Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » The Gazette » Konnichiwa, aishiteru <3 ~The GazettE [afgelopen] » 4

Konnichiwa, aishiteru <3 ~The GazettE [afgelopen]

10 juni 2010 - 19:38

359

1

276



4

Deel 4 alweer :) ik ga nu ongeveer iedere dag proberen om een deel te posten, dat lukt wel want ik kopiër van quizlet xD daar ben ik al iets verder :P xx enjoy en react?? thanxx!!

Pov Reita
Ik klop aan bij Aoi. 'Aoi? Is er iets?' Vraag ik. 'NEE!' Schreeuwt Aoi. Ik schrik. Dit klopt niet! Normaal is hij nooit zo boos en kortaf. 'Nou, goed dan!' Mompel ik en ik ga naast de deur op de grond zitten. Langzaam gaat de deur open en zie ik Aoi staan. 'Sorry dat ik zo naar je uitviel. Maar ik kan het nog even niet vertellen.' Zegt hij. Ik knik. 'Kom maar naar me toe als je het wilt vertellen!' Zeg ik en ik loop weer terug naar Ruki. Hij kijkt me aan. 'Jij bent snel terug!' Ik knik. 'Hij wil nog niet vertellen wat er is. Maar ik denk dat het nog wel zal komen.' Zeg ik en ik plof op Ruki's bed. Ruki kruipt naar me toe en slaat zijn armen om mijn middel. Zijn hoofd legt hij op mijn schouder. 'Zijn Uruha en Kai al thuis?' Vraagt hij. 'Weet ik niet. Ik denk het niet...' Zeg ik. Op dat moment gaat de deur weer open en dicht. Dit keer niet met een knal. Uruha komt binnen. 'Hebben jullie Aoi gezien?' Vraagt hij en dan valt zijn mond open. 'Aoi heeft zichzelf opgesloten in zijn kamer.' Zeg ik rustig. 'Zijn jullie... zijn jullie...' Stamelt hij. Ruki tilt zijn hoofd op en hij knikt. 'Ja.' Zeg ik rustig. Uruha loopt weer weg en ik hoor uit de woonkamer klanken komen van zijn gitaar. Zachtjes maak ik me los uit Ruki's greep en ik loop ook naar de woonkamer. Daar pak ik mijn basgitaar en speel ik mee met Uruha. Ik merk dat hij me strak aankijkt. Ik durf alleen niet terug te kijken. Als Uruha klaar is met spelen kijk ik hem aan. 'Ergens had ik het wel verwacht.' Zegt hij rustig. Ik zwijg en kijk naar mijn voeten. Uruha slaat op mijn schouder en hij kijkt me aan. 'Gefeliciteerd, man!' Ik grijns en bloos een beetje. Kai komt ook binnen met een gezicht dat op onweer staat. 'Wat is er in de stad eigenlijk gebeurd? Dat Kai zo boos kijkt en Aoi zich opsluit in zijn kamer...' Fluister ik tegen Uruha. 'Lang verhaal...' Zegt hij.


Reacties:


takuyaxmy
takuyaxmy zei op 10 juni 2010 - 21:36:
OMGOSHH IK BEN ZO NIEUWSCHIERIG WAAROM AOI EN KAI ZO RAAR DOEN arme jongens XD nja je schrijft echt heel erg leuwkk en goewd XD mwuaha DX en DAAROM wil i kdat je VERDER gaat XD ben verslaafd mwuaha XD XX L