Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » How insane can it be? | Justin Bieber » ~2.

How insane can it be? | Justin Bieber

11 juni 2010 - 22:49

930

2

184



~2.

Ashley Newton Point Of View:

Vrolijk fiets ik naar onze verzamelplek, gister hadden we al aardig wat reactie's gekregen op het filmpje. Dat ik goed zong, en dat het echt leuk was. En dat ze meer wouden enzo, zelf vind ik nou niet dat het echt mooi gezongen was. Als ik bij de verzamelplek ben zie ik Samantha al staan. "Saaaaaaaaaammm!" Gil ik, waarop Samantha, "Assssssssssh!" terug gilt. Lachend kom ik tot stilstand waar we op Lacey wachten, al snel komt ze aanfietsen. We rijden al druk pratend naar school waar ik over het filmpje vertel, hun reageren er enthousiast en willen dat ik dat ook echt ga doen. "Ik zie nog wel." Had ik daarop geantwoord.

De dag zelf verliep zeer langzaam al zei ik het zelf, maar na school zouden we gaan shoppen met zijn 3en. Want dinsdag is onze vaste shop dag, ik had er zin in. We gingen eerst wat drinken in ons vaste cafeetje, en hadden ons dood gelachen om de ober die drinken over Lacey had gegooid. Daarna waren we wat gaan winkelen in een paar leuke winkeltjes, ik had deze week niet zo veel geld, dus had ik niet zo veel gekocht, maar wel een paar leuke dingetjes. "Zullen we naar mijn huis gaan?" Vroeg ik want het was pas half 5. "Is goed." zeiden Lacey en Samantha in koor waardoor we alweer in een deuk lagen. Al lachend fietste we naar mijn huis. Daar gingen we wat drinken en daarna tv kijken, ik zette hem op tmf en we luisterde naar wat liedjes, todat Justin Bieber opkwam, ik maakte een kostgeluid en wou hem ergens anders opzetten maar Lacey en Samantha wouden hem erop houden. Best jammer als je 2 beste vriendinnen jou grootste haat wel leuk vinden. Justin Bieber, een kotsventje is dat. Zo'n arrogant kind, wat denkt dat hij heel wat is omdat hij beroemt is met zijn mooie stemmetje, nou mij krijgt hij niet om hoor. Ookal is hij knap, dat moet ik toegeven. Maar die arrogante uitstraling, wat ik zeker weet dat die heeft moet ik niet. Ik vind het dan ook erg jammer dat Samantha en Lacey hem wel leuk vinden. Het allerjammerste is ook nog dat hij in Atlanta woont, wat dus dicht bij ons is want ja raad maar wij wonen ook in Atlanta. Gelukkig heb ik hem nog nooit gezien, maar op een of andere manier weet ik gewoon dat ik hem ooit tegen ga komen, en daar zie ik maar al te graag niet naar uit. Toen eindelijk het liedje af was gelopen, kwam er een lul programma over wat er allemaal gaat gebeuren kwa optredens in Atlanta en omstreken zoals ze het noemen. Die presentator lult een beetje over van alles, als die begint over natuurlijk Justin Bieber. "Yes, people. Justin Bieber is going to perform in his own town. So beliebers out of Atlanta, get your tickets and go to his concert, this Saturday!" Ik keek walgend naar de tv maar ik zag Samantha en Lacey kwijlend kijken, en dan te bedenken dat het die presentator was. Ik moest een beetje lachen, eigenlijk lachte ik ze uit, maarja, kan ik ook niks aan doen. "Daar moeten we heen." Zei Lacey. Samantha knikte alsof haar leven ervan af hing. "No way, dat ik daar heen ga." Zei ik. "Aah, c'mon. Pleaasee?!" Smeekte Samantha. "Ik moet er niet aan denken." Zei ik koppig. Samantha wou doorzeuren maar Lacey gaf haar een gebaar dat ze dat maar beter niet kon doen. Dus veranderde ze van onderwerp. We praten over van alles en nog wat, tot ze naar huis moesten. Toen ik ze had uitgezwaaid, ging ik op youtube een beetje fimpjes kijken. Ik zag een mooi liedje wat ik al half kende, maar me nu wel erg aansprak op een of andere manier. Ik zocht hem op als karaoke en begon een beetje mee te zingen, het lukte wel aardig. Ik wou net mijn msn aanzetten, toen mijn moeder riep om te eten.

Na het eten was ik nog even blijven praten met mijn moeder over het filmpje op youtube en alle reactie's erop. Ze zij dat ze het zou bekijken, en dat als ze het allemaal zeggen ik er nog wel een filmpje op moet zetten. Ik stemde ermee in en zei dat ik dat nog wel zou doen, ik gaf haar een kus en liep naar boven. Ik ging weer op youtube en had er weer een paar reactie's bij, alweer over dat ik goed zong en dat ik meer van me moest laten horen. Ik bedacht me dat filmpje van voor het eten en luisterde het nog een keer, ik zette de webcam aan en zei, "I just putted a video with my friends on youtube for fun, but you guys said you want more, so here is a song it's - Need You Now from Lady Antebellum - and hope you like it." Ik zette de karaokische versie aan en begon te zingen, ik deed het maar gewoon zoals ik het altijd deed, en bekeek het resultaat, het zag er best goed uit. Maar echt goed vond ik het niet. Ik uploadde het weer op youtube en ging op msn, vertelde tegen Lacey en Samantha dat ik er nog een liedje had opgezet. En liep naar beneden, mijn moeder zei dat ze het filmpje had gezien en het erg goed vond, ik antwoorde daarop dat ik er nog een op had gezet, en naar bed ging. Ik gaf haar een kus en liep weer naar boven. Stapte in bed en viel snel in slaap.


Reacties:


missxangel
missxangel zei op 7 juni 2010 - 15:49:
Leuk verhaal en ik wil zeker meer

Ja ik ben heel vervelend, maar ik zie sommige dingen fout staan Dus of je het nu wilt of niet, ik zet ze hier even op

'Zo'n arrogant kind, wat denkt dat hij heel wat is omdat hij beroemt is met zijn mooie stemmetje, nou mij krijgt hij niet om hoor.' Beroemd.
'Ik wou net mijn msn aanzetten, toen mijn moeder riep om te eten.' Wilde.
'Ze zij dat ze het zou bekijken, en dat als ze het allemaal zeggen ik er nog wel een filmpje op moet zetten.' Zei.

Voor de rest leest het lekker en wil ik meer Als je het vervelend vind dat ik je 'verbeter' moet je het zeggen, doe ik het niet


Nynke
Nynke zei op 7 juni 2010 - 10:13:
Whoesh dat liedje is zo goed, ik kende hem al
Vertel me als je verder bent