Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Freestyle Love & Porn » All the Excuses.

Freestyle Love & Porn

24 dec 2008 - 18:13

269

0

238



All the Excuses.

Tom bleef aan de grond genageld staan. Hoe dat ineens? "Maar Elysha..." Begon het meisje dat blijkbaar Amor heette. "Het spijt me zo." Ze viel op haar knieen. Elysha keek niet naar haar om.
"Had je maar aan moeten denken, voordat je met hem naar bed ging." zeg ik. "Je krijgt 2 uur om je spullen te pakken en te vertrekken, en daarna help ik je ermee, denk niet dat je spullen er levend vanaf komen." zeg ik met een emotieloze uitdrukking op me gezicht.
Ik poke Tom. "Jij vieze seksverslaafde!" Hij grijnst een beetje schaapachtig. Hij probeert elk meisje te versieren, aan het begin mij ook, maar dat lukte die player echt niet. Ik werk nu pas een half jaar voor ze, maar ik weet dat Tom seksverslaafd is, maar toch niet gevoelloos. Twijfelend zet hij een stap naar voren. "Euh, weetje, ik wou jullie niet uit elkaar halen, ik wist niet eens dat ze een vriendin had... Ik wist haar naam niet eens meer." Bij dat laatste word Tom rood van schaamte
"Maakt niet uit, jy kon het ook niet weten, waarom zou je dat vragen, je gaat er toch niet vanuit dat ze een vriend of vriendin in dit geval heeft." zeg ik met een geruststellende blik naar Tom. Hij glimlacht zachtjes, mijn blik vertrekt naar boos. "Ben je nou nog niet opgerot! Leave me alone!" roep ik tegen Amor, stom tering kind. "Het is ons huis! Dus ik ga ervan uit dat ik er ook recht op heb." zegt ze ineens gemeen. "Het mag misschien ook op jou naam staan maar IK heb het betaalt!" roep ik boos.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.