Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon: The adventure of Red, Green, and Blue! » Hoofdstuk 4: (Red) A Pika-Place to be!

Pokémon: The adventure of Red, Green, and Blue!

3 juni 2010 - 21:20

670

2

167



Hoofdstuk 4: (Red) A Pika-Place to be!

Red liep door Viridian Forest, samen met Charmander. Charmander was in een erg goede bui die dag, Red was aan het bellen met Blue, via zijn mobiel. ''Ja, Inderdaad. Ik ben nu in Viridian Forest, Ik hoorde van Green dat er hier ergens een loser tegenkomt die je alleen doorlaat als je zn kleine weedle verslaat, kick-ass dude.'' zei Red tegen Blue, via de telefoon.
''Ja, klopt. Ik kreeg gister nog een SMS van Green, Ik ben die gast niet tegen gekomen, hij had gewoon geluk. Ik had hem echt helemaal in elkaar geslagen met Pidgey, Ik heb Pidgey en Squirtle erg getraind. Ik sta nu voor een klein meer, vlak voor Pewter City. Misschien kom ik Green nog tegen, Ik heb wat onderzoek gedaan, eerst moeten we en Gymleader verslaan, Ik hoorde dat dit Brock is, die Rock Pokémon. Ik ken slechts één van zijn Pokémon, Geodude. Ik moet nu gaan, Er springt weer een Magikarp uit het meer, Doei!'' riep Blue, en hing op. Red liep verder, samen met een blije Charmander. Ineens zag Red een Jongen staan, die naar hem toe kon lopen. ''Gegroet, Ik ben..'' Mard werd onderbroken, Red zei Ineens: ''Je bent Mard en wil de Warriortest uitvoeren, Ik kan je Weedle verslaan en rot nu op, Ik wil wat Pokémon vangen hier!'' Red duwde Mard aan de kant, en liep weer verder. Hij kwam bij een Openplek, er waren veel Pokémon te zien, Vele Caterpie en Weedle kropen vredig in het rond.. Tot Ineens.. ''Ember!'' riep Red, Vele Pokémon zoals Weedle, Caterpie en andere Pokémon werden totaal verbrand en waren zo goed als uitgeschakeld, nu was er geen vrede meer. Tot er Ineens een Pokémon voor Charmander ging staan, hij zag er boos uit. ''Hmm, een Pokémon die niet in één aanval dood gaat, Misschien vang Ik je wel. Eens zien wat Dexter zegt..'' zei Red, en haalde de Pokédex uit zijn tas.

''Pikachu, de Muis Pokémon. Pikachu leven in bossen, en bewaren hun elektriciteit in hun rode wangen, en kan veel energie in zijn wangen bewaren. Pas dus goed op, raak ze niet zomaar aan'' zei Dexter.

''Oké, zet hem op Charmander!'' riep Red, en Charmander deed een paar stappen vooruit. ''Gebruik Tail Whip!'' Charmander begon heftig met zijn staart te schudden, Pikachu kreeg een rood hoofd, en zijn verdedeging ging erg om laag. ''Nu, Ember!'' Charmander draaide zich nogmaals om, en spoot een paar vuurballen uit. Pikachu werd geraakt, maar kon nog verder vechten, het was duidelijk een sterke Pokémon. Pikachu spring in de lucht, en begon geel te gloeien, er kwam een krachtige straal bliksem op Charmander af. Charmander werd geraakt, maar kon nog verder vechten. Pikachu kwam op de grond terrecht, en begon hard te rennen. Pikachu werd weer eens geel, en het leek alsof een grote rennende bliksemstraal op Charmander afkwam, Charmander werd geraakt. Charmander kon nog nét verder vechten, Charmander kwam op Pikachu af, Charmander leek ineens helemaal grijs te worden! Charmander's kleine handen werden klauwen, en Pikachu werd geraakt door twee scherpe, stalen klauwen. Pikachu lag even op de grond, en kon even niet meer vechten. Red nam deze kans, en gooide een Pokéball op Pikachu. De Pokéball begon te schudden, het duurde erg lang, langer dan normaal. Tot Ineens het licht begon te branden, Red was erg blij en wist wat dit Betekende, hij had een Pikachu gevangen! Ineens kwam Merd aanrennen, en riep: ''Hé, Jij daar! Je moet me eerst verslaan, niet eerlijk!''
''Allright, I'll kick your ass on the battlefield..'' zei Red zacht, en met een zucht.

Merd en Red stonden tegen over elkaar, ''Nu, Maak hem af, Weedle!'' riep Merd, terwijl Weedle uit een Pokéball kwam. ''Nu, Pikachu. Doe die ene Aanval waarmee Je rent als een Thunderbolt, Volt Tackle ofzo!'' riep Red, en Pikachu kwam ook uit zijn Pokéball. Pikachu deed een Volt Tackle, en Weedle was in één hit uitgeschakeld. ''Niet eerlijk!'' riep Merd weer als een kleuter,
''Dude, get a life..'' zei Red, terwijl hij al door het poortje, aan het einde van Viridian Forest liep..


Reacties:


Sunrise
Sunrise zei op 6 juni 2010 - 15:42:
Volt Tackle ofzo
Yeahh, Red heeft een Pikachu!


Soragek
Soragek zei op 3 juni 2010 - 21:27:
die Merd is echt een loser
Tomas kan niet slapen door die hitte=_=