Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » What if I told you, it was all ment to be. Would you believe me? Would you agree? { ... Bill ... } » Part 11: It’s getting hot in here … !!

What if I told you, it was all ment to be. Would you believe me? Would you agree? { ... Bill ... }

28 aug 2009 - 17:54

671

2

333



Part 11: It’s getting hot in here … !!

POV Bill

Je schrikt en ziet dat je een berichtje van Louise hebt. Waarom stuurt zij nou weer! Nu je haar juist vergeten bent en ze definitief uit je gedachten, neemt ze weer contact met je op. Je besluit het toch maar te lezen want je bent toch wel een beetje nieuwsgierig. Schatje, ik mis je. Sorry, voor alles wat ik deed! Ik hou alleen van jou! Louise xx (Louise is zijn ex trouwens )Mein gotten dacht je. Je besloot om niets terug te sturen. Je kreeg weer een berichtje. Dat kan toch niet waar zijn want je dacht dat het weer Louise was. Je keek op het schermpje Mandy stond er Ey, zou je mee uit willen gaan met mij en Sandra? Tom mag je ook altijd meenemen dan heeft Sandra ook iemand hé xx Je stuurde terug Natuurlijk wil ik mee! Ik zal Tom meevragen je ziet wel of hij meekomt Hoe laat moet ik kom en naar waar? Xx Even kreeg je geen berichtje terug maar opeens hoorde je, je beltoon! Jij: Hallo met Bill. Mandy: Hey het is Mandy hé! Jij: heb je een ander nummer? Mandy: Nee, maar mijn geld is op ik bel nu me de gsm van Hayley. Jij: Ah ok. Mandy: Kun je om 9 uur naar de Havana komen? Jij: Ja ok is goed zie u daar dan hé ga me klaarmaken dan! Mandy: Oké ik ook! Tot zo bye! Jij: Bye!

* Tijdsprong van 2 uurtjes*

Je komt aan bij de Havana en je ziet Mandy staan ze is zo mooi aan. Ze had een latin-achtig jurkje aan. Tom keek haar ook verlekkerd aan. Maar zijn aandacht gleed al direct naar Sandra die een minirokje aanhad met een topje. Mandy: Het is vandaag latin night hoop da je een beetje kunt dansen Tom: Hij kan alles dans zelfs een tango als hij wil Je keek hem vies aan. En hij lachte je hoopte dat Mandy de hint doorhad. Jullie gingen binnen en al direct was er op zwepende muziek. Jullie dronken eerst een paar cocktails aan de bar. Tom & Sandra waren al een beetje zat en Mandy begon ook stilaan. Toen kwam Bailamos van Enrique Iglesias. Ze keek je aan en trok je mee naar de dansvloer. Ze danste met haar rug tegen jou.Haar kont kwam tegen jouw kruis. Je begon zwaar ademen en je gaf haar kleine kusjes in haar nek. Ze leek er niets op tegen te hebben. Je had haar aan haar middel vastgepakt en bewoog mee (je staat nog al met haar rug naar je toe). Opeens draaide ze zich om en gaf je kus op je mond. Je kuste haar terug. Ze glimlachte naar je en ze keek naar onder. Je pakte haar kin vast en gaf haar een kus. Je duwde met je tong tegen haar lippen en ze opende haar mond. Je ging met je tong in haar mond en draaide met je tong rondjes. Ze slaakte af en toe een klein kreuntje vooral als ze je piercing voelde. Je liet haar lippen los. En jullie danste nog verder. Je wou zo graag haar als vriendin. Je was zo verliefd op haar. Je zag juist dat je veel ringen aanhad en deed er eentje uit. Jij: Mandy kan je even mee naar buiten gaan? Mandy: ok is goed. Ze was terug nuchter. Jij: Mandy, ik weet niet hoe ik het moet zegge, maar ik voel echt heel veel voor je. Daarom wou ik vragen of je mijn meisje wilt zijn? Ze keek je geschrokken aan. Ze wist niet wat ze moest antwoorden. Opeens kreeg ze een grote glimlach op haar gezicht en pakte jouw hoofd tussen haar handen en gaf je een TZ. Mandy: natuurlijk wil ik je vriendin zijn! Je pakte haar hand en deed de ring rond haar vinger. Ze keek er vol bewondering naar en ze kuste je weer jullie gingen hand in hand Havana weer binnen en jullie kuste nog en veel enzo ..


Reacties:


TrouweLezer
TrouweLezer zei op 28 aug 2009 - 17:29:
Wth,, wie is Louise??


Naiisho
Naiisho zei op 1 juni 2009 - 16:29: