Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon: The adventure of Red, Green, and Blue! » Hoofdstuk 3: (Green) The warrior Test!

Pokémon: The adventure of Red, Green, and Blue!

3 juni 2010 - 17:42

743

3

242



Hoofdstuk 3: (Green) The warrior Test!

Green liep door route 2, opweg naar Viridian Forest. Dit was de eerste dag dat Green alleen op reis was, het was spannend maar ook best eng. Green zag een soort poort staan, een soort groot huis, met de tekst: ''Entrace to Viridian Forest.'' Green zei hardop: ''Hier is het dus, Bulbasaur. Laten we maar gaan!'' Bulbasaur, die naast hem liep, zei: ''Bul, Bulbasaur!'' Green rende naar de poort, Bulbasaur rende achter hem aan. Nadat Green door de poort liep, klonk het.. anders.. op een raare manier. Het was stil, té stil. Je hoorde af en toe geritsel in de bosjes, Green lette er niet op en liep snel door. Het was ook donkerder, ''Bulbasaur, Ik zie daar iets. het lijkt op een.. Jongen..'' zei Green.
''Bul, Bulba!'' riep Bulbasaur, die hem ook zag.
''Hé, Jij daar! Ik ben Merd, en je mag niets langs mij..'' zei Merd, toen Green ondertussen voor de Jongen stond, het was een jongen, van ongeveer dezelfde leeftijd als Green zelf, hij was gekleed als een soort ninja. ''En.. waarom niet?'' vroeg Green, op een bitchy manier.
''Ik, ben een echte ninja. Een echte warrior uit de oudheid, Je komt nooit langs mij, Alleen als je langs mij komt ben je geslaagd voor de Warrior Test! En omdat te doen.. Moet je van me winnen in een Pokémonbattle!'' riep Merd.
''Whatever, Merd Nerd. Ik maak je af,'' Green schrok van zijn eigen woorden, normaal was het een kind dat snel bang werd, en dan in de boeken dook. Misschien was het omdat hij nu een echte Pokémon Trainer was, maar misschien ook niet. ''Je zult spijt krijgen, moppie. Nu, Weedle!'' riep Merd, terwijl er een Pokéball door de lucht vloog. Er kwam een Rups-achtige Pokémon uit de Pokéball, Green greep naar zijn Pokédex, en richtte die op de Weedle:

''Weedle, de Poison Pokémon. Weedle mag er onschuldig uitzien, als hij je steekt kan dat soms dodelijk zijn. Ze worden vaak beschermd door Beedril, een geëvolueerde vorm van Weedle.'' zei Dexter.

''Oké, Bulbasaur. Deze moeten we hebben.'' zei Green, en Bulbasaur kwam naar voren, Weedle deed het zelfde. ''Weedle, begin met Poison Sting!'' riep Merd, Weedle schoot een paar scherpe naalden naar Bulbasaur, die hard aankwamen. ''Ach, Nerds hebben altijd geluk. Doe Vine Whip!'' riep Green. Bulbasaur kwam op Weedle af, er kwamen 2 lange, groene armen uit Bulbasaur, die Weedle door de lucht liet vliegen, Weedle knalde tegen een boom, Green dacht dat hij het gevecht zo goed als gewonnen had, tot Ineens Weedle een paar goede dingen deed. Eerst deed Weedle een String Shot, een aanval waarbei Bulbasaur helemaal werd ingepakt als een mummie. ''Nu, Bug Bite!'' riep Merd, Weedle kwam op Bulbasaur af, die niets kon doen, en beet hem een aantal keren. ''Oké, Weedle. Maak het nu af me..'' Merd werd onderbroken, door een verschrikkelijk hard gezoem. ''Bzzz...'' klonk er door het hele bos, ''Rennen, Green, de Beedril komen eraan!'' riep Merd hard, maar het was al te laat. Uit de verte kwam een enorme groep vliegende bij Pokémon, Green greep snel naar zijn Pokédex, die zei:

''Beedril, de bij Pokémon, en de geëvolueerde vorm van Kakuna. Deze Pokémon zijn erg gevaarlijk, één keer gestoken worden door een Beedril kan zorgen voor de dood.''

De beedril waren nu erg dichtbij, en Green begon bang te worden. Eén van de Beedril greep Merd's Weedle, en vloog weg samen met de andere Beedril! ''Nee, Weedle!'' riep Merd. 5 Minuten later zat Merd tegen een boom gebukt, en zei: ''Weedle.. m'n vriend.. Waar ben je!''
''Dude, niet gaan huilen. We zoeken Je weedle en komen uit dit bos!'' riep Green, Green greep Merd's hand en liep weg, samen liepen ze naar een grote boom waar een aantal Beedril lagen te slapen, onderaan de boom lag Weedle, te bang om te bewegen. Merd rende meteen naar Weedle, waardoor alle Beedril wakker werden, Bulbasaur ging voor Merd staan, Ineens kwam er een enorme wol grijs gas uit Bulbasaur's bol. ''Bulbasaur, Je kan nu Sleep Powder doen!'' riep Green: ''En ook Poison Powder, geweldig Man!'' riep Bulbasaur, alle Beedril vielen in een diepe slaap, ''Bedankt man, Je bent een echte Warrior. Ik moet er maar snel weer vandoor, bedankt voor alles. Daarachter Is het einde van Viridian Forest, Veel succes met Je reis, Keep on doing good things!'' riep Merd, Green liep door de poort, waarop stond: ''End of Viridian Forest, to Pewter City.'' Het was Green gelukt, nu nog een stukje lopen en hij was aangekomen In Pewter City!


Reacties:


SpprSven
SpprSven zei op 7 aug 2010 - 13:18:
hahahaha geniaal. ik ga ff verder lezen


Sunrise
Sunrise zei op 3 juni 2010 - 20:24:
''Dude, niet gaan huilen. We zoeken Je weedle en komen uit dit bos!'' riep Green.

En toen lach ik dus helemaal dubbel

Ik vind hem echt leuk!
Ga snel door!
Waarschuw je me dan?


Soragek
Soragek zei op 3 juni 2010 - 19:27:
haha ik vond deze epi echt geweldig:'D