Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon: The adventure of Red, Green, and Blue! » Hoofdstuk 7: A B-rocking fight!

Pokémon: The adventure of Red, Green, and Blue!

5 juni 2010 - 11:56

769

3

249



Hoofdstuk 7: A B-rocking fight!

Red, Blue en Green stonden voor de grote deur, van de Gym. Red schoof met veel moeite de grote, zware deur open. In de deuropening stond Brock, ''Welkom, vrienden. Dit is de gym, Ik neem aan dat we meteen beginnen, ga maar klaar staan.'' zei Brock, Green liep naar de tribune, en ging daar zitten, samen met Bulbasaur, en Magikarp. Red en Blue stonden naast elkaar, aan de linkerkant van het veld. Brock stond aan de andere kant. ''Zet hem op, Jongens!'' riep Green vanaf de kant.
''Oké, Jullie mogen al jullie Pokémon inzetten, niet gelijk natuurlijk. Ik zal 3 Pokémon gebruiken, dus Heb Je één Pokémon van mij verslagen, komt er nog één bij.'' vertelde Brock, terwijl hij twee Pokéball in de lucht gooide: ''Nu, Onix en Geodude!'' Er kwamen twee grote Pokémon uit, Red en Blue haalde allemaal een Pokédex tevoorschijn.

''Onix, de Steenslang Pokémon. Onix zijn vaker ondergronds, dan bovengronds. Ze zijn goede gravers en kunnen zomaar boven komen uit een berg of een rots.'' zei Blue's apparaat.

''Geodude, de Steenman Pokémon. Geodude worden vaak als stenen aangezien, soms rollen ze van een berg af, en laten dan reizigers schrikken en dagen ze uit voor een gevecht.'' zei Red's apparaat daarna.

Red gooide een Pokéball in de lucht, en riep: ''Nu, Charmander!'' Charmander kwam uit de Pokéball, en liet een streidskreet horen, Charmander keek naar zijn tegenstanders, en wachtte op Blue's keuze. Blue gooide ook een Pokéball in de lucht, en riep: ''Pidgey, Ik kies jouw!'' Pidgey kwam vliegend uit zijn Pokéball, en was net als Charmander klaar voor het gevecht. ''Jullie mogen beginnen!'' riep Brock, als een echte heer.
''Mooi! Oké, Charmander! Spring op Pidgey!'' riep Red, Charmander kwam op Pidgey af en sprong op hem. ''Vlieg naar Geodude en doe Peck, Pidgey!'' riep Blue. Pidgey, samen met Charmander vloog op Geodude af. Vlak voordat ze bij Geodude waren, sprong Charmander van Pidgey af, over Geodude heen. ''Onix, Dig!'' riep Brock, Onix sprong in de grond, terwijl Geodude omsingeld was.
''Charmander, Metal Claw!'' riep Red, terwijl Blue riep:
''Pidgey, Peck!'' Geodude werd geraakt door een scherpe snavel, het had weinig effect, maar daarna werd Geodude geraakt door een krachtige Metal Claw, een Aanval die super veel effect heeft. Geodude was al bijna uitgeschakeld, het zag er niet goed uit voor hem. Ineens kwam Onix boven, recht op de plaats van Pidgey, Pidgey knalde tegen het plafond aan, en was helemaal uitgeschakeld. ''Kom terug, Pidgey'' zei Blue zacht, en Pidgey werd opgezogen door de Pokéball. ''Nu, Squirtle! Doe meteen Bubble op Geodude!'' riep Blue, terwijl er een Pokéball door de lucht vloog, met Squirtle erin. Squirtle kwam eruit, en deed een Bubble. Maar wacht, de Bubble aanval werd een sterkere Water Gun! Geodude werd geraakt, en kon niet meer verder vechten, Brock nam Geodude terug. Brock gooide nog een Pokéball in de lucht, waar nog een Geodude uit kwam. ''Oké, Blue. Laten we ons nu eerst richten op die Geodude, alle aanvallen op hem. Oké Charmander, Metal Claw op Geodude!'' riep Red.
''Water Gun op Geodude, Squirtle!'' Geodude werd door beide aanvallen geraakt, en kon nog verder vechten, maar apmer. In zijn laatste beetje kracht deed hij een Rock Throw op Charmander, waardoor Charmander tegen de harde grond aanknalde. Charmander kon niet meer verder vechten, Red nam hem terug. ''Squirtle, doe snel Water Gun op Geodude!'' riep Blue, Geodude werd nog eens geraakt en kon ook niet verder vechten. Brock nam Geodude terug, en had nu alleen nog Onix over. ''Nu, Pikachu!'' riep Red, en Pikachu kwam uit de Pokéball. Nu was het twee tegen één, wat een voordel was voor Red en Blue. ''Onix, doe Dragon Rage op Squirtle!'' riep Brock.
''Squirtle, ontwijk!'' riep Blue, Squirtle kon het makkelijk ontweken, maar Squirtle bleef staan! Hij was té uitgeput om te bewegen, en werd geraakt door een krachtige blauwe straal, Squirte kon niet meer verder vechten, Blue was uit het gevecht getrokken!

Onix was ook al erg uitgeput, en had de helft van zijn kracht al verloren. ''Nu, Volt Tackle!'' riep Red, Pikachu begon te rennen en werd helemaal Geel, kort daarna raakte hij Onix met een klap. ''Maak het nu snel af met Iron Tail!'' Pikachu kwam op Onix af, zijn staart begon te gloeien, en met zijn staart gaf Pikachu Onix een knal op zijn hoofd, Onix viel, en kon niet meer verder vechten.. Green, Blue en red begonnen alledrie te juichen, Brock nam Onix terug en kwam op de kinderen af. Beiden kregen ze een Boulder Bagde, Nu hadden ze allerdrie hun eerste bagde, de drie liepen de Gym uit, en besloten zich weer op te splitsen. En zo ging het avontuur verhaal!


Reacties:


SpprSven
SpprSven zei op 7 aug 2010 - 13:29:
gaaf!


Sunrise
Sunrise zei op 6 juni 2010 - 15:52:
Ik heb niet zo veel anders te zeggen als hier onder


Soragek
Soragek zei op 5 juni 2010 - 12:03:
COOL GEVECHT!!!!
ik heb er niets anders aan toe te voegen^^