Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon: The adventure of Red, Green, and Blue! » Hoofdstuk 10: Misty, the Gorgeous Gymleader! (Part 1)

Pokémon: The adventure of Red, Green, and Blue!

6 juni 2010 - 13:03

836

2

279



Hoofdstuk 10: Misty, the Gorgeous Gymleader! (Part 1)

Misty Is a Strong Chic, huh? Zal ook even de Char's aanpassen na dit gevect (a) Leesplezier (:

Red, Green en Blue stonden voor het grote bad, vol water. Tegenover hun stond Misty, de Gymleader. Vandaag was de dag, één van de kinderen zou misschien een Bagde kunnen halen, vandaag. Misschien zelfs twee, of drie! ''Zo, dus wie gaat er als eerste?'' vroeg Misty.
''Green!'' riepen Blue en Red tegelijk.
''Maar.. maar..'' Mompelde Green: ''Ach laat ook maar..''
''Oké, Green. Ga naar je plaats, Gaan jullie maar op de tribune zitten, Jongens.'' zei Misty, de kinderen gingen naar hun plaats. Charmander, Squirtle, Pidgey en Pikachu zaten bij Red en Blue. Misty haalde een Pokéball tevoorschijn, en gooide die in de lucht, terwijl ze riep: ''Go, Goldeen!'' Er kwam een soort kleine Goudvis uit de bal, Green herkende hem van de Watershow. Toch greep Green zijn Pokédex, en richtte die op Goldeen.

''Goldeen, de Koningin Pokémon. Goldeen wordt vaak de koningin van de zee genoemd, omdat soms, als de zon op de zee schijnt, het lijkt alsof Goldeen een lange baljurk draagt.'' vertelde Dexter.

Green had nu ook een Pokéball in zijn hand, en gooide die in de lucht: ''Bulbasaur, Ik kies Jouw!'' Bulbasaur kwam uit zijn Pokéball, en stond klaar om te vechten. ''Jij mag beginnen!'' riep Misty.
''Oké! Bulbasaur Vine Whip!'' riep Green, Bulbasaur sprong van plaat naar plaat, naar Goldeen. ''Goldeen, Onderwater!'' riep Misty. Bulbasaur had geen kans, en Goldeen dook onderwater. ''Horndrill, Goldeen!'' Goldeen sprong het water uit, en kwam op Bulbasaur af. Goldeen's hoorn begon te draaien, en zag er erg sterk uit. ''Poison powder!'' riep Green. Goldeen was nog niet eens bij Bulbasaur, voordat Bulbasaur een grote, paarse wolk uitspoot. Goldeen kwam in de wolk terrecht, en werd om de 10 seconden even helemaal paars. ''Goldeen, Peck!'' riep Misty. Peck was een flying aanval, dus het was super effectief. Bulbasaur werd geraakt, maar kon nog verder vechten. Goldeen werd weer even paars, en het leek erop alsof Goldeen veel schade had opgelopen. ''Oké, Bulbasaur. Maak het snel af met Vine Whip!'' riep Green. Goldeen was dichtbij, en kon niet snel bewegen door het gif, dus Bulbasaur kon een krachtige Vine Whip uitvoeren. Goldeen knalde tegen één van de muren aan. Het zag er grappig uit, er was een Seaking op de muur geschilderd, en Goldeen knalde tegen de hoorn van Seaking. Het was natuurlijk nep, maar het bleek een harde klap en Goldeen kon niet meer verder vechten. ''Hmm.. En nu, mijn laatste Pokémon!'' riep Misty, ze gooide een Pokéball in de lucht, en riep: ''Zet hem op, Starmie!'' Er kwam een Paarse Ster uit de Pokéball, het was weer één van de Pokémon die Green al had gezien tijdens de show. Hij had Dexter nog in zijn handen, en richtte die op Starmie.

''Starmie, de Ster Pokémon. Sommige mensen zeggen dat Starmie uit de ruimte komt, als Starmie in een goed gevecht schade oploopt, knippert de steen in het midden.'' zei Dexter.

''Hmm.. Een ster die Sterretjes gaat zien! Dit wordt leuk!'' riep Green: ''Oké, Bulbasaur. Doe Tackle!'' Bulbasaur rende van plaat naar plaat, naar Starmie. ''Protect..'' zei Misty zacht, en kalm. Starmie kreeg ineens een groot, groen, gloeiend schild. Bulbasuar knalde tegen het schild aan, en kreeg er flinke hoofdpijn van. ''Starmie, Psybeam!''
''Oh nee.. Dat gaat pijn doen..'' zei Green, Er kwam een kleine, paarse straal van Starmie's steen. Bulbasaur kreunde het uit van de pijn, ''Blijf doorgaan, Starmie. Dan is Bulbasaur er geweest..'' zei Misty zacht.
''Damn! Een Meid met kracht..'' zei Blue zacht, vanaf de kant. Bulbasaur kon bijna niet meer verder vechten, Tot er Ineens een enorme flits verscheen. Niemand kon wat zien, zowel Blue en Red, Misty, Green en alle Pokémon leken wel blind. Het enige wat ze konden horen, was: ''Ivyy!'' het klonk enorm hard. Rustig verdween de gloed, Misty en Green keken snel wat er gebeurd was. Starmie stond voor Misty, zonder schade. Ook Bulbasaur stond voor Green, maar er was wat aan de hand. Het was geen Bulbasaur meer, Nu drong het allemaal tot Green door, en langzaam ook tot de anderen. Bulbasaur was geëvolueerd in Ivysaur! Green richtte snel zijn Pokédex op Ivysaur.

''Ivysaur, de zaad Pokémon. Als de zon schijnt, groeit de enorme bol op Ivysaur's rug. Soms, als Ivysaur ziek is, komt er een heerlijke aroma van de knot af.'' vertelde Dexter.

''Geweldig, Bulbasaur! Pardon.. I-vy-saur!'' riep Green, Misty had wel door dat het nu een stuk lastiger zal worden om te winnen. Green had nu een grote kans om te winnen, met Ivysaur. Maar tot Iedereens verbazing zei Green: ''Je hebt het goed gedaan, Ivysaur. Maar Ik moet andere Pokémon ook wat actie geven. Bedankt, maat!'' riep Green, en nam Ivysaur terug.
''Uh oh, Ik weet wie er nu gaat komen.'' zei Red zenuwachtig. Green gooide een Pokéball in het water, en riep: ''Gyarados, Ik kies jouw!'' De enorme, woeste Gyarados kwam uit zijn bal met een boze blik. ''Ik heb veel respect voor Je, Green. Meeste Trainers zouden niet kunnen omgaan met een Gyarados, maar jullie hebben een band. Ik moet jouw ook bedanken, Gyarados. Maar dat betekent niet dat Ik er niet helemaal voor ga!''

...Wordt vervolgt..


Reacties:


Sunrise
Sunrise zei op 6 juni 2010 - 16:06:
''Geweldig, Bulbasaur! Pardon.. I-vy-saur!''

Alweer


Soragek
Soragek zei op 6 juni 2010 - 13:48:
ben benieuwd hoe het verder gaat
nogmaals goed geschreven