Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Vertrek zonder vaarwel » 01. Dagboek

Vertrek zonder vaarwel

12 juni 2010 - 21:09

435

1

200



01. Dagboek

"Dag, lief, nieuw dagboek.
Mijn naam is Esther. Esther Steeks. Ik ben vandaag 14 jaar oud geworden, maar ik heb nu al mijn ware droomprins gevonden. Bill Kaulitz. Is er iets aan hem dat niet super sexy is? Ik kan er niet opkomen. En jij?

Helaas kan ik hier met haast niemand over praten. Niemand vind ze meer leuk. Ze zijn helemaal UIT. Gelukkig is mijn beste vriendin Liza nog wel fan. Ik noem haar mijn beste vriendin, maar dat is niet moeilijk. Ze is namelijk ook direct mijn énige vriendin. Ik ben pas geleden uit mijn vriendenkring getrapt. Waarom snap ik nog steeds niet. Stomme rotwijven....
Maar ik ga me op leuke dingen richten: Liza en ik delen alles met elkaar, en doen ook alles samen.
We gaan altijd samen shoppen, zodat we altijd dezelfde kleren hebben. 's Avonds mailen we met elkaar welke kleding we de volgende dag aan trekken.
Als er één van de twee jarig is, geven we onszelf en de ander altijd het zelfde cadeautje. Jou, lief dagboek, heb ik ook van Liza gekregen. Ze had jou en zo'n zelfde, ander dagboek al weken in huis. Maar ze heeft gewacht met schrijven, tot en met vandaag. Dan zouden we namelijk tegelijk kunnen beginnen. Niet dat we elkaars dagboek zullen gaan lezen, hoor. Dat is het enige wat we denk ik niet zullen gaan delen.
Als we zestien zijn en we onze namen mogen veranderen, nemen we dezelfde naam. We zijn nu zelfs al namen aan het bedenken.
Liza grapte vandaag dat we allebei Marissa gingen heten, en we zo'n metamorfose moeten ondergaan binnenkort, dat we ní­et uit elkaar te houden zouden zijn.
We hebben allebei blond haar en blauwe ogen, maar dat is qua uiterlijk het enige. Zij is lang en heeft geen rondingen, ik ben klein en nogal mollig.
Zij heeft ouders. Ik ben wees. Ik ben geadopteerd, maar het voelt nog steeds niet echt alsof ze mijn ouders zijn. ik heb ze dan ook nog nooit met 'pap' of 'mam' aangesproken.
Er is nog een hele lijst te bedenken die Liza en ik van elkaar verschillen, maar dat gaat te veel pijn doen, dus ik zal hem niet groter gaan maken dan dit.

Misschien ben ik niet zo heel erg vrolijk overgekomen nu, dagboekje... Maar dat is omdat ik nu echt heel erg moe ben. We hebben de hele avond gedanst en gelachen. Iets wat ik in geen tijden zo erg heb kunnen doen.
Dus slaap lekker, dagboek.
Maar wat klinkt 'dagboek' toch eigenlijk stom! Ik ga je een naam geven.
Wat dacht je van Mik? Zo heet het konijn van Liza ook.

Dus, Mik, ik wens je een goede nacht toe.
Slaap zacht."


Reacties:


flipdodo
flipdodo zei op 22 juni 2010 - 17:02:
leuk!