Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » My second life as a vampire [afgewerkt] » New Start

My second life as a vampire [afgewerkt]

13 juni 2010 - 16:46

695

5

319



New Start

Edward (POV)

10 minuten later kwamen Renesmee en Jacob binnen.
'Hee lieverd, hoe was je eerste dag op school?' vroeg Bella.
'Oh, het ging wel. Ik heb een nieuwe vriendin gemaakt. Mag ik haar morgen hier mee naar toe nemen?' Antwoorde Renesmee. Hierbij begon ik te twijfelen. 'Nessie, we wonen hier pas net. En wij hebben op school ook een aantal problemen.
Ze trok haar wenkbrauwen op. 'Papa. Het was toch de bedoeling dat ik vrienden zou maken?'
'Edward, ik denk dat het wel goed is.'
Ze pakte mijn hand en liet mij haar gedachtes zien.
Ik zuchtte want ik begreep het.
'Goed dan, nodig Linde hier maar uit.'

Rond een uur of tien kondigde Renesmee aan dat ze naar bed ging. Bella en Alice liepen mee naar boven. Ik ging naar de kamer van mij en Bella. Iedereen ging nadat Renesmee en Jacob naar bed waren toch hun eigen gang. Alice en Jasper gingen zometeen jagen. Ik wilde voor geen miljoen weten wat Emmet en Rosalie gingen doen. En Carlisle en Esme gingen ook even weg. Dus in principe hadden we het huis voor ons alleen. Jacob was nog met een aardbeving niet wakker te krijgen. En Nessie sliep nog dieper dan Jacob. Zover dat mogelijk is. 10 minuten later is iedereen weg. Bella komt onze kamer zachtjes binnen sluipen. Mijn gezicht klaart meteen op.
'Hee lieverd' zegt ze.
'Ik heb je gemist.'
'Hmm, ik jou ook.'
Dan kust ze me en laten we ons meeslepen.

De volgende ochtend liggen we samen onder de denkens. Bella in mijn armen. Het is heerlijk rustig. Totdat Alice onze kamer binnen komt rennen.
'Ja jongens, klaar met knuffelen? We hebben een heleboel te doen.
Edward NU de douche in. Bella jij moet daarna. En dan heel snel naar mijn kamer komen, want dan kleed ik jullie eens goed aan.'
Ik hoor Bella zuchten. En ik stap maar uit bed. Voordat zij mij eruit haalt.

Bella (POV)
Nadat ik door Alice onder handen ben genomen, een witte broek met een paarste tuniek, stiletto's (waar haalt ze het idee vandaan?) en enorme oorringen ben ik uiteindelijk klaar. Ik ben nog steeds niet gewend aan het spiegelbeeld dat ik zie als ik in de spiegel kijk. Mijn ogen zijn al lang niet rood meer. Maar deze nieuwe goude kleur is zo anders dan mijn chocolade bruine oogkleur die ik vroeger had. Als Edward even later onze kamer weer binnenkomt samen met Alice, kan ik mijn ogen niet van hem afhouden. Hij draagt een donkere spijkerbroek met daarop een simpel wit t-shirt, dat er toch uitziet als echt italiaans vakmansschap, en daarover een leren jack. Zijn haar dat altijd een beetje achteloos in de war zit, alsof hij zelf niet doorheeft hoe mooi hij eruit ziet, en met behulp van een beetje mousse is dat gevoel alleen maar sterker geworden. Hij loopt naar me toe en neemt me in zijn armen. Totdat Alice tussen ons in springt.
'Jongens we moeten echt gaan. Jullie moeten vandaag maar met de zwarte porsche naar school, want die past het beste bij jullie kleding.'
Ik begin te lachen en ook Edward trekt zijn wenkbrauwen op. 'Alice, sinds wanneer match jij kleding met auto's?' lach ik. Ik hoor dat in de kamer naast ons ook Jasper en Emmet ontzettend veel lol hebben samen. Alice kijkt beledigd. 'Nou, jullie zullen er op die manier nog indrukwekkender uitzien. Dan kan Jesse zich wel voor zijn kop slaan dat hij geen kleding met zijn auto heeft gematcht.

Als we beneden komen, zien we dat echt iedereen onder handen is genomen door Alice, zelfs Jacob, Rensmee, Carlisle en Esme's kleren zijn uitgekozen door Alice, en zij hoeven niet eens mee te doen met de missie.

Als we een halfuurtje later op het schoolplein de auto uit stappen hebben we meteen de aandacht van alle jongeren daar. Ik zie dat Jesse's mond open valt. En ook onze nieuwe vijanden staan met boze blik maar toch met open mond naar ons te kijken. Wij lopen met zijn allen de school in, zonder er nog veel aandacht aan te besteden. En toch heb ik het gevoel dat er iets niet klopt. Ik voel me bekeken, alsof iemand ons bespiedt vanuit de bosjes. Ik draai me vliegensvlug om. Maar ik zie niets.


Reacties:


flipdodo
flipdodo zei op 21 aug 2010 - 20:04:
super!!
ik vind het zo leuk dat je het van uit allemaal andere doet!
met jacob en renesmee vind ik het leukst!


LaxPush
LaxPush zei op 27 juni 2010 - 19:01:
Ik wilde voor geen miljoen weten wat Emmet en Rosalie gingen doen.
hahahahahaha!
En dit was ook geniaal; Dan kan Jesse zich wel voor zijn kop slaan dat hij geen kleding met zijn auto heeft gematcht. xddd
I love your story «3


LionHeart
LionHeart zei op 15 juni 2010 - 16:13:
Geweldig !!!


SusieSimon
SusieSimon zei op 14 juni 2010 - 10:04:
ik vind het geweldig
ik ben zo zwaar fan van Renesmee en Jacob natuurlijk
ga zo door
en volgende keer weer een melding a.u.b.


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 13 juni 2010 - 18:08:
oeehhh... spanned maar waarom eigelijk de titel 'my second life as a vampire'
of komt dst nog maar verder echt nicee

snel verder!!!!