Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » 1. Mika, The boy who loved too much {songfic} [af] » Listen to Your Heart

1. Mika, The boy who loved too much {songfic} [af]

13 sep 2010 - 17:47

644

5

265



Listen to Your Heart

DHT Unplugged (Featuring Edmee)(Origineel is van Roxette): ____http://www.youtube.com/watch?v=X0Kj9PRcA70____

Mika's P.O.V.

Ik nam een besluit. Ik ging op reis. Geen muziek meer, geen vrienden, geen huis. Ik begon gewoon weer helemaal opnieuw. Nu kon het nog. Nu was ik nog jong genoeg. Ik zou alles achter me laten en nooit meer terugkomen.

Ik had alles geregeld en de dag om te vertrekken was aangebroken. Ik had maar een paar spullen bij en zelfs mijn geld had ik weggegeven aan een goed doel. Ik had nog maar €500,- en daar moest ik het mee doen totdat ik een baantje gevonden had. Nou zou dat niet zo'n probleem moeten zijn, aangezien ik nogal bekend ben. Ik had van iedereen al afscheid genomen, op één persoon na. En ik vond dat die ook het recht had om het te weten.

Georgia's P.O.V.

Meteen na het gesprek met Mika heb ik een brief teruggeschreven naar John, maar nu zijn we al dik een maand verder en ik heb nog steeds niets teruggekregen. Ik kon sinds die tijd ook niet meer in slaap komen. Steeds lag ik maar te denken of ik het goede besluit had genomen. Of ik toch niet beter bij Mika had kunnen biljven. Sinds dat ik Tom had verteld wat ik met Mika had gedaan had hij me niet meer gesproken als dat niet noodzakelijk was. En dat was een marteling, want ik en Tom konden het eerst altijd heel goed met mekaar vinden.
Toen de bel ging weigerde Tom de deur open te doen. Ik had geen idee waarom, dus ik opende hem zelf maar. Als ik toen had geweten wie er aan de deur stond, en waarom, had ik hetzelfde gedaan als hem.

'Ha Georgia. Ik kwam even vertellen dat ik wegga. Weg van hier. Gewoon, om opnieuw te beginnen. Je bent de laatste die dit hoort, want dan vertrek ik. Ik ga naar het vliegveld en vandaar reis ik naar New York. Ik heb alles verkocht of weggegeven op een paar honderd euro na, en daar ga ik van leven. Ik hoop je zo te vergeten. Want op deze manier kan ik het niet. Vaarwel.'
Ik had nog geen woord gezegd, maar hij vond al dat ons gesprek beëindigd was. Hij draaide zich om en liep weg. Ik zag nog net zijn lange jas om de hoek gaan. Zo moest hij zich dus gevoeld hebben toen ik wegging.

Ik was op het moment in een tweestrijd verwikkeld. Ik wilde echt heel graag met Mika verder. Voor Tom leek dat ook het beste te zijn. Toch vond ik dat ik John niet achter kon laten omdat hij in een oorlog zat. Hij had het me dan niet verteld toen hij wegging, maar misschien had hij het er gewoon moeilijk mee. En dat hij geen andere brieven kon sturen was gewoon omdat hij het moeilijk had. Ik kon hem om die reden toch niet in de steek laten? En hoe lang was John nu al weg? 2.5 jaar? Dan kon hij toch niet meer zolang wegblijven?

Ik voelde een arm om mijn schouder. Ik draaide mijn hoofd om en zag dat het Tom was.
'Luister naar je hart, mam,' zei hij. 'Wat is het beste voor ons?'
Ik keek weer naar de hoek van de straat, waar Mika zojuist verdwenen was. Tegelijkertijd gleed mijn hand in mijn broekzak en omklemde de brief van John die ik een maand geleden van hem gekregen had.
'Meer kan je niet doen. Maar beslis snel, want anders ben je telaat,' zei Tom. Ik omklemde de brief nog harder.
Wat moest ik nu doen?


I know there's something in the wake of your smile.
I get a notion from the look in your eyes, yeah.
You've built a love but that love falls apart.
Your little piece of heaven turns too dark.

Listen to your heart
when he's calling for you.
Listen to your heart
there's nothing else you can do.
I don't know where you're going
and I don't know why,
but listen to your heart
before you tell him goodbye.


Reacties:


Teysz
Teysz zei op 11 juni 2010 - 17:00:
Ow wat mooi!


SusieSimon
SusieSimon zei op 10 juni 2010 - 16:40:
Loved it!!
Snel verder?
Melding?
xx


realMe
realMe zei op 10 juni 2010 - 16:28:
leuk, maar moeilijk
wat moet ze nu kiezen
en er zit een deadline aan
OMG snel verder please


justAgirl
justAgirl zei op 10 juni 2010 - 16:22:
Omg ik wil weten wat er gebeurd
Snel verder!!


Ezzlot
Ezzlot zei op 10 juni 2010 - 16:04:
OMG Lekker lang
Mamamamamaaar hij is heeeeeeel mooi