Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Lucky, this has been happened <--afgerond » 9

Lucky, this has been happened <--afgerond

14 juni 2010 - 8:12

1606

3

420



9

soowlry voor wlang wliet plaatsen:S gelukkig is de vakantie nabij:D

Cilla:
Ik kreeg een giechelbui door Tom en Lilly die had staan meegenieten begon nu hard te lachen. 'jongens ook!' zei ze. en ik gaf haar groot gelijk. hormonen van een jongen zijn maar raar.
Regina kwam uit haar hokje en we zagen Bill even verderop zowat kwijlen en een eigen waterval creëren. Larissa zei wat tegen hem en hij waakte op uit zijn dagdroom.
Regina zag er weer eens geweldig uit. zoals altijd vond ik. mezelf vond ik veel minder mooi. maar te klagen had ik niet. we gooide onze spullen in een kluisje en liepen het zwembad, wat overigens vrij rustig was, binnen en namen gelijk een duik. Tom was er inmiddels ook weer en lag nu te dobberen in het water. 'zo, en wie durft er van de wildwaterglijbaan?!' nou ik zou voor geen goud van dat enge ding af gaan. als enige riep Bill vrolijk dat hij wel mee zou gaan en Tom gaf zijn broertje een spottende opmerking. Regina en Bill verdwenen naar de glijbaan en de rest ging wat zwemmen. Larissa had de kant al weer opgezocht en zat nu met een mega zonnebril een tijdschrift te lezen op een ligstoel. Georg en Gustav keken elkaar grijnzend aan en trokken haar vanaf haar voeten het water weer in. het liep uit op een watergevecht zowat. Tom lag nog steeds lekker te dobberen in het water en Lilly keek mij aan. 'zullen we?' vroeg ze met een wenkbrauw opgetrokken. samen zwommen we stilletjes naar Tom toe. we zwommen onder hem door en eenmaal onder hem knikte Lil en grepen we beide een been van Tom vast en sleurde hem mee onder water.
proestend kwam hij weer boven en wij lagen helemaal slap van het lachen.'meiden! ik krijg jullie nog wel!' riep Tom terwijl hij snel naar ons toe zwom. we moesten lachen en maakte dat we wegkwamen. Tom kwam achter mij aan en ik probeerde hem te slim af te zijn door naar de brug te zwemmen. dat wat een soort afdak waar je 's winters onder door kon zodat je in een buitenbadgedeelte kwam. dat was vooral lekker als je uit de sauna kwam. de andere kant van de brug was nu afgesloten dus zwom er bijna niemand.
Ik dacht even veilig daar te zijn om even op adem te komen. ik eb gewoon een slechte conditie. helaas had ik fout gedacht dat Tom me hier niet zou opmerken toen hij mij plots van achter bij mijn heupen pakte.'visje gevangen.' zei hij zachtjes. ik moest giechelen. ik wist niet waarom maar ik kreeg kriebels in mijn buik. 'ik denk dat ik onderhanden honger begin te krijgen.' zei ik. Tom knikte. zag ik enige teleurstelling? 'kom vissertje, dit visje heeft trek gekregen in vis.' zei ik terwijl ik Tom meetrok. samen zwommen we naar de anderen. 'zullen we iets gaan eten zo? ik heb honger gekregen en mijn vingers beginnen al te rimpelen en ik denk dat we zo weer moeten gaan.' zei ik en de rest stemde er mee in. 'oké Tom, wil jij je broertje even roepen?' vroeg Mike en Tom hees zich uit het bad. 'wat een sixpack hé?' zei Larissa fluisterend tegen mij terwijl we met zijn drieën Tom gadesloegen. hij riep Bill en Regina en ook wij hezen ons uit het zwembad en liepen weer naar de kluisjes en omkleedhokjes. we waren snel al weer omgekleed en waren ons alweer in de auto aan het persen. ik merkte dat Reg en Bill de hele tijd een beetje rood werden zodra hun blikken kruiste. ik vond het wel schattig en wist wat mijn lieve twin nu in haar hoofd had.

'oké, we zijn bij een restaurantje. iedereen er mee eens dat we hier ons avondmaal gaan nuttigen?' vroeg Tom die achter het stuur zat. er werd instemmend geknikt en gemompel en Tom parkeerde. allen terzaam liepen we naar binnen en kregen een tafel aangewezen. de menu kaarten werden gehaald en even later zaten we allemaal aan een gerecht. een toetje volgde en daarna gingen we weer op het huisje aan.

Reg:
na het zwemmen was ik flink uitgeteld. nooit gedacht dat je zo moe kon worden. ik was dan ook naar mijn kamer gegaan en lag nu lekker te sussen op bed. 'mag ik binnen?' werd er op een gegeven moment gezegd toen er tegen de deur aan geklopt werd en ik slaakte en diepe zucht alvorens in de deur open deed. Bill kwam binnen en ik liet me al weer op bed ploffen. 'zo moe?' vroeg Bill en ik gromde wat vanuit mijn kussen. ik dutte even in en toen ik weer wakker werd keek ik recht in de mooie bruine kijkers van Bill. hij wilde wat zeggen maar Cilla kwam binnen. 'de jongens dwongen me jullie te halen om doen, durf of waarheid te gaan spelen.' zuchtte ze en we liepen achter haar aan naar beneden.

nadat ik wel genoeg had van doen, durf of waarheidbesloten we film te gaan kijken. althans, Bill Mike en ik. de rest bleef in de keuken of ging naar hun slaapkamers. ik wilde per se the exorcist kijken. een mega enge film waarbij duivels mensen overnemen kort samengevat. we startte de film en Mike knipte het licht uit om het nog spannender te maken. 'is het echt niet te eng?' vroeg Bill zachtjes met een bangig stemmetje en ik moest hem gewoon even plagen. 'is het Billekindje bang? het is maar een film hoor!' zei ik en Bill pokede me in mijn zij waardoor ik een of andere mallotige spastische beweging maakte. we keken de film af en gingen daarna naar boven.

'AAAAAH! een duivel!!!' ik schrok me kapot en gilde mijn longen uit het lijf. 'wat is er?!' riep Bill en ik wees naar onze kamer. 'wacht eens...' zei ik waarna ik mijn hand liet zakken en Bill hard begon te lachen. 'rustig maar stoere meid. het is je eigen kleding over een stoel maar. Dacht je echt dat dat een duivel was?' ik merkte dat ik zowaar in de armen van Bill gesprongen was en kroop daar nu als een betrapt en beschamend schoolmeisje uit. Bill moest er stilletjes om lachen en ik gaf hem een speelse duw.
we kleedde ons om en stapte lekker ons bed in. 'slaap wel.' zei Bill nog.

DREAM:
in een vergeten en donkere kamer sta ik. kijkend om me heen en hopend dat ik wen aan het donker. maar het donker blijft donker en niets is te zien. 'reginaaa....' hoor ik plots zacht gefluister. waar de stem vandaan komt weet ik niet maar mijn nekharen staan gelijk overeind. 'reginaaaa!!! ik ben het.' zegt de stem. 'w..wwie is dat?' vraag ik bangig. de stem lijkt van alle kanten te komen. 'weet je het niet meer?' zegt de stem en ik voel mijn hart in mijn keel kloppen. 'ach, binnenkort gaan je broer en je geliefde zusje eraan. en dan... dan mag jij degene zijn die dat getuigd. misschien ben je daarna de volgende. maar je laten lijden is leuker want je bent toch niets waard.' de stem zorgt voor paniek. 'hou op!' roep ik maar de stem lacht alleen maar. 'Regina toch! dom kind! ze gaan er aan! en jij ook!' dan zie ik de persoon waarvan de stem is staan. zo glashelder dat mijn adem even stokt. 'Morris!' gil ik en hij lacht vals. hij staat in een plas bloed en er liggen 2 figuren op de grond die ik maar al te goed herken. ik gil en schreeuw...

met een schok word ik wakker. ik voel mijn hart nog kloppen in mijn keel. ik kan hier niet tegen! ik moet het doen. ik moet even uit deze ellende komen. al is het maar even. ik glijd uit bed en pak bibberend het mes uit mijn tas. een traan valt op de grond en ik wil het mes over mijn polsen laten gaan. de littekens van de vorige keer zijn nog te zien van de keer dat het me bijna fataal werd. maar dat interesseert me nu niet. ik wil gewoon even rust hebben. maar als ik wil uithalen voel ik twee armen rond me die het mes wegslaan. het ijzer valt of de grond en ik probeer me los te wurmen om het te pakken. 'REGINA! stop! dit mag je niet doen. kalmeer.' ik negeer de stem zowat. ik schreeuw en gil en wring me in allerlei bochten. laat me weg van die pijn! ik verdraag het anders niet. 'Regina stil. ik ben bij je. ik zal je beschermen.' ik herken de stem van Bill nu. ik voel me wat kalmer worden en klamp me aan hem vast. tranen breken nu door. Bill houd me gewoon vast en sust me. ik word kalmer en vertel een klein stukje van mijn droom. de rest kan ik nu niet vertellen. het is nog te vers.
Bill tilt mijn kin op en ik kijk hem door mijn tranen heen aan. 'Regina, doe dit alsjeblieft niet. je bent mij te dierbaar. denk eens aan het verdriet dat je broer en zusje zullen hebben. denk eens aan het verdriet wat je hiermee maakt. voor iedereen en voor jezelf.' ik schreeuw. 'maar ik kan dit niet hebben! die liefde is nooit eeuwig! ik trek dit niet. mij is geen liefde gegund. ik moet ze beschermen!' Bill kijkt me aan en glimlacht. 'liefde is jou zeker gegund Reg. speciaal en juist voor jou. ik koester het al die tijd al en geef het nu aan jou want Regina, ik hou van jou...' na deze woorden voel ik zachte lippen de mijne raken. mijn hart leeft weer en is niet langer ijs. ik droom weg...


Reacties:


MyReflection
MyReflection zei op 18 juni 2010 - 15:43:
he's so sweet,
snel verder


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 16 juni 2010 - 16:13:
jeejhh snel verder


dreamerangel
dreamerangel zei op 14 juni 2010 - 18:00:
mooi stuk joh!!
snel verdeer! <3