Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » .: Finding Identity :. [TK] » 34. Calling the wrong number

.: Finding Identity :. [TK]

6 juni 2010 - 15:39

355

0

173



34. Calling the wrong number

[i]alsjeblieft bel me, kus Tom Mijn adem stokt meteen bij het lezen van Tom's naam. Het was geen droom, hij was er echt..[/i]

Een onweersklap is in de verte te horen. Ik staar nog steeds naar het papiertje, maar de ongeloof en twijfel is nu eindelijk verdwenen. Alsof ik het al die tijd wel had geweten, maar het niet toe wilde geven om het te geloven. Want sinds ik wakker ben geworden leek alles één grote nachtmerrie, waar ik maar niet uit kon ontwaken. Maar ik feite was ik juist al uit die nachtmerrie ontwaakt. Tom Kaulitz, mijn verloren liefde en tevens de énige die m'n ware identiteit kent, is de reden dat ik ben wakker geworden.
Mijn maag begint vreemd aan te voelen, maar het voelt fijn. De verliefdheid die ik miste keert terug. Vlinders ontpoppen zich uit hun cocon en kriebelen door m'n hele lijf. Tom.. Er glijdt een traan over mijn wang. Hij is zo ver weg. Ik mis hem vreselijk, ik wil weer bij hem zijn en zijn adem kunnen voelen.
Snel pak ik mijn tas van de stoel en gooi de hele inhoud op bed. In één oogwenk heb ik m'n mobiel tussen de spullen uitgegrist. Wat verlang ik om zijn stem eventjes te kunnen horen. Eventjes een moment niet alleen zijn.
Ik kijk naar het nummer op het papiertje, die voor m'n ogen beginnen te dansen. Geconcentreerd op steeds één cijfer toets ik het volledige nummer op mijn scherm in en druk op het groene knopje. Zenuwen gieren door m'n lijf. Kort hou ik mijn adem in, tot ik hoor dat hij over gaat. Waarom ben ik zo zenuwachtig? Alsof Tom een wildvreemde is die ik om de een of andere reden moet opbellen. Hij is verdomme mijn vriend.

'Hallo?' klinkt er aan de andere kant van de lijn. Er zijn nog meer stemmen op de achtergrond te horen. Mijn hartslag versnelt zich. Het is zeker niet Tom die praat, dat is gewoon duidelijk te horen. Ik wacht even een paar seconden met antwoord geven, zowat verlamd door de zenuwen. 'Hallo, is daar iemand?'
'Hallo Tom..?' probeer ik voorzichtig, terwijl ik al een vermoeden krijg dat ik verkeerd ben.
'Nee, maar met wie spreek ik?' vraagt de stem een beetje ongeduldig. Ik slik. Zal ik hem wegklikken?
'N.. Noa.'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.