Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 30 Seconds to mars » We've found what we need. » Chapter 34:

We've found what we need.

6 juni 2010 - 12:06

330

0

238



Chapter 34:

Sorry voor spelfouten, typen is nog niet 100% op mijn iPod xD

Sarah:
ik liep stil naast hem, ik kon gevoelens niet uiten, vroeger niet, nu niet. Hij was wereldwijd bekend, 10000 gillende fans zouden een moord doen om nu alleen al naast hem te mogen lopen, en ik? Ik zag hem niet als een beriemdheid, hij was de gene die ik liefhad. Maar hij zou mij nooit kiezen tussen al die meisjes, hij wou gewoon een leuk weekje en verder niets. Ik zou moeten stoppen met nadenken ik haakde mezelf er alleen maar mee neer. Het voelde alsof er een magnetische muur tussen INS in zat, hoe close we waren, hoe afstandelijk we deden. Ik snapde hem wel, dit zou wereldnieuws worden als mensen ons omarmd zouden zien, tereijl het niets betekende. Ik keek naar hem, de blauwe item, bruin Haar.... Ik kon mijn gedachtes niet meer onvluchten, ik hield van hem. Mijn telefoon ging weer af, ik zuchtte, Roel.
"heeey...." mijn stem ontbrak de stilte.
"Saar, please kom terug, Zoe is ook weg, jij weg,en wie mag er Dan weer achterblijven?"
ik zuchtte, hij had gelijk, ik was een egoistisch arrogant mens.
"ik kom zo terug, ik moet nog een paar dingen regelen..,"
"okay... Kom snel terug"
"ja Roel,, kus, tot zo."
ik hing op, het beeld van Jared die zijn vuisten spanden ontging mij.

Shannon:
ik omhelsde haar stevig, niets zou mij er nog van weerhouden er voor haar te zijn, schijt aan de media, zij was het enige wat nog telde, de gene die mijn leven bepaalde. Ik zou me niet meer bekommeren om de roddels, ik wist de waarheid, en wist dat andere die ook zouden weten. Alleen zij, zou mij nog echt kunnen breken, vermoorden, verbrijzelen totdat ik niets meet was... Maar ik wist dat ze dat nooit zou doen, weggaan misschien, maar ze was niet de persoon om Iemand te verbrijzelen tot niets.
Ik weet niet hoe Lang ik haar vasthield, toen het Geluid van de deurbel mij terughaalde uit de hemel, terug naar werkelijkheid.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.