Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Our own Humanoid world » 14. Woensdag namiddag 24/02/2010

Our own Humanoid world

5 juli 2010 - 16:36

764

6

707



14. Woensdag namiddag 24/02/2010

Makbule point of view
Danny ging met zijn hand door zijn blonde haren. Er zat dus een gast achter me aan en hij was zeker drie koppen groter dan ik, vertelde Danny. Ik grinnikte. Waarschijnlijk was het Saki, zei Jorinde. Hij had echt zo een dikke bierbuik, zei Danny en maakte bewegingen met zijn armen. We grinnikten. Ik heb honger dus ik ga eten zoeken, zei Jorinde en ze stond op en ging de deur uit. Ik ga weer verder met wat ik bezig was tot Jorinde me kwam aanvallen, zei Tosca en stond nu ook op. Trouwens, leuk je te ontmoeten Danny, zei ze nog voor ze de deur uit ging. Nu bleven Danny en ik alleen over. Ik ga je voorstellen aan Bill, glimlachte ik breed. Oeh, ja doe dat, zei Danny. Samen liepen we naar het podium, want we verwachtten wel dat Bill daar zou zijn. Billieeeeeee, riep ik. Ja? vroeg Bill die ineens voor me stond. Wow dude, je laat me schrikken, maar euhm, dit is Danny, zei ik en ik wees naar Danny. Hoi, zei Danny met een grote grijns. Aah, die gast die ik moest laten ophalen voor jou, wat leuk om hem te ontmoeten, zei Bill. De jongens schudden elkaars hand en toen ging Bill weer aan het werk. Danny en ik keken even toe. En, hoe aardig is het tussen jullie? vroeg Danny met een nog grotere grijns als daarnet. Gewoon, en trouwens ik ga hem koppelen aan Jorinde, help je me? vroeg ik. Oeh, ik doe mee, grijnsde hij. En volgens mij heeft Tosca echt wel iets met Tom, zei ik terwijl we door de gangen liepen. En hoe heb je dat ondervonden? vroeg Danny. Ze hebben een date gehad gisteren, zei ik. Oeh, dan zal het niet lang meer duren voor ze het openbaar zullen maken aan ons, zei Danny. Hij gaf me een knuffel. Waar slaat dit op? vroeg ik. Mag ik je niet missen? vroeg hij met een pruillipje. Ik gniffelde.

Danny en ik liepen naar de tourbus achter het concertgebouw. Ik liet alles aan hem zien. Wow, ik raak nu gewoon hun bus aan, zei Danny. Hij hield een hand tegen de bus. Ik gniffelde. Kom, we gaan kijken waar Tosca uit hangt, zei ik en trok hem mee de bus in. Wacht! riep Danny. Ik keek op. Ze hebben daar binnen een mega vissenkom, zei Danny. Ik keek hem aan. Dus? vroeg ik. Zijn grijns werd breder en ook mijn mondhoeken gingen omhoog. Denk jij nu wat ik denk? vroeg hij. Ik knikte heftig. Kom dan, zei hij. Nu was hij het die mij mee trok. Ssst! zei hij. We gingen de kleedkamer binnen. Er stond een aquarium met veel vissen. Het was echt mega groot. We moesten op een stoel gaan staan om er bovenuit te komen. Danny stak zijn hand in het water en zocht naar een vis. Heb je er één? vroeg ik. Wacht zei Danny. Ik giechelde en toen kwam Bill binnen. Kinders, wat doen jullie? vroeg hij. Vissen, zei Danny zonder op te kijken. Bill klom nu ook op een stoel. We willen hier graag nog eens terugkomen, zei Bill. Ik ook, dan kunnen we nog eens vissen, lachte ik. JAAA, hebbes! riep Danny uit. Nu probeerde Bill Danny weg te duwen, maar toen trok Danny Bill in het aquarium, maar Bill is een slimme jongen dus trok hij Danny mee. Daar zaten ze beide in het aquarium en ik viel van mijn stoel van het lachen. Tom kwam net dat moment binnen. Zeg heb je Bill gezien, ik ben hem kwijt, zei Tom. Hij is aan het zwemmen, zei ik doodserieus. Hoezo? vroeg Tom. Ja, hij kwam net naar me toe en zei: Makbule, ik heb zin om te zwemmen. en ik zei hem dat Danny mee zou gaan zwemmen met hem, zei ik. Tom keek me vragend aan. Dus Bill en Danny zijn aan het zwemmen? vroeg Tom. Ja, kijk dan als je me niet geloofd. Ik wees naar het aquarium. Bill en Danny zaten te vechten of toch iets dat er op leek. Bill probeerde boven te komen. Tom lag meteen plat van het lachen. Bill raakte toen uiteindelijk toch boven. Godverdomme, was het eerste dat hij zei. Hij kroop eruit en liep drijfnat weg en gaf onderweg Tom een duw omdat hij aan het lachen was. Danny kwam er iets goedgezinder uit. Zo, hebben wij lekker gezwommen, glimlachte hij. Ik pinkte een lachtraan weg. Billie is boos denk ik, zei ik. Dat weet ik zeker, zei Tom.


voor al mijn lieve Humanoid lezers!


Reacties:

1 2

Melleke
Melleke zei op 4 sep 2010 - 21:21:
haha zalig stukje vor te leze !


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 18 juni 2010 - 15:48:
Je weet al wat ik vind <3


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 16 juni 2010 - 16:17:
omg omg omg!
srry srry srry!
soorryyyyy!!!
ik had eerder moeten lezen maar ikwas druk bezig met men paarden en huiswerk en school en mijn bday en en en en [ da zeg ik dus in 1 adem xd ]

maarrr!!

wel lekker snel verduuurr:


adelain
adelain zei op 6 juni 2010 - 21:37:
whaha vissen immitatie!!!!
lekker zwemmen?
blub...

liefteren


XxMangelBxX
XxMangelBxX zei op 6 juni 2010 - 13:18:
Ahhhwww
Arme Bill

En en en en..
Ik ben verslaafd aan jouw verhaal

Xx. <3