Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijden » From me for you

Schrijfwedstrijden

13 juni 2010 - 16:32

547

5

419



From me for you

Ik heb géén idee of ik hier überhaupt mee kan winnen, maar dat maakt mij nu echt niet meer uit. Het is er allemaal in één keer uitgekomen, omdat ik een keer mijn hart heb laten spreken. Klinkt ongelooflijk stom, maar het is de waarheid.

Yasmine.

Wanneer je dit leest zal je in een cruciaal moment zitten. Je bent zeven, je zit in groep vier en je probeert onbezorgd het leven door te gaan. Spelen, leren en dromen. Laat dat laatste je niet ontmenen. Wat iedereen ook zegt; volg je dromen. Luister niet naar hun gezeur dat je niet oplet. Je bent wie je bent en je gaat het maken met wat altijd je kinderdroom is geweest. Blijf geloven.
Nu waarvoor ik je eigenlijk schrijf. Ik wil je zoveel vertellen. Wat je te wachten staat, hoe je dit door zal gaan en wat het uiteindelijk van je maakt. Met alles wat ik in mij heb wil ik je behoeden voor al het kwaad. Niets in mij gunt je de pijn die je te wachten staat. Je zult zoveel verliezen.
Maar ik kan het niet. Na al die jaren worstelen, heb ik eindelijk bereikt waar ik voor gevochten heb; vrijheid. Als ik vertel wat er gaat komen, wat gebeurt er dan met mij? Mijn vrienden? Mijn leven? Zal ik dezelfde band hebben met mijn zussen die ik nu heb? Zal ik mijn grote dromen behouden? Zal ik de vrienden hebben die ik nu heb? Of zal dit allemaal verdwijnen? Moet ik voor alles waar ik van houd ruilen voor een beter leven? Geen littekens, geen tranen, geen gebroken hart. Is dat het waard?
Nee. Ik kan je alleen de mijn wijze woorden geven: houd vol, geef nooit op, je bent sterk genoeg om er doorheen te komen, zelf met jouw jonge leeftijd. Wanneer je denkt alles te verliezen, zal er zo iets sterkers voor terug komen; zussen en vrienden die om je geven. Zij sleuren je er doorheen.
Het spijt me dat ik je verder niet kan helpen, maar ik hoop dat deze brief je wel zal helpen wanneer je het niet meer ziet zitten. Denk dan aan het moment wat zal komen. Ik beloof je dat alles beter zal worden. Het zal meer dan tien jaar duren, maar het is het waard. Wanneer ik je dit schrijf, zit ik zelf ook nog in de problemen, alleen is mijn vrijheid eindelijk in zicht, en ze is zo mooi.
Eén ding kan ik je wel vertellen. Het zal waarschijnlijk niet prettig zijn om te lezen, maar je zult zoveel angsten ontwikkelen. Je wordt vooral bang van jezelf. Van je woorden en gedachte. En ik kan je niet zeggen hoe je dat kan voorkomen, maar probeer niet alles te geloven wat wordt gezegd. Je bent niet dom, niet meningloos, geen verschrikkelijk kind die voor dit al heeft gezorgd, of wat allemaal naar je hoofd geslingerd zal worden. Het zijn leugens. Grove leugens die je geheid stuk zullen maken.
Met tranen op mijn wangen zeg ik je dat ik trots ben om wie je bent en wat je zal worden. Ik ben trots op mezelf om wat ik heb bereikt, al zeg ik dat niet vaak. Met deze brief confronteer ik niet alleen jou, maar ook mezelf.
Met jou in het verleden en mezelf in het heden zullen we voor een sterke vrouw zorgen die haar dromen achterna jaagt.

Alles wat je te voorduren zal krijgen, zal niet zo zwaar wegen als wat je er uiteindelijk voor terug krijgt.

Ik geloof in je
Ik ben trots op je
En ik houd van je

Liefs,
Yasmine


Reacties:


MariTom
MariTom zei op 13 juni 2010 - 19:55:
Omg, Yas, dit is zo mooi O.O
Ik heb kippenvel, en waterige oogjes O.O
Ik ben een beetje sprakenloos.
Dit is wauwie <3


xSoParanoid
xSoParanoid zei op 13 juni 2010 - 17:12:
het was mooi, echt mooi. ik kon het gewoon zien, een kleine jij die dit gewoon naar de oudere toe schrijft. [klopt die zin zeker niet] maar
het was mooi, ik kreeg gewoon kriebels ervan.
hou van je ;'] vrijheid boven alles.


CosmicPurple
CosmicPurple zei op 13 juni 2010 - 17:06:
No cry.
Makes me feel guilty; :x
For what it's worth: I love you to bits and pieces.

<3


KolaLollie
KolaLollie zei op 13 juni 2010 - 16:55:
o.o

ohYas. ditiszomooi. <3
dielaatste - eh - bijnalaatstedrieregels.
like.
wauw.

ennugaiksprakeloosvoormeuitzittenstaren, duseenmeerzinnigereactiekrijgjeniet. sorry. ^^''


VampireFangs zei op 13 juni 2010 - 16:37:
Dude, je hebt me kippenvel over mijn hele lichaam bezorgd.
Ik weet niet wat ik moet zeggen.
Succes.
Dit is geweldig.
Amen.