Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Freestyle Love & Porn » Her ex, is Toms, One-Night-Stand?

Freestyle Love & Porn

24 dec 2008 - 18:07

225

1

212



Her ex, is Toms, One-Night-Stand?

"Nee, ik ben niet lesbisch, ik ben bi." zeg ik met een vaag hooft naar de jongen. De lange gast kijkt naar de grond, wat heeft die opeens?
Voor de rest let er niemand op de reactie van Bill. "Jongens, we moeten naar huis, we zijn al te laat. Anders word Peter boos." Probeer ik.
"Doei." roep ik en wil weglopen, ik word weer tegen gehouden. "Wat nu weer?" vraag ik draai me weer om en zie dit keer wel mijn ex.
Een meisje kwam van de andere kant van de straat gelopen met grote passen, en pakte het andere meisje vast. "Wat nu weer?"
"Wat moet je nou weer van me? Begrijp je me niet Ben je doof? HET IS UIT, ik moet je niet meer! Zeker niet nadat je je als slet hebt laten gebruiken door die Tom Kaulitz!" schreeuw ik tegen haar.
Alle ogen van ons groepje richten zich op Tom. "Wat? Alsof ik wist dat ze een vriendin had!" "Echt weer een Tom actie." Grinnikt Georg. "Ik denk dat wel dan maar beter kunnen weggaan, voordat de schuld op jou komt." Fluister ik. Maar op dat moment gebeurde er iets onverwachts.
"Dankjewel Tom, hartelijk bedankt, dankzij jou ben ik van die hoer af." zeg ik met een glimlach tegen Tom. "Haal je spullen op en get the fuck outta my life." roep ik tegen Amor. Mijn ex.


Reacties:


beertje
beertje zei op 27 feb 2013 - 16:03:
hihi wat is de wereld soms klein wel goed geschreven