Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Morgenrood {afgelopen} » 2.Grote dag

Morgenrood {afgelopen}

10 aug 2010 - 10:39

495

10

553



2.Grote dag

Ik weet dat de titel oorspronkelijk van Morgenrood komt maar ik kon echt niet iets beters bedenken.

Toen het negen uur in de ochtend was ging ik naar Bella toe om haar op te halen en haar eens lekker opdoffen. Daar zal ze vast weer tegen op kijken.
Ik belde aan bij Bella's huis en Charlie deed de deur open. Ik groette hem en ging naar binnen. In de keuken zat Bella te ontbijten. 'Daar gaan we weer,' zei ze. Kom op Bella, is het nou elke keer hetzelfde liedje. Ze liet me door haar meesleuren en we stapten in mij Porsche. 'Moet je je zelf een zien.' Ik klakte afkeurend met mijn tong. 'Ik ben niet echt bang dat ik niet mooi zal zijn, maar eerder bang dat ik van de trap afdonder,' ze ze.
'Haha, typisch jij.' Bella lachte mee.

We kwamen thuis aan en ik trok haar mee naar binnen. 'Waar is Edward?' vroeg ze. 'Dit wordt een traditionele bruiloft dus je mag de bruidegom niet zien tot op het altaar.'
'Aha', zei ze en in haar stem klonk ze toch een beetje teleurgesteld. Om haar op te vrolijken-ik weet dat het niet echt opvrolijken voor hí¡í¡r is- zei ik: 'Kom dan gaan we naar boven. We gaan je eens lekker opdoffen.'
'Wowowwo wacht, wie bedoel je met 'we'?'
'Rosalie en ik.' Ik zag dat ze daar al helemaal niet goed van werd, dus zei ik vlug: 'Maar ik stuur Rosalie weg zodat ze Esme nog kan helpen met de puntjes op de i te zetten.' Ze klaarde al wat op, want ze wist dat Rosalie een bloedhekel heeft aan haar.
Eenmaal boven pakte ik mijn make-updoos en Bella mompelde: 'Groter kan niet.' Ik negeerde haar en begon met haar ogen, daarna haar mond, daarna deed ik wat rouge op haar gezicht en ik deed haar haar. Toen ik klaar was hielp ik haar haar jurk aan te trekken. Toen ze zichzelf in de spiegel bekeek was ze verbaasd en verward tegelijkertijd. Ik was even bang dat ze het niet mooi zou vinden maar daarna verscheen er een glimlach op haar gezicht. 'Wauw Alice, wat mooi.'
'Dank je' en er verscheen bij haar ook een glimlach op mijn gezicht.' Toen kwam Rosalie binnen. 'Ze zijn er', zei ze.
'Hij mag hier niet komen!'
'Hij zal je vandaag niet lastig vallen, hij wil graag nog even doorleven.' Rosalie liep de kamer uit. 'Kan je even wachten, ik moet mezelf ook even omkleden.' zei ik.
'Ja hoor', was haar antwoord. Ik ging naar Rosalie's kamer, omdat daar mijn jurk lag. Hij was zilver en van zijde. Ik deed hem vlug aan en ging naar Bella.
'It's time!' riep ik enthousiast. Bella's vader ging met Bella naar beneden waar iedereen stond te wachten. Edward ook... Hij stond voor het altaar. Bella liep naar hem toe met Charlie aan haar zijde. Hij legde Bella's hand in die van Edward en na de beloftes gaven ze elkaar het ja-woord. Edward kuste Bella en iedereen klapte. Ik wist dat ik het weer voor elkaar had gekregen.


Reacties:

1 2

lovevampire
lovevampire zei op 9 aug 2011 - 12:45:
suuuuuuuuuuuuuuuper echt mega de max !!



ilovevampire
ilovevampire zei op 26 juli 2011 - 17:52:
echt suuuuuuuuuuuuuuuper ilove it xxx


irish98
irish98 zei op 16 feb 2011 - 15:03:
just perfect


AleXx
AleXx zei op 3 okt 2010 - 12:49:
In 1 woord NICE!!


Soragek
Soragek zei op 2 aug 2010 - 9:13:
ik ben het met hieronder eens
leuk!!!!