Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Unfare » turned my mind

Unfare

13 jan 2011 - 6:08

327

3

225



turned my mind

pov: joe
terwijl ik weer door het ziekenhuis heen loop. dringen de woorden van Kevin tot me door, hij had gelijk ik ging te ver. toen zag ik zo'n kast met dokter jasjes ik liep er naar toe en deed zo'n jasje aan terwijl ik de koevoet daar liet liggen liep ik naar de balie. mevrouw er is een patiënt in kamer 2 hij heeft... eh... hij heeft.. nieuwe dekens nodig!!! ja hij heeft nieuwe dekens nodig!! de vrouw keek me argwanend aan maar ging dan toch weg ik liep snel door achter de balie en zocht de sleutel van Ria's kamer 201, 203, 205 shit waar is 206 hij hing er niet. dan maar weer een andere manier terwijl ik weer naar Ria's kamer liep had ik 2 optie's gevonden 1: ik trap de deur open 2: ik klop aan. tja ik leek nu toch op een dokter dus moesten ze me wel binnen laten. ik koos dan toch voor optie 2 ik kon de deur nog altijd intrappen.

pov: Ria
ik was eindelijk weer gekalmeerd ik snapte niet waar ik me zo druk om maakte. ik bedoel het was maar een nachtmerrie toch? ja toch..
ik hoorde geklop op de deur en Tina deed voor me open er kwam een dokter binnen hij leek verdacht veel op JOE!! ik gebaarde Tina dat ze beter naar huis kon gaan. ik ga maar weer eens zei ze en ging weg.
Joe kwam naar me toe en ging voorzichtig op m'n bed zitten. hij zei niks maar keek me bezorgt aan.
Joe het spijt me voor zo net maar ik was even de weg kwijt. ik had een nachtmerrie vertelde ik hem waarover? vroeg hij nog steeds bezorgt. over... shit als ik zou zeggen dat het over hem ging. zou ik me dood schamen je hoeft het niet te vertellen als je niet wilt hoor zei hij maar ergens wist ik dat hij me het ooit nog een keer ging vragen.


Reacties:


saphira
saphira zei op 6 juni 2010 - 15:48:
Jippie!
Snel verder,,


Nynke
Nynke zei op 5 juni 2010 - 22:22:
Whoesh


Cullengirl
Cullengirl zei op 5 juni 2010 - 19:29:
oeh... leukk!!
ze moet het wel vertellen.. vind ik dan heaa