Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Material Cest's » Tom und Teddy

Material Cest's

24 dec 2008 - 17:38

437

1

192



Tom und Teddy

Tom POV:

Het is al drie uur in de nacht, maar ik ben nogsteeds wakker en ik verveel me. Ineens denk ik aan die lekkere chick van gisteren, en word meteen opgewonden. Ik zucht, en heb helemaal geen zin om mezelf af te rukken. Ik draai me om, en zie ineens een oude teddybeer op de kast staan. Tom! Denk ik bij mezelf, denk niet zo raar, en ik draai me weer om. Na een tijdje sta ik toch op uit bed, aangezien mijn stijve niet weg wilt, en ik toch echt geen zin heb om mezelf te rukken. Ik pak de teddy en een schaar. "Je gaat eraan kutbeer. Eerst neuk ik je helemaal kapot en daarna knip ik je aan flarden." en ik knip een gat aan de onderkant. "Hmm, hoe zullen we met jou beginnen?" vraag ik aan de teddy.

Ik besluit toch maar een condoom te pakken, en doe deze om als me boxershort op mijn enkels hangt. ik ga op mijn bed liggen en trap de boxer van mijn enkels. Ik pak de teddy naast me, en begin deze op en neer over mijn lul heen te bewegen. Steeds ga ik sneller en dan weer langzamer, wat voor genot zorgt. "Mag ook wel als je een teddy neukt." mompel ik nukkig. Als ik opeens erg hard kreun ou ik even op, voordat Bill dalijk wakker word. Dan hoor ik geklop aan de deur. "Tom, wat doe je man, het is al half 4." "Niks" kreun ik terwijl mijn stem de hoogte in schiet. "Heb je weer een sletje bij? GOOOOOR!" en hij loopt weg. Ik besluit Bill te laten voor wat hij is en door te gaan waar ik mee bezig was, die kutbeer naar de tering te neuken.

Ik ga steeds harder, maar kan mijn kreunen bijna niet binnenhouden. Uiteindelijk kom ik klaar, en val ik tevreden in slaap.

De volgende ochtend word ik wakker gemaakt door Bill, die zo zacht mogelijk de deur opendoet. "Bill..." Kreun ik. "Laat me slapen." Bill kijkt naar me. "Ik dacht dat er iemand bij je was?" Vraagt hij verbaasd. Ineens komt alles weer bij me boven, en ga ik rechtop in bed zitten. Bill kijkt vies naar de teddy die naast me bed ligt. "Tooooom!" Gilt hij. "Viezerik!" En hij rent half gillend weg. Ik grom, en pak de teddy op. "Ik zou je nog kapot knippen!" Grijns ik evil. Ik pak de schaar, en knip zijn ogen eruit. "Muahahah." Lach ik nep. Daarna knip ik hem helemaal aan gort, en gooi ik hem in de prullenbak. Niemand die het ooit hoeft te weten! Buiten Bill dan.

Reacties?

xoxo
ScreamPorn'


Reacties:


PiECEOFBiLL zei op 28 dec 2008 - 19:23:
whahahah,
dit is echt te grappig xd.