Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Freestyle Love & Porn » De ontmoeting..

Freestyle Love & Porn

24 dec 2008 - 17:54

247

0

245



De ontmoeting..

"Dan tief je maar op! Vieze slet!" krijs ik over de straat naar mijn ex-vriendin. Aangezien het al donker was kon ik niet goed zien of er mensen waren. Alhoewel, ik zie 5 schimmen verderop staan. Ach wat boeit het, ik sta toch weer op de straat. Ik loop snel door.
Ik frons, wat was dat nou weer? "Kom, laten we gaan kijken." Zegt Bill, en wilt erheen lopen. Ik pak hem bij zijn arm. "Doe maar niet, straks komen jullie weer in de problemen." "Ja, maar misschien heeft ze hulp nodig. " Pruilt Bill. Die jongen is ook veel te goed...
"Waarom gebeuren dit soort dingen altijd bij mij, alsof er nog niet genoeg gebeurd in mijn leven, all the rest can go to hell, tis altijd me, myself and I ik laat nooit meer iemand toe in me leven, vanaf nu doe ik alles zelf, en die slet kick ik mijn huis uit." mopper ik terwijl ik verder liep. Ik zie een lange schim op me af komen. "ROT OP HOER! IK HEOFJE NIET MEER!" gil ik naar de schim, mijn ex.
Bill loopt gewoon door, maar het meisje begint meteen tegen hem te gillen. "Bill!" Roep ik. "Laat haar nou maar." Hij blijft twijfelend stilstaan. Zijn hoofd draait hij naar ons. "Maar..."
Het is niet mijn ex? Ik draai me om, en loop naar de jongen toe. "Waarom liep je achter me aan en wie ben je?" vraag ik achterdochtig. Dalijk wil ie me vermoorden ofzo.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.