Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd} » 53. Something special

There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd}

5 juni 2010 - 0:07

642

12

774



53. Something special

Sorry dat dit stukje korter is dan die van de laatste tijd, maar ik vond dat ik het niet langer moest maken :P Enjoy!

Fred’s P.O.V.

Ik hield Lena stevig in mijn armen terwijl ze huilde. Ik trok haar bij me op het bed en voelde hoe haar schouders schokten.
“Lena, kom op. Vertel me wat er aan de hand is.”¯ Fluisterde ik zacht in haar oor.
“Ik d-dacht dat ik je kwijt was.”¯ Snikte ze, terwijl ze me nog steviger vast pakte. Ik hoorde dat de rest van het team de zaal binnen kwam. George voorop met Angelique, daarachter Harry, Ron, Hermelien en Ginny. Ten slotte liep Alicia helemaal achteraan gevolgd door Percy. Ik zag ze naar me kijken en gebaarde dat ze weg moesten gaan, waar mevrouw Plijster, die net aan kwam lopen, het helemaal mee eens was. Ze onderwierp me aan een laatste onderzoek en liet me toen gaan. Lena was gelukkig gestopt met huilen en ik hield haar hand stevig vast terwijl we naar onze vertrekken liepen.

Zo gauw het portret achter ons dicht sloeg draaide ze zich naar me om, haar ogen waren helder van het huilen.
“Kus me.”¯ Ik keek haar even vragend aan. Ze greep de voorkant van mijn gewaad en trok me naar zich toe. Zonder enige aarzeling drukte ik mijn lippen op de hare en ik voelde dat ze vurig mijn kus beantwoordde.

Lena’s P.O.V.

We stonden daar, dicht bij elkaar, onze lippen verzegeld in een alles verslindende kus. Ik voelde dat hij me tegen de muur duwde en ik sloeg mijn armen om zijn hals. Na een tijdje vurig gezoend te hebben, maakte ik me los en trok hem met me mee naar de slaapkamer.
“Wat ben je van plan?”¯ Vroeg hij. Ik gaf geen antwoord, maar duwde hem op het bed, liep naar de kast om er iets uit te halen en liep toen naar de badkamer. Zo snel als ik kon trok ik het jurkje wat ik samen met Hermelien en Ginny had gekocht aan en ik wierp een blik in de spiegel. Ik haalde diep adem en liep voetje voor voetje de slaapkamer weer in, waar ik Freds mond open zag vallen.
“Vind je het leuk?”¯ Vroeg ik zachtjes, met een plagende ondertoon in mijn stem. Hij leek geen woord uit te kunnen brengen, dus ik liep naar hem toe en trok hem overeind. Ik sloeg mijn armen om zijn hals en trok zijn hoofd naar me toe om mijn lippen weer op de zijne te drukken. Het duurde niet lang voor onze kus weer vurig werd en ik aan zijn gewaad begon te frunniken.
“Lena, wat doe je?”¯ Vroeg hij, zonder zijn lippen los te maken van de mijne. Ik schoof zijn gewaad van zijn lichaam en voelde zijn huid tegen de mijne. Nu maakte hij zijn lippen wel los van de mijne en hij keek me aan. “Lena-”¯
“Fred, alsjeblieft.”¯
“Weet je het zeker?”¯ Ik knikte en hij kuste me weer, terwijl ik langzaam achteruit stapte, richting het bed. Het duurde niet lang voor we samen op het bed lagen en zijn handen over mijn lichaam gingen. Zijn lippen leken mijn huid te verschroeien en ik voelde hoe hij probeerde mijn jurkje te verwijderen.
“Scheur het.”¯ Hij keek me vragend aan. “Het is betoverd. Scheur het, straks is het weer heel.”¯
Meer aanmoediging had hij niet nodig. Er klonk een scheurend geluid en een vlaag koude lucht streek over mijn huid, voor hij mijn lichaam weer bedekte met het zijne. Al snel lagen ook onze laatste kledingstukken op de grond.

Fred’s P.O.V.

Uitgeput lagen we dicht bij elkaar. Haar ademhaling streelde de huid van mijn hals. Ik hoorde haar zachtjes kreunen en streek haar haar uit haar gezicht, terwijl ze langzaam haar ogen opende.
“Ik hou van je.”¯ We zeiden de woorden tegelijk.
“Bedankt Lena.”¯
“Waarvoor?”¯
“Je hebt me vanavond iets bijzonders gegeven Lena. Dat weet jij en dat weet ik ook.”¯ Ik kuste haar zacht. “Ga slapen.”¯ Het duurde niet lang voor ze inderdaad in slaap viel en ik volgde vrij snel er na.


Reacties:

1 2 3

Rebella
Rebella zei op 30 aug 2011 - 20:47:
waaauuuuuuuuw ik hou van je verhaal


justAgirl
justAgirl zei op 8 juni 2010 - 17:43:
hahaha, leeftijdsgrens verhoogt
Maar schrijf maar gauw verder want ik vind het een leuk verhaal
xxxx


Rosie16
Rosie16 zei op 7 juni 2010 - 21:52:
Ahhhh.. Dus daarom had je snel ff de leeftijds grens veranderd hè?


LaxPush
LaxPush zei op 5 juni 2010 - 22:28:
echt prachtig beschreven, die gevoelens enzo «3
ik ben pas 14, maja, het was toch wel 'gecensureerd' haha.


Eliros
Eliros zei op 4 juni 2010 - 21:03:
Oeh, seks op Zweinstein. Leuk :'
Enne, is dit dan zogenaamd 16+? Want het is hartstikke gecensureerd hoor... *is stiekem teleurgesteld*
Anyhow, ga maar gauw verder :']