Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » My second life as a vampire [afgewerkt] » Waarom moet ik dan ook zo'n sukkel zijn

My second life as a vampire [afgewerkt]

26 juni 2010 - 19:37

428

4

298



Waarom moet ik dan ook zo'n sukkel zijn

Jacob (POV)....... Reacties zijn heel erg welkom (A)

Toen ik Nessie op school had afgezet, voelde ik me ineens heel erg leeg. het middelpunt van mijn leven was ongeveer 9 uur niet bij mij in de buurt. Dat vond ik absoluut niet leuk. Waar ik (en Edward) ook niet zo goed mee om konden gaan was dat ik meer volwassenere gevoelens kreeg voor Nessie. Waarom moest ik dan ook net inprenten bij een meisje wiens vader gedachten kon lezen. Echt slim Jacob. Weer echt iets voor mij. Ik vraag me af of Renesmee ook stiekem iets voor mij voelt. Misschien, soms als ik naar haar gezicht kijk zie ik net zoiets als dat Bella naar Edward kijkt. Of misschien is dat wel gewoon verbeelding. Dat zou ik verder niet echt weten. Ik ben vooral bang dat Edward me dood kijkt als ik ook maar dénk aan een lichamelijke liefdes relatie met Renesmee.

Als ik terug bij het huis aankom, zie ik dat Edward, Bella en de rest van het gezin er nog zijn. Shit. Nu moet ik weer denken aan dingen die niet met Renesmee te maken hebben. Zoals. Uh, Films. Shit, geen films. Oke, auto's. De mooie auto die ik van Carlisle heb gekregen. Terwijl iknaar binnen loop denk ik aan hoe mijn auto er van binnen uti ziet. De moter. Enzovoort. Edward kijkt me raar aan. Dit doe ik normaal nooit. Meestal maak ik me zorgen om mijn roedel. over mijn roedel gesproken. Ik moet maar weer eens poolshoogt gaan nemen. Ik kan in 3 uur op en neer rennen van hier naar La Push. Gelukkig. Maar dan moet ik heel erg hard gaan. Maar ik heb de tijd. Terwijl ik door het bos begin te rennen verander ik van gedaante. Nu ik ver genoeg uit de buurt ben, kan ik mijn gedachten op vrije loop laten.
'Bah Jacob, wil je alsjeblieft aan iets anders denken?' Vragen Seth en Leah.
'Je weet dat ik dat niet goed kan', Leah, en als je er zo veel last van hebt, dan verander je maar weer terug.' Hierna zegt ze niets meer.
'Zeg Jacob, wat denk je ervan als ik binnenkort langskom daar?', vraagt Seth dan.
'Gaaf! ik denk dat iedereen daar heel veel zin inheeft!'
Ik zie voor me, hoe hij lacht..
Het is lang geleden dat ik ze gezien heb, denk ik bij mezelf. In menselijke gedaante, bedoel ik dan wel. Ik ben ook altijd bezig met mijn grote liefde, Renesmee. Ik begrijp nu pas wat iedereen bedoelt, met inprenten. Je kan gewoon niets anders dan houden van dat meisje.
In volle vaart schiet ik verder door het bos.


Reacties:


flipdodo
flipdodo zei op 14 juli 2010 - 9:18:
aah die lieve jake<3
leuk


LaxPush
LaxPush zei op 26 juni 2010 - 19:32:
'Toen ik Nessie op school had afgezet, voelde ik me ineens heel erg leeg. het middelpunt van mijn leven was ongeveer 9 uur niet bij mij in de buurt.' Aaah, wat lief «3
Maar als ze op iemand imprenten, dan wordt diegene altijd ook verliefd op hen, want niemand kan zoveel liefde weerstaan, toch? Zij dus ook niet.
'Meestal maak ik me zorgen om mijn roedel. over mijn roedel gesproken. Ik moet maar weer eens poolshoogt gaan nemen. Ik kan in 3 uur op en neer rennen van hier naar La Push.' Dat was toch niet nodig? Ze konden communiceren met elkaar ook al waren ze 486 km (ofzo) van elkaar af?
'Ik ben ook altijd bezig met mijn grootte liefde, Renesmee.' Het is; grote liefde ;$
Maar verder; leuk «3


LionHeart
LionHeart zei op 15 juni 2010 - 16:03:
Haahha... Dat heeft Jake weer

Het is awesome <3


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 9 juni 2010 - 22:15:
leuk!!