Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Freestyle Love & Porn » Is she a Lesbian?

Freestyle Love & Porn

24 dec 2008 - 18:07

217

0

248



Is she a Lesbian?

Geschrokkken stapt Bill achteruit, maar wij komen al aanlopen. "Het spijt me." Zeg ik, "Hij wou je niet lastigvallen ofzo." Ik trek aan Bills mouw. "Kom nou maar mee."
"Hij valt me niet lastig, ik dacht gewoon dat ie iemand anders was." zeg ik met een vaag gezicht. Ik draai me om en wil weg lopen, maar dat Bill figuur grijpt mijn pols. "Wat isser gebeurd dan?" vraagt hij als ik me om draai. Ik vertrek van de pijn. "Laat me nu los." sis ik. Hij laat me los.
Bills ogen worden groot. "Ik wou alleen maar..." Hij weet zijn eigen zin niet af te maken. "Je helpen." Valt Tom hem in. "Je hoeft niet meteen zo bot te doen hoor."
"Ik hou er niet van als mensen me aanraken, van niemand heb ik dat graag, zeker niet van iemand die ik niet ken." zeg ik zacht. "En ik doe bot omdat het uit is tussen mij en mijn vriendin, vind je het gek dat ik bot doe?" zeg ik een beetje kwaad. "Ben je lesbo?" vraagt die gast die de lange gast bijviel.
Ik schop tegen Toms enkel. "Auw!" roept hij hard. "Waar was dat voor nodig?" "Zoiets vraag je toch niet!" Zeg ik met een vaag hoofd. "Het geeft niet." Zegt het meisje. "Ik ben het gewend."


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.