Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Ganzen » Wat ruist daar in het struikgewas [TC] 16+

Ganzen

2 juni 2010 - 21:31

972

1

202



Wat ruist daar in het struikgewas [TC] 16+

de gans: "door Chii483 » Ma 31 Mei 2010, 19:47 daar hoopte ik al op schrijf jij dan maar een SA over bill en tom en details over hun seks XD *WRAAK* " -.- ik haat x-rated schrijven. en even voor de duidelijkheid; dit verhaaltje vindt plaats ergens in het midden van 'Epona's Song'

Tom weet niet hoe gauw hij uit zijn pak moet komen en kijkt even rond en trekt me mee de bosjes in.
Na ons ervan te hebben verzekerd dat niemand in de buurt zal komen, richten we ons weer op elkaar.
‘Wat voor avontuurtje had je precies in gedachten, broertje?’ vraagt Tom terwijl hij me geil aankijkt.
‘Nou, ik wou graag paardje rijden,’ik kijk hem ondeugend aan,’nou ja, rijden, vrijen, what’s the difference?’ en ik probeer hem nonchalant aan te kijken.
‘Ik kan je wel vertellen wat het verschil is, maar…’ zegt hij met een wenkbrauwwiebel.
‘Maar wat?’ vraag ik hem met mijn onschuldigste blik.
Hij komt nog dichterbij staan. Ik voel z’n adem langs mijn gezicht strelen wanneer hij antwoordt.
‘Ik kan het je ook laten voelen.’ En met zijn hand grijpt hij direct in mijn kruis. Een kreun kan ik niet onderdrukken. ‘Tomi…’
‘Zeg het dan.’ Zegt hij terwijl hij zijn hand stil laat liggen op mijn kruis.
‘Laat het me voelen.’ Weet ik er met veel moeite uit te krijgen. Direct voel ik zijn lippen op de mijne. Zijn handen verplaatsen zich weer naar boven. Ik maak een protesterend geluidje, maar die verandert meteen in een kreun wanneer hij zijn kruis tegen het mijne duwt.
Plotseling laat Tom los. Ik kijk hem vragend aan, maar hij ziet het niet en verdwijnt onder mijn jurk. Dan voel ik plots wat zijn plan was. Mijn boxer ligt op de grond en ik voel hoe Tom met zijn goddelijke lippen mijn gehele lengte in zijn mond neemt.
‘Oh, Gott…. Tom…,’ breng ik er kreunend uit en ik voel hem tevreden lachen,’Tom… stop… stop eens.’ Zeg ik met gesloten ogen. Ik voel hoe Toms lippen mijn erectie verlaten, en na een ruzie met de jurk komt Toms hoofd tevoorschijn.
‘Wat is er, liefje?,’vraagt hij, en hij kijkt me aan,’was het niet goed?’
‘Jawel, maar we hebben teveel kleren aan.’dat hoefde ik hem geen twee keer te zeggen, hoewel Tom sowieso alleen nog een boxer aan had. Mijn kleren liggen al op de grond nog voordat ik de zin helemaal had afgemaakt.
Ik vang Tom sloppen gauw in een passionele kus, en druk mijn lichaam tegen dat van Tom aan.
Tom kreunt en ook ik blijf hier niet stil bij. Huid op huid maakt alles zoveel intenser. Met mijn lippen volg ik zijn kaaklijn en wanneer ik bij zijn nek aankom, bijt ik me even vast. Trots kijk ik naar de plek die ik heb achtergelaten. Zo kan iedereen zien dat niemand anders aan mijn paardje mag komen! Met mijn tong laat ik een spoor achter wanneer ik richting zijn borst ga. Mijn tongpiercing laat ik over de gevoelige huid van zijn tepels gaan.
‘Gott… Bill.’ Kreunt Tom. Een glimlach kan ik niet onderdrukken. Mijn handen bevinden zich nog steeds bij zijn gezicht. Langzaam laat ik ze naar beneden afdwalen terwijl ik vlinderzachte kusjes achterlaat rond zijn navel.
‘Bill, please!’ brengt Tom er moeizaam uit. Ik trek me er niks van aan en ga rustig verder. Ik plaats kusjes rond zijn schaamstreek, maar laat zijn stijve met rust.
‘Bill’ hijgt Tom. Dit is mijn teken en ik neem zijn erectie in een keer in m’n mond. Een luide kreun van zijn kant laat me weten dat hij dit zeer prettig vindt. Ik begin zachtjes te zuigen en beweeg mijn hoofd op en neer. Met mijn tongpiercing streel ik langs z’n eikel wat een diepe grom van Tom als gevolg heeft. Ik merk al gauw dat Tom dichter en dichter bij zijn hoogtepunt komt, en laat zijn trots uit mijn mond glijden.
‘Waarom stop je?’ vraagt Tom teleurgesteld.
‘Ik wil je in me.’ Fluister ik in zijn oor terwijl ik met mijn tong het voorvocht van mijn lippen lik.
Snel haalt hij een flesje glijmiddel uit zijn kostuum (waar bewaart hij het eigenlijk?) en wil z’n vingers insmeren. Ik leg mijn hand op de zijne om hem tegen te houden.
‘Ik wil nu.’
Tegenspreken kan hij nu niet. Hij smeert de glijmiddel op zijn stijve en legt me voorzichtig neer op de grond. De takjes in mijn rug liggen niet erg prettig, maar tijd en zin om te klagen heb ik niet, want Tom spreidt mijn benen en duwt zijn lid in een keer bij me naar binnen. Hij wacht even zodat ik aan het gevoel kan wennen, maar al snel sein ik hem dat hij door mag gaan. Hij begint in me te stoten, en wanneer hij mijn prostaat raakt schreeuw ik het uit van genot. Het gaat me niet hard genoeg en ik druk mijn heupen omhoog richting Tom.
‘Sneller’ hijg ik, en zwijgzaam volgt hij mijn instructie op, terwijl hij me op hetzelfde tempo begint af te trekken. Niet lang daarna voel ik hoe Tom zijn witte goud in mij loost, en dat zorgt ervoor dat ook ik kom.
Tom laat zich naast mij neervallen.
‘Dat was geweldig.’ Puft hij. Ik kan niks anders doen dan knikken.
Dan ineens, horen we geritsel in de struik tegenover ons. Bang kijken we elkaar aan.
‘Ga jij kijken?’ vraag ik Tom angstig.
‘Doe snel je kleren aan. Straks is het papparazi.
Bezorgd trek ik snel de jurk weer aan, terwijl Tom in zijn boxer schiet en richting de struik loopt.
‘Wie is daar?,’ hij probeert zelfverzekerd te klinken, maar ik hoor de trilling in zijn stem,’we hebben je wel gehoord, dus kom nou maar tevoorschijn.’
Hij komt steeds dichter bij de struik, en begint ook steeds langzamer te lopen. Dan ineens schiet er iets langs, en Tom schrikt en valt achterover op de grond.
‘Haha Tom, ben je daar nou bang voor?’lach ik wanneer ik het konijntje uit de bosjes zie rennen.
‘Jij was anders ook bang hoor!’ zegt hij verdedigend, terwijl hij overeind komt.
‘Ik hou ook van jou.’ Zeg ik lachend, als hij zijn pak aandoet.
Samen lopen we terug naar de Abunai alsof er niks gebeurd is. We zijn gewoon Malon en Epona, twee cosplayers op een animecon.

Maar was het wel het konijntje wat we hoorden?


Reacties:


YarahartBill
YarahartBill zei op 2 juni 2010 - 23:22:
OEHHHH konijn!

*wbw*

IK heb geen iedee waarom ik dat leuk vind,
misschien wel omdat jij gewoon TOP schrijft en dit gwn facking awesome is en heeel zenuwslopend!

xxxxx. <33

Suc6 met je andere Ganzen!