Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Material Cest's » Bill en de Dweil (vs. Tom met de Bezem.)

Material Cest's

24 dec 2008 - 17:37

415

2

246



Bill en de Dweil (vs. Tom met de Bezem.)

Bill POV:

Met mijn boodschappen achterop stap ik op mijn fiets. Terwijl ik op mijn gemak nar huis fiets, merk ik hoe opgewonden ik word van het zadel. Nu fiets ik iets sneller, aangezien de bobbel in mijn broek groeit. "Oh fiets." Kreun ik als ik bijna thuis ben en het niet meer hou. Als ik thuis ben zet ik mijn fiets snel neer, en drop ik mijn bodschappen op het aanrecht. Dat komt zometeen wel weer. Aangezien er nu niemand thuis is, want Tom is naar de bios, ik had niet zo'n zin, ren ik naar de kast waar ik mijn sexy dweil uitpak.

Zo snel ik kan met de dweil, ga ik naar Toms kamer voor een condoom, met glijmiddel. Ik trek de la met condooms open, en kan bijna niet kiezen, zoveel als er liggen. Uiteindelijk pak ik er gewoon eentje uit, toevallig met bananensmaak. Nu hou ik het helemaal niet meer dus maak ik het pakje open en doe het condoom om bij de oversexy dweil. Tom is toch niet thuis, dus het maakt niet uit als ik zijn kamer gebruik. Ik begin te strippen voor de dweil, eerst sexy mijn jasje uit, en daarna eigenlijk zo snel ik kan de rest uit. Ik pak mijn ondertussen helemaal stijf geworden lul vast en begin te trekken. Daarna ga ik op Toms bed staan, en laat ik mezelf over de dweil glijden. Ik ga steeds sneller op een neer, en zweetdruppeltjes glijden naar beneden. Ineens gaat de deur open, en staat Tom daar.

"Bill..." Brengt hij verbaasd uit. "Ik gebruik een condoom..." Zeg ik nog altijd opgewonden. Tom rolt met zijn ogen. "Alsof ik dat wil weten." Hij loopt naar beneden, maar ik ga gewoon verder. Even later komt hij terug met de bezem die altijd naast de dweil staat. Hij kijkt me grijnzend aan, ik zie in zijn ogen dat hij er ook opgewonden van raakt. Hij pakt ook een condoom, die hij om de bezem schuift. Even later staan we allebei op bed over onze materiale stokken te schuiven. Ik knijp mijn billen samen, ik voel mijn hoogtepunt naderen, en trek nog eens aan mijn lul. Tom ziet het en bijt op zijn lip om niet te gaan schreeuwen. Even later vloeit ook bij hem het witte goedje uit zijn lid.

"Zo wil ik wel vaker thuiskomen." Zegt Tom, als we aangekleed op de bank zitten. Ik grijns, hij zal het wel merken de volgende keer als hij thuiskomt.

Reacties?

xoxo ScreamPorn'


Reacties:


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 8 april 2009 - 12:47:
OMB


PiECEOFBiLL zei op 28 dec 2008 - 19:20:
wow,
heftig haha.