Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » When Bill Kaulitz meets a boy... » Hello to you too.

When Bill Kaulitz meets a boy...

7 juni 2010 - 23:02

460

2

267



Hello to you too.

Ps: Alexander heeft een hard verleden achter zich -waar door hij nu zich van de wereld afschermd. And who the hell is tina ? - u will see laterr..

" Ik bin alexander , it is aankenaam kennis te machen met ...u"
Ik probeerde mijn nederlands opnieuw en opnieuw. Buddy's van op msn
zeiden dat het niet zo moeilijk is. Maar het is de hell voor mij.
"Aleexx " Tina kwam mijn kamer binnen gelopen. Ik zuchten, niet zij.
Ze zoende me op de mond en probeerde haar tong door mijn mond te duwen.
Ik hield 'mijn poord" gesloten. Ze grinnikte en keek over mijn schouders heen naar het computer scherm. Ze zuchten en draaide met haar ogen.
"Tuurlijk.." zei ze sarcastisch. "Jou wijven van op msn zeker dat ze je tot dat aan zetten om nederlands te spreken" ze keek negatief naar buiten . "die wijven - zijn men buddies" zei ik scherp. "ja ja , zo'n tuttebel met blond haren en een boezem van hier tot in..Tokyo (hotel lol) ? " ze draaide met haar ogen. Ik hoopte dat der ogen ooit eens zouden uitvallen. "je hebt het over jezelf ?" was mijn enige antwoord terug. Ze probeerde te lachen. "je bent toch zo funny" ze kneep in mijn wangen. Ik wende mijn hoofd weg. "Alexander " riep mijn vader. Ik voelde me...-Gered- ik stond direct op en liep mijn kamer uit naar benden. Hij stond in onze grote hall met 5 verschillende andere jongens, lees: 4 jongens en een oude man. Tina kwam naast me staan en probeerde me hand vast te houden, telkens sloeg ik der hand weg. "Hey , Je gaat op tour om muziek op te doen" zei mijn vader. ik staarde hem raar aan. "dit is tokio hotel, een band ik ben goed bevriend met hun manager Peter" een man schudden mijn hand. "wanneer ?" keek ik hem verbaasd aan. "Nu" hij liet me geen keuze typisch voor hem. Hij neemt altijd beslissingen in mijn plaats. "en mijn studies ? ik wil -" hij onderbreekte me. "is geregelt, je gaat je examens afleggen wanneer je terug komt" hij stropte zijn das nog eens goed. Hij wist -wou dat het teveel leerstof was en ik zou buizen en teleurgesteld zou zijn waar door ik stopte met mijn studies. Hij manipuleerde me en ik kon me niet weren.
"pak je spullen" commandeerde hij me. Tina legde haar hand op mijn schouder die ik afwenden. ze glimlachte is naar de band leden, die stonden te grijnzen.
Was dit niet strafbaar ? ik liep naar mijn room. Ik begon spullen in een Zwarte puma sportzak te steken. 1 ding was zeker ik was van tina af. Eindelijk. Ik was verward - waarom zei hij niets ? omdat ik wist dat ik niet zou willen. De kamer deur ging open en ik verwachten een irritante meisjes stem. "Hellow" ik keek op het was geen irritant geluid, maar een zachte stem.
Ik keek recht in bruine ogen en wende mijn hoofd af. Het was 1 van die bandleden. "Hello to you 2"


Reacties:


debbyfok
debbyfok zei op 9 juni 2010 - 20:40:
oeh nice,
verder please


jorinloveth
jorinloveth zei op 8 juni 2010 - 16:20:
Verder