 juni 2010 - 22:29:
Oeh ben benieuwd, ook al weet ik door jou inleiding dat Esmee Denters erop gaat reageren
Snel verder